• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

inciceciğim burda şu anda yapmıyor benim akıllı nişanlım balkonda sigara içmek için ahşap mutfak sandalyelerimden birini balkona çıkardı veeeee tam balkon ortası değil tam en kenarında duruyor ordan kesin su girmiştir ona :1::1::1::1::1:o balkonu kapatacaz yani çare yok camla çevrelicez

keşke alsaydınız hemen içeri canım inşallah olmaz bişey. ayyy heyecanın dorukta ben hiç hayal edemiyorum son 20 gün kala ruh halimiii :52:

inciceciğim burda şu anda yapmıyor benim akıllı nişanlım balkonda sigara içmek için ahşap mutfak sandalyelerimden birini balkona çıkardı veeeee tam balkon ortası değil tam en kenarında duruyor ordan kesin su girmiştir ona :1::1::1::1::1:o balkonu kapatacaz yani çare yok camla çevrelicez

ayyy unuttunuz mu bişey olmaz inşallah

bizimde balkonda bişey yok mutfaktakiler ahşap balkona çıkarmaya korkuyorum sudan ıslanır falan diye. cam balkonlar kışın süper oluyo kış günü balkon keyfi ohh miss... anacığımın balkonu kapalıydı kışın pek iyi oluyodu

bizimde balkonda bişey yok mutfaktakiler ahşap balkona çıkarmaya korkuyorum sudan ıslanır falan diye. cam balkonlar kışın süper oluyo kış günü balkon keyfi ohh miss... anacığımın balkonu kapalıydı kışın pek iyi oluyodu

benim kapatacak bir balkonum bile yok :9:

mercim anneme babam davetiyeleri yazıyor şu anda acaip heyecanlıyım

işte bizde katlanuır cam yaptırcaz artık olursa da sağlık olsun yarın iş çıkışı gidebilirz anca bakalım kısmet tam en dibine koyduk yani düşün sanki istesek öyle dibe koymayız

mercim anneme babam davetiyeleri yazıyor şu anda acaip heyecanlıyım

işte bizde katlanuır cam yaptırcaz artık olursa da sağlık olsun yarın iş çıkışı gidebilirz anca bakalım kısmet tam en dibine koyduk yani düşün sanki istesek öyle dibe koymayız

bizde davetiyelerle uğraşıyoruz bu ara, mayıs ayı dağıtmaya başlayıp mayıs sonu lcv leri alsak, ona göre gelmeyen kişilerin yerlerine daha uzak tanıdıkları çağırmak için zamanımız kalır diye düşündük. aman ne zor işmiş ya onu çağırmazsak darılır, onu çağırınca bunu da çağırmak lazım ........ düğün hazırlıklarının en hoşlanmadığım kısmı bu oldu :31:

bizde davetiyelerle uğraşıyoruz bu ara, mayıs ayı dağıtmaya başlayıp mayıs sonu lcv leri alsak, ona göre gelmeyen kişilerin yerlerine daha uzak tanıdıkları çağırmak için zamanımız kalır diye düşündük. aman ne zor işmiş ya onu çağırmazsak darılır, onu çağırınca bunu da çağırmak lazım ........ düğün hazırlıklarının en hoşlanmadığım kısmı bu oldu :31:

350 350 buluştuk 700 kişi davet ediyoruz canım çoğu kişi kınaya gelir bizde herhalde pek karşı tarafa geçmiyorlar düğünlerde adalılar bakalım bana kalsa nikah sonrası eğence iyidi ama aileler düğün die tututrdu :1::1::1::1:

350 350 buluştuk 700 kişi davet ediyoruz canım çoğu kişi kınaya gelir bizde herhalde pek karşı tarafa geçmiyorlar düğünlerde adalılar bakalım bana kalsa nikah sonrası eğence iyidi ama aileler düğün die tututrdu :1::1::1::1:

Valla en iyisi öyle olurdu en yakınlarımızı çağırırdık ya biz 200 kişinin altından kalkamadık siz 700 kişiyle nası uğraştınız ya :9:

Valla en iyisi öyle olurdu en yakınlarımızı çağırırdık ya biz 200 kişinin altından kalkamadık siz 700 kişiyle nası uğraştınız ya :9:

