Şirketin cuma akşamı yılbaşı eğlencesi vardı, yöneticime gelmiyorum dedim. Sinirlendi, afra yaptı. Şaka gibi ya. Sonuçta eğlenceye gidiyorsun zoraki gidilir mi? Sonuç olarak gitmiycem ama sinirlenmesine anlam veremedim. Perşembe, cuma izinli kendisi, diyorum yarına bu sinirle bana iş kitler canımı çıkartır. Şu milli piyangodan 3-5 birşey çıksada kimsenin afra tafrasını çekmesem. 6 yıllık iş hayatım var ama asırların yorgunluğu var sanki üzerimde.
Giz seninki için bomba bir fikrim vargeçenlerde işinden çok sıkıldığı söylemiştin ya. Bu iş yerinde biraz daha sık dişini. Evlen, evlenir evlenmez hamile kal 9 ay sonra 2 aylık doğum iznini kullan etti 11 ay. 11 aydan sonra evlilik nedeniyle istifa et. Evlilik tazminatı al. Evlendikten sonra 1 sene içinde istifa edip, dilekçende evlilik nedeniyle diye belirtirsen evlilik tazmanıtı alabiliyorsun
Hem tazminatını alırsın, hem bebeğini büyütürsün.
stanki bu aklıma geliyor emin ol geçen hafta bilgi işlemin farklı birimi için konuştuk tamam dedim bugün ise beni sağlık departmanı aradı yarın grup müdürü ile görüşcem bana üretim teklif ederlerse kabul edicem yoksa etmicem yerimde durup evlenene kadar çalışcam evlenince çıkcam
yada senin dediğin tavsiyeyi yapacağım aynen ve 5 senedir çalıştım yerimde saydım cidden kafamı duvarlara vuruyorum ama artık 20 yaşındaki giz yok karşılarında yarın büyük gün bakalım
stanki aynı olay bendede olurdu yılbaşı eğlencelerine asla gitmedim ama anlamıyorlardı neyse buda ayrı sinir bir durum gitmemkle en doğrusunu yapıyorsun