• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Incicicegim garanti kapsamina grmiosa muhtemeln aldgnz yerde degstrmez ama yinede sansinizi deneyin kuzucuk lovelylicim vala cok sevndm allah muhabbetnizi arttirsn her zamnda diorum cok dusunceli seni seven bir kv var begendgn cantayi almis mutlulugunu tahmin edeblyrm guzel gunlerde eskit tatlim

selam kızlar,
lovely ne güzel kayınvalideciğinin seni böyle sevmesi Allah artırsın,hayırlı olsun:34:

bugün sevgilimle bizde spor yaptık kızlar yürüdük,koştuk.spor aletleri oluyor ya onlardanda yaptık biraz:9: sonra salıncağa bindik kaydırağa kuşlara ekmek attık baya eğlendim stres attım.spor yapmak insanı çok mutlu ediyor ama çok hamlamışım ben hep yamak lazım valla

selam kızlar,
lovely ne güzel kayınvalideciğinin seni böyle sevmesi Allah artırsın,hayırlı olsun:34:

bugün sevgilimle bizde spor yaptık kızlar yürüdük,koştuk.spor aletleri oluyor ya onlardanda yaptık biraz:9: sonra salıncağa bindik kaydırağa kuşlara ekmek attık baya eğlendim stres attım.spor yapmak insanı çok mutlu ediyor ama çok hamlamışım ben hep yamak lazım valla

pukıcım afern sıze canm bnm bnde her sabah onları yapıorum 1.5-2 saat suruo bnmd esporum saglıklı yasamak gerek :46:

Çok hoş:1:
$1511198_775101452520010_1000658912_n[1].webp

Canlarım günaydın. Evet kayınvalidemin evimdede çok emeği var sağolsun. Hakkını yiyemem o konularda. Dün de çok seviyorum diye fırın makarna yapmış bana. Afiyetle yedim.:56:

Bugün İzmir kapalı. İçim sıkıldı sabah sabah. Akşamda çok geç yattım 4 saatlik uykuyla duruyorum ki ona da uyku denirse... Canımı sıktı gene münasebetsizler doğru düzgün uyuyamadım.

Bu arada dün telefon geldi doğalgaz firmasından. 16'sında gazınızı açmaya geleceğiz yalnız ocağın doğalgazlıya dönüştürülmesi gerekiyor eğer dönüştürmediyseniz doğalgazınız bağlanmaz dediler. O nedenle kayınvalidem bugün bizde olacak bütün gün. Önce fırın ve ocağımı takan firma doğalgazlıya dönüştürme işlemini yapacak, 16'sındada doğalgazım bağlancak. Çok mutluyum.:21:

Selamlar guzellikler

Simdi geldim dersaneden kurt gibi acikmisim. Halbuki sabah kocacikim tost yapmisti 1.5 tane yedim tika basa

Ayy lovelyim masallah kayinvalidene ne kadar guzel. Dogalgazinda baglaniyomus kurtuluyosun az kaldi.

Gece bende uyuyamadim hic bacagim nasil agridi duramadim yerimde. Sabah esime yagmur yagcak heralde romatizmalilar gibi agridi diyorum :1:

selam kızlarrrr :3::3:
stankimm tişorta bayıldımm :16:
oh lovelymin doğalgazı bağlanıyo sonunda sıcacık evinde oturabilicek :21:inciçiçeğim bu yaşta ne romantizması dicem ama bazen bende de oluyo dizlerim ağrıyo kesin yağmur yağcak diyorum :9:
Ellacım şu spor konusunda darısı başıma diyorum bi saldım ki kendimi hiç sormayın nasıl bir rahatlıksa :50: sömestr tatilinde gelinlik bakmaya başlıcam kesin çok moralim bozulcak üzerimde istediğim gibi durmayınca :31:
Bizde kafamıza uygun bi ev bulduk ataşehirde bu hafta boşalıcakmış cuma günü emlakçıyla konuşucaz eğer ev sahibiyle anlaşabilirsek tutucaz evi. Son dakikaya kalıp aceleye gelsin istemiyoruz 3 ay fazladan kira vercez ama herşeyimizi rahat rahat içimize sinerek yapabilcez

Kızlar sizleri özledim nasılsınız biz bugün nikah işlemlerini halletik çok kolay oldu herşey gelin ayakkabımızda incinin gelin koleksiyonundan aldık akşama detay yazacağım gelişmeleri

Kızlar doğalgazlıya dönüştürülmüş ocağım.:21:

Bu aralar bende de değişimler var. Hemen bahsedeyim. Bir kaç gün içinde makinamı alıp şubatta fotoğrafçılık kursuna başlayacağım. Doğum fotoğrafçılığında ilerlemek istiyorum. Bunun içinde elimden geleni yapmaya karar verdim bol bol okuyup araştırıyorum. Kurslarına gideceğim, okuyacağım ve pratik yapacağım bol bol.