Hayatım düğün salon da olcak alt tarafı bir salon düğünü bir uğraşı yok istemedim ben düğün herkes kır düğünü gemi düğünü istedi bende oba para vermeyin bise yapın birşeyler dedim nitekim borçsuz evlencez şükür o yüzden altından kalkılmıcak bişi değil nikah şekeri bile yapmayı düşünmüyorum ama en olmadı Eminönü'nden 500 adet kutu alıcam kutulara şeker koycam benim kınam 300 kişi felan alcak düşün tül çerez keselerinden 300 adet alcam ben öyle açılmadım kalabalık olcak herşey çünkü

Ahhhh keşke nikah yapıp sonra eğlence yapaydm daha salona gidip prova yapmak lazım yapmadık

Günaydın kızlarrrrr :3::3::3::3::3:

bende o günlere tekrar dönmek istiyorum yaaaa heyecanları yaşamak tekrar gelin olmak istiyorummmmmmmmmm :52::52::52::52::84::84::84::84::84::84::84:

doya doya yaşayın kızlar mutlulugunuzu çünkü yetmiyoooooo
:16::16::16::21::21::21:

3 günde evlenen eşinin kuzeninin çocuğu doğdu mu canım??? Aklıma geldi şimdi :1::1::1::1:

bende arkadaşlarımla gezdim geldim eve yemek yaptım oyyy ypruldum valla

Hümüşüm Ekim'de doğdu onun bebiş 6 aylık oldu şimdi. Tabi biz hiç görüşmüyoruz, kayınvalidemlerde dahil olmak üzere adları anılmıyor.

selam kızlarrr :3::3:
bişey sorcam fikrinize ihtiyacım varr. ben bu halıları çok da beğenerek koridorlarım için aldım 2 tane. Alırken de gerçekten çok içime sinmişti ama ne var ki eve getirip yaydığımda nişanlım hiç hoşlanmadı siz ne düşünüyosunuz, gerçekten çirkin mi? o öyle söyleyince bende şüphe ettim kendimden :31:
Eki Görüntüle 1091797

Canım ben beğendim modern hoş ama eşinin de beğenmesi gerekiyor tabi. İsterseniz birlikte gidip beğenin. Sonuçta halı bu uzun süre kullanılıyor. Gerçi benim gibiyseniz 7.5 ayda hepsi değişiyor.:1: Alınamıcak şeyler değiller ne de olsa.

kızlqr iyi akşamalr son 19 diyorum çok heyecanlıyım anlatamam iyisinizdir inşallah lovely yahu sen hamile kalırsan yurtdışına gidebilcekmisin yaaa ben hamile olup evde otur diyenlerden değilim ama uçak zararlı olmaz mı

birde ben düdüklüyü hisar marka aldım ama kullanım talimatı yok düdüklüsüz yemek yapamam valla tencerede on saat pişer

bu arada kızlar ben geciktirici aldım mecbur ayın 9 dan başlıcam 15 gün kullancam yapcak bişi yok

Kuzum 19 hee...:52: Ben heyecan yaptım şimdi. 2 haftacık kalmış.

Kuzum valla ben Eylül ayına planlıyorum kısmetse ve allah hemen ol derde olursa rahat rahat giderim sorunsuzda bir hamilelik olursa bilemiyorum şimdiden genelde 7. aydan sonra havayolları kabul etmiyor.

hehehh dayanamadınız demek hadi hayırlısı bakalım iyi yapmışsınız canım

oyy anne evi anne yemeği gibisi var mı yaa. aynen katılıyorum şekerim perde ve halı evi o kadar çok değiştiriyor ki. hele perdeler boşuna evin gelinliği dememişler. bizim için de foto çekersin canım nasıl olmuş yenileri. benim de balkon için fikirlere ihtiyacım var. havalar güzelleşti artık balkona birsey almamıştık almak gerek artık

canım benim öyle çok kötü durmuyor şuan için evin genel havası rengi nasıl bilmediğim için. nişanlına takılma içine sindiyse sen beğendiysen sorun yok

İnciçiçeğim çok değişti gerçekten. Dün annemde english home'dan kelebekli masa örtüsü almış. Dün akşam yarımda perde ve masa örtüsü ütülüyordum. Masa örtümü de örttüm üzerinede şeffaf masa örtüsü örttüm kirlenmicekte bir hoş oldu anlatamam.

