- 26 Ocak 2010
- 11.135
- 8.408
- 773
Bugun okulda anneler gunu programı vardı herkes hunngur hungur agladı candan ercetının ''annem annem '' sarkısında.Bunu kullanabılırsın ya da bir tek annem olsun bana bısey olmaz var ya sertap'ın sanırım o da cok guzel slaytlar için.Gayet soft bır sarkı.
Bu arada kızlar size bişey danışmak istiyorum.Bu yaz Kuşadasına tatile gidemiyorum.Yanı 1 Temmuz - 31 Agustos dönemi boyunca evdeyım.Gecen gün face'te ogretmen sayfasında bir ilan gördüm www.avrupayagezi.com diye.Bır goz atın isterseniz.5-19 Agustos arası 21 şehir 15 ülke geziyorlar otobüsle.Ya avrupa ya da ıskandınavya.Ben avrupayı ılk olark tercıh ederım.İletişim kurdum gidenlerle.Anlata anlata bitiremiyorlar.915 euro.Yaklasık 2500 lira.Yanıma da 1500 alsam 4bıne 15 gün bütün avrupa.Arkadaslarıma soyledım maddi durumdan dolayı kımse istemedi.Bizimkine soyledım daha Türkiyeyi bitirmeden Avrupayı gezmek mantıklı değilmiş !! Kızlar ben gitmek istiyorum yalnız sa yalnız.Görmek istiyorum çok.Evlenmeden rahat rahat şöyleee.Sordum tek basınıza gelırsenız cok daha cabuk ıletısıme gecersınız dediler zaten ıletisim noktasında cok zorlanmam.Şimdi siz benim yerimde olsaydınız gider miydiniz? Fikirleriniz önemli.Şu anda karar verme aşamasındayım.Yaklsık 2 bin liram var.Binbesyuz de nakıt avans ceksem tamamdır.Ne dıyorsunuz ?
Fırsat bu fırsat canım, gidilen görülen insanın yanına kar kalıyor.