- 7 Eylül 2012
- 5.687
- 6.395
- 398
Canım toparladım valla sayende. Benim mutfak dolaplarının içi dışı çok önemli. Sonra pencerelerim muhakkak silinmeli yağmurda çamur oldu. Kapılarımın silinmesi lazım. Banyoyu komple boşaltıcam zaten yıkansın orası olduğu gibi. Duşakabin içinde kalan duvarlar sarıya döndü rengi ben naptıysam olmadı. Duşakabin içindeki evyelerde hep kireç. Halılarımı ve koltuklarımı sildirmemde lazım. Sabah 08:00'de gelecekmiş yetişir herhalde.
içini söylersen temizliyorlaar ben söyledm normalde temızlemıolarmıs solemeden anneme solettm yanı bnm fırınımı temızlememıs onemlı olan da oydu ya atladı ya yoruldu ya ısıne gelemdı bılemıyorum fırınım cok kokuo hamıleym ya kokulara hassasıyetm var buzdolabı ve fırını acamıyorum kokudan anneme dedm ısın olmadgı bır gun temızlermsn dıe onada dıkkat et temzlesnler cıf ın grı spreyli temzleyıcı var fıyatı 16 tl cıvarı cok pahalı ama sadece fırın ve ocakta kullanrsan baya gder butun yagları sokuomus fırınıcındekı bn aldm da kadın temzlemedgı ıcın test edemedm duruo evde bıde makrofıber bez ıster eldıven ısteyeblr habern olsn kadın evdeyken kosma marketlere aksam bı kac bsyını al da oyle gt bıde cıf ın yesıl jelı var mutfak ıcın bı cok yerde kullanılıo 5 tl cıvarı onuda alablrsn habern olssn dusa kabını vefayanslarnı atlama ısıl ısıl oluo dur senn fayanslar sarardysa bakım netten ne ıyı gelır dıe onuda solım sana koltukları sılsın tabı vaktı olursa ama genelde mutfak dolaplarna grıstıklernde vakıtlerı olmuo ahbern olsun zaman alıo dolaplar