Perdelerimde pembe saten aldım ama öyle parlak olanlardan değil. Mutfak nihayetinde. Halılarımı paylaşmıştım zaten. Dün oturma odası halımda geldi ama kestirmeye götüreceğiz büyük geldi zaten orayı 1.5 sene daha kullandık kullandık bebek odası yapacağım orayı, şimdiden şunu şöyle bunu böyle yaparım diyorum. L koltuğumun bir parçasını bırakacağım mesela yastıklarını değiştireceğim emzirme köşesi yapacağım orayı, isediğim zamanda yatarım dedim. Çok hoş olacak ama işte zamanı var herşeyin. Perşembe günü çekerim fotoğraf atarım canım. Tatiliz diye annemi davet ettim o gün çarşambadan temizliğimi yapar hazırlarım perşembeye.

Hümüşüm Ekim'de doğdu onun bebiş 6 aylık oldu şimdi. Tabi biz hiç görüşmüyoruz, kayınvalidemlerde dahil olmak üzere adları anılmıyor.

Canım ben beğendim modern hoş ama eşinin de beğenmesi gerekiyor tabi. İsterseniz birlikte gidip beğenin. Sonuçta halı bu uzun süre kullanılıyor. Gerçi benim gibiyseniz 7.5 ayda hepsi değişiyor.:1: Alınamıcak şeyler değiller ne de olsa.

Kuzum 19 hee...:52: Ben heyecan yaptım şimdi. 2 haftacık kalmış.

Kuzum valla ben Eylül ayına planlıyorum kısmetse ve allah hemen ol derde olursa rahat rahat giderim sorunsuzda bir hamilelik olursa bilemiyorum şimdiden genelde 7. aydan sonra havayolları kabul etmiyor.

Anladım yine de Allah bağışlasın

bu arada evet kızlar yaaa 20 gün sonra 1 yılımız doluyor ve ben hala bi alma hevesi içindeyim :9::9::9::9:
evde dolu şey var hala heves ediyorum valla

Kuzum çeyiz bir tutku bir bağımlılık insanın evine aldıkça alası geliyor.:9:

aynen evlendikten sonra kalpli takım yaptım kendime

$FB,7358,53,keramika-takim-cay-yedi-tepe-12-parca-ask-kapiyi-calinca.webp

$FB,7342,53,keramika-7-parca-pasta-takimi-kalp-ask-kapiyi-calinca.webp

Masalah gizom 700kisi iyiymis ya bana yarisi geldi :)))erkek tatafi yok denecek kadr azdi bizde bnm sulalem genis bicoguda gelemedi izmirden :((cok güzel geçecek kinan ve dugunun zaten bsyde kalmadi

Gunaydn hatunlar naslsnz?LOVELY ALDIM BILEKLIGI SUAN KULLANMAKTYM BIZIN ECZACI GELICK DEDI AMA GELMEMIS BASKA YERDEN ALDM SMDILIK BSY ANLAMA DIM BAKALM 2GUN KULLANYM ETKI EDIP ETMEDGNI OZAMAN ANLICAM UMARIN IYI GELR

Gunaydn hatunlar naslsnz?LOVELY ALDIM BILEKLIGI SUAN KULLANMAKTYM BIZIN ECZACI GELICK DEDI AMA GELMEMIS BASKA YERDEN ALDM SMDILIK BSY ANLAMA DIM BAKALM 2GUN KULLANYM ETKI EDIP ETMEDGNI OZAMAN ANLICAM UMARIN IYI GELR

Canım onun halkalarını bileğinin alt tarafına sıkıca oturtman lazım yani azcık sıkacakmış yoksa etki göremezmişsin şimdi arkadaşla konuştuk senin için. Elinde iz çıkıyor onun sıktığı için bol bırakma.

Back
X