- 22 Mart 2010
- 3.232
- 161
- 163
Canım bizimde öyle olmuştu işte. İçime sinen beyaz yatak odası bulamayınca mecburen içime sinen kahverengi bir yatak odası almak zorunda kalmıştım şimdi iyi ki diyorum bütün evi bembeyaz yapmamışım. Salonum o kadar ferah ki... Yatak odamın sıcacık bir görüntüsü var ve allah işte benim yatak odamda müteahhitin yaptırdığı benim mobilyamla aynı tonda gömme dolap var. Beyaz almış olsam nasıl sırıtacaktı. Herşey de bir hayır var.
Kayınvalidemlerde cumartesi akşam bizdeydi. Koltuklarımdan dolayı hiç mutlu değil. Sürekli bir şey dökülecek kirlenecek diye diken üstünde oturuyor. Bense çok rahatım aksine. Keşke gri mi yaptırsaydık koltuklarını dedi. Bende içim açılıyor benim burda oturunca ben bu renkle çok mutluyum dedim. Zaten oturma odamdaki köşe takımım gri. Ne olabilirdi tatlı bir sütlü kahve. Onu da bebekten sonra yaptırırım artık, kremle hevesimi alınca.
Bende tam tersini istiyorum galiba yatak odam bembeyaz olsun salonum biraz daha toprak tonlarında olsun çalışma odamı da rengarenk yapıcam ohh deli kızın çeyizi gibi
Bu gün ataşehirdeki bi gelinlikçiye girdim senelerdir tanırım sahibini de. ona merhaba derken vitrindeki gelinlik gözüme çarptı bi deneyebilirmiyim dedim tabiki dedi. giyince çok hoş durdu üstümde zaten hep aynı tarz şeyleri beğeniyorum. istediğim askı olayını falan da anlattım yapabilirmiyiz dedim yaparız dedi. sonra ee fiyatı kaça dedim 1000e bırakırım sana dedi nasıl şaşırdım ya tabi alışmışız hep 2500leri falan duymaya bi tuhaf geldi. Elleyince de kaliteli duruyodu ama nasıl anlarız bi gelinliğin kalitesini hiç bilmiyorum. Şeytan dediki al gitsin arkası da tam oldu zaten
Stankinin sesi çıkmıyo bikaç gündür inşallah bi sorun falan yoktur.