347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

çok yoğun bir gün geçirdim yine ordan oraya koşturdum bütün gün :31: tam oh dedim oturdum anneannem aradı halıya takılmış düşmüş koştur koştur oraya gittik Allahtan kırık çıkık bişey yok ama ezilme varmış çok üstüne basmayıp yatıcak bol bol.
Lovelym pırtık a bayıldım ama cennet papağanları yalnız yaşamayı pek sevmezler yanlarına konuşacak eş isterler. bide böyle bir kafes yerine daha çok enine geniş bir kafes alırsanız ordan oraya tüneklere atlamayı çok severler. umarım çok çabuk alışır size
stankim oh son 4 gün kalmış bakalım sonra nasıl geçicek Arda beyle günleriniz :49: eminönüne gitmedin sen hala dimi ?
inciçiçeğim ha gayret az kaldı sınava sonra rahatlıcaksın. Nnenamın da bulşantılarının geçmesine az kaldı, sonra oda rahat edicek inşallah.
Bugun salon halılarım da geldi bişeyi daha halletmiş olduk öpüyorum hepinizii :54:

Canım öncelikle çok geçmiş olsun ucuz atlatmış yine.

Ay mercim bilen birinin çıkmasına çok sevindim. Kafesini sipariş ettik. Kargoyla yarın ya da cuma günü elimizde olurmuş. Dediğin gibi enine bir kafes aldık pırtığımıza. Bu kafesi geri vereceğiz. Yanına bende arkadaş alalım dedim ama alırsanız size alışmaz dediler. O nedenle almadık ama ilerleyen zamanlarda düşünüyoruz. Alışma konusunda bayağı bir yol katetmeye başladık bile ben oturup uzun uzun konuşuyorum onunla artık kaçmıyor. Konuşunca ötüyor hele balkona koyunca kendini kanarya sanıp bayağı bir şakıyor. Ordan oraya uçuyor. Çok mutlu görünüyor ama üşütecek diye uzun süre balkonda bırakamıyorum.

Günaydın kızlar :))))
Servisten baglaniyorum uygulama güzel ama ben kk yi pc dr seviyorum yaaa :)

Günaydın canım. Bende bilgisayardan daha çok seviyorum kolayıma geliyor.

Son düzenleme:

Ay mercim bilen birinin çıkmasına çok sevindim. Kafesini sipariş ettik. Kargoyla yarın ya da cuma günü elimizde olurmuş. Dediğin gibi enine bir kafes aldık pırtığımıza. Bu kafesi geri vereceğiz. Yanına bende arkadaş alalım dedim ama alırsanız size alışmaz dediler. O nedenle almadık ama ilerleyen zamanlarda düşünüyoruz. Alışma konusunda bayağı bir yol katetmeye başladık bile ben oturup uzun uzun konuşuyorum onunla artık kaçmıyor. Konuşunca ötüyor hele balkona koyunca kendini kanarya sanıp bayağı bir şakıyor. Ordan oraya uçuyor. Çok mutlu görünüyor ama üşütecek diye uzun süre balkonda bırakamıyorum.

yarın 1 de doktora gidiyorum canım

hala adet olmadım :5::5::5: 43. gün

idrarımda da çok yanma var gidecem bakacam ne oluyo bana...

hemde hamilelikle alakalı soracaklarımı soracam

Git tabi canım. Çok gecikmiş zaten. Bir tahlil falan yaparlar belki ama ben stres kaynaklı olduğunu düşünüyorum öyleyse yanma ne için ki? Bak bende merak ettim şimdi.

hala adet olmadım :5::5::5: 43. gün

idrarımda da çok yanma var gidecem bakacam ne oluyo bana...

hemde hamilelikle alakalı soracaklarımı soracam

geçmiş olsun fair idrarda ynma genelde ıdrar yolu enf. yada o kısımdan kaptgn farklı enf. olablr ama yınede gt tahlıl yaptr bakalım neymiş