Kızlar doğalgazlıya dönüştürülmüş ocağım.:21:

Bu aralar bende de değişimler var. Hemen bahsedeyim. Bir kaç gün içinde makinamı alıp şubatta fotoğrafçılık kursuna başlayacağım. Doğum fotoğrafçılığında ilerlemek istiyorum. Bunun içinde elimden geleni yapmaya karar verdim bol bol okuyup araştırıyorum. Kurslarına gideceğim, okuyacağım ve pratik yapacağım bol bol.

ayyy süper bi meslek doğum fotoğrafçılığı sana da ne güzel yakışır yaaa :16: şimdi hayal ettim seni elinde makinanla üzerinde steril kıyafetlerle çok huzurlu bi iş. şehirlerarası da çalışırsın artık :34:

Kızlar sizleri özledim nasılsınız biz bugün nikah işlemlerini halletik çok kolay oldu herşey gelin ayakkabımızda incinin gelin koleksiyonundan aldık akşama detay yazacağım gelişmeleri

hayırlı olsun canımmm çok sevindimm :29: ben kendime uygun bi gelin ayakkabısı bulamadım inci nin ayakkabıları fazla klasik geldi bana. evlilik fuarında bi ayakkabıcı vardı broşürünü aldım sanemiko ya benzeyen ayakkabıları vardı fiyatı da biraz daha uygundu bulamazsam ordan sipariş vericem

Son düzenleme:
selam kızlarrrr :3::3:
stankimm tişorta bayıldımm :16:
oh lovelymin doğalgazı bağlanıyo sonunda sıcacık evinde oturabilicek :21:inciçiçeğim bu yaşta ne romantizması dicem ama bazen bende de oluyo dizlerim ağrıyo kesin yağmur yağcak diyorum :9:
Ellacım şu spor konusunda darısı başıma diyorum bi saldım ki kendimi hiç sormayın nasıl bir rahatlıksa :50: sömestr tatilinde gelinlik bakmaya başlıcam kesin çok moralim bozulcak üzerimde istediğim gibi durmayınca :31:
Bizde kafamıza uygun bi ev bulduk ataşehirde bu hafta boşalıcakmış cuma günü emlakçıyla konuşucaz eğer ev sahibiyle anlaşabilirsek tutucaz evi. Son dakikaya kalıp aceleye gelsin istemiyoruz 3 ay fazladan kira vercez ama herşeyimizi rahat rahat içimize sinerek yapabilcez

Bizde evi 3-4 ay önceden tutmuştuk, herşeyi rahat yetiştirmiştik. Perdeler için ölçü alıp dikilmesi biraz zaman almıştı. Ev tutulduktan sonra herşey çok güzel olacak:16: Evine her yerleştirdiğin eşyaya dönüp dönüp 10 kere bakacaksın. İnsanın içinde kelebekler uçuştuğu güzel zamanlar, tadını çıkart mercim.

nerede bu beğen butonu yahuu kayıplarda gene iyi olmamış beğenmeden olmuyo ki :31:

stankim oğlusun napıo :nazar:

gizim hadi bakalım hayırlı olsun halletmişsinz işinizi sizde

mercim evi erken tutmak cok iyi olur her şeyi rahat rahat halldersin içine sine sine. bizim elimiz ayağımıza dolaşmıştı çoğu şeyi de düğünden sonra hallettik öyle olunca çok yoruluyo insan

lovelym ne kadar güzel bizi de çekersin inşallah. o anı ölümsüzleştirmek güzel bi duygu olsa gerek

nerede bu beğen butonu yahuu kayıplarda gene iyi olmamış beğenmeden olmuyo ki :31:

stankim oğlusun napıo :nazar:

gizim hadi bakalım hayırlı olsun halletmişsinz işinizi sizde

mercim evi erken tutmak cok iyi olur her şeyi rahat rahat halldersin içine sine sine. bizim elimiz ayağımıza dolaşmıştı çoğu şeyi de düğünden sonra hallettik öyle olunca çok yoruluyo insan

lovelym ne kadar güzel bizi de çekersin inşallah. o anı ölümsüzleştirmek güzel bi duygu olsa gerek

Arda Bey'in sert tekmelerini sabırsızlıkla bekliyoruz. Şu an henüz çok hareketli değil, ama biz çok sabırsızlanıyoruz. Dün 10 dk konuştum, hiç tepki vermedi sonra sinirlendim göbeğimi sallıyorum:1::9: Anne karnında şiddete başladım:9:

Arda Bey'in sert tekmelerini sabırsızlıkla bekliyoruz. Şu an henüz çok hareketli değil, ama biz çok sabırsızlanıyoruz. Dün 10 dk konuştum, hiç tepki vermedi sonra sinirlendim göbeğimi sallıyorum:1::9: Anne karnında şiddete başladım:9:

Hahahhh alemsin kuzu ya. Anne karninda siddete hayirr :))

Bizde evi 3-4 ay önceden tutmuştuk, herşeyi rahat yetiştirmiştik. Perdeler için ölçü alıp dikilmesi biraz zaman almıştı. Ev tutulduktan sonra herşey çok güzel olacak:16: Evine her yerleştirdiğin eşyaya dönüp dönüp 10 kere bakacaksın. İnsanın içinde kelebekler uçuştuğu güzel zamanlar, tadını çıkart mercim.

bende tam olarak o günleri bekliyorum canım ya herşeyimi tek tek kendi başıma yerleştirmek istiyorum hiç bişeyim aceleye gelsin istemiyorum o yüzden bu evi tutabiliriz inşallah hayırlısıyla

ilerde tekme attıklarında insanın canını acıtıyolarmış o yüzden hazirana doğru bu günlerini arayabilirsin canım :9:

bende tam olarak o günleri bekliyorum canım ya herşeyimi tek tek kendi başıma yerleştirmek istiyorum hiç bişeyim aceleye gelsin istemiyorum o yüzden bu evi tutabiliriz inşallah hayırlısıyla

ilerde tekme attıklarında insanın canını acıtıyolarmış o yüzden hazirana doğru bu günlerini arayabilirsin canım :9:

Ev konusunda hayırlısı olsun canım, sizin için en güzeli olsun.

Yerim ben onun tekme atan ayaklarını.

İnciciceği sen evleneli 4 ay 15 gün olmuş, ben hamile olalı 4 ay 14 gün oldu. Senin sayaca bakınca ne kadar zaman geçtiğini, mercinin sayaca bakınca ne kadar zaman kaldığını görüyorum:52:

Back
X