- 7 Eylül 2012
- 5.687
- 6.395
- 398
ay kiyamamki sana ya bndr bugun bebegime mektup yazdim aglamamk icin kendmi zor tuttum sirkette nasil hecanlar yasiyrz yahuEşime doğuma girmeden önce bir mektup yazıp vermek istiyorum. Kafamda mektuba yazacğım cümleleri oluşturuken gözyaşlarıma hakim olamıyorum. Eşimde ne olduğunu anlamadığı için zavallım niye ağlıyorsun diyip duruyor![]()
evetttt sira sana gelio yasasinnnn bekarlarimz azaliyorr herkes bizin kervana katilioooAyyy sira sana geliyo demeyin karnıma ağrılar giriyo valla son haftaları dusunemiyorum hicccc :) gizimm Allah cok mutlu etsin sizi dugunden sonra gozlemlerini onerilerini bekliyorum mutlaka dugun günü icin. Stankim gozlerim doldu anneler günü kutlamanizi okuyunca. Bugun mihrabat korusu gezimiz vardi cok yorucu gecti ayaklarim cok fenaa
Hg kurkcu dukkanina naslsin incicicrgim neler yaptın bakalim :)Iyi aksamlar fistiklar
Kurkcu dukkani misali donduk izmire. Gecmis anneler gununuz kutlu olsun...
Stankim dedigin gibi atakum cok guzelmis oraya gitti. Gerci dugun telasi yorgunluk derken gezmeye firsatimiz olmadi insallah genis bi zamanda gezmeye de gideriz nasilsa ucak korkumu yendim
Gizzzzzz heycan dorukta. Insallah harika bi dugun ve balayi gecirirsiniz..
Eve gidince bi dunya camasir ve is bekliyor beni. Hafta sonu esimin erkek kardesi evlenecek carsamba dinlenemeden tekrar yollara...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.