Git tabi canım. Çok gecikmiş zaten. Bir tahlil falan yaparlar belki ama ben stres kaynaklı olduğunu düşünüyorum öyleyse yanma ne için ki? Bak bende merak ettim şimdi.

geçmiş olsun fair idrarda ynma genelde ıdrar yolu enf. yada o kısımdan kaptgn farklı enf. olablr ama yınede gt tahlıl yaptr bakalım neymiş

bende zaten bakteriyel vajinosiz var maalesef ama son zamanlarda daha fazla arttı

bende zaten bakteriyel vajinosiz var maalesef ama son zamanlarda daha fazla arttı

o sebepten yanman artmıs olablr bır gorun dr cnm bnde ocak subat arası 1 ay a yakın yattm evde hem ıdrar yolu enf. oldgndan hemde mıkrop kapmstm kanallar acıkken havuza falan grdm onun etkısı oldgnu dusunyrm hep ıdrarımda yanma olurdu yanı tuvalete gtmek ıstemezdm o yuzden dr gttgmde genıtal rahatszlar ıdrarda yanma yapar demstı ordan htrlıyrm bırde seker hast. baslagıcnda olurmus o yanma

Evet lovelym o konuda da haklılar eşi olan kuşlar insanlarla degilde eşiyle vakit gecirmeyi tercih ediyolar. O yuzden bi bakarsınız depresyon tarzı bisey olursa eş alırsınız. Bikac gunde baya yol katetmissiniz zaten bence eşe gerek bile kalmaz.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Evet lovelym o konuda da haklılar eşi olan kuşlar insanlarla degilde eşiyle vakit gecirmeyi tercih ediyolar. O yuzden bi bakarsınız depresyon tarzı bisey olursa eş alırsınız. Bikac gunde baya yol katetmissiniz zaten bence eşe gerek bile kalmaz.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Evet canım bayağı alıştı gibi önceden yanından geçerken ürküyordu şöyle bir iki adım geriye kaçıyordu ama şuan kaçmıyor hatta dün kafesin kapısını açıp içeri elimi soktum havuçla birlikte havucu ısırmaya çalıştı elimden kaçmadı. Bu hafta sonu kanatları için salıcaz evde yarım saat.

Selamlar guzeller

Dersaneden bi geldim annecim butum camlarimi silmis balkonlarimi yikamis dunde yemekler hazirdi ohh miss yapmis

Humum gecmis olsun canm. Stresten falan gec kalmis olabilir gelmedi diye kafana taktiysan.. bi doktora git bakalim ne dicek

Merciiiim aynam geldi çok teşekkür ederim canım benim. Gerçekten çok güzel olmuş. Çok zevkli olmuş bayıldım ve evimin en güzel yerine koyucam şuan ofiste masamda duruyor tam karşımda kendime bakıyorum. Çantaya el aynası bile yapılabilir. Çok şık çok.:nazar:

Sağolun kızlar benim can sıkıntısı zamanlarda gecikmem olurdu ama şimdi korktum ya dış gebelik falan varsa diye

Kızlar biraz özel olcak ama acil sormam lazım ilişkiyi dün yaşadık ucu girdi ve kab aktı neyse işte devam ediyor hala bugün tekrar denedik yine aktı

Şimdi tekrar denedik ve yol kat etttik ittiğe ittiğe ve Bingo eşim içime boşaldı

O değil de naısl oluyor kızlar ben dün zevk almadm bugün almaya başladım

Ayrıca iki gündür korkudan kurudum ve dün eczaneden jel aldık jeli sürdüm içime girdi bugün ise aştım kendi kendime jel olmadan sıvım geldi

Kızlar affedin beni özel oldu ama
Çok çok korkuyordum o değil evlenmedenn önce oho ben yaparım diyip duruyordum ama inanın ilk iki gün çok kötü oldum

SiZe yazdım kızmayın bana açık oldu biraz ama anlayın elin kolum bağlandı

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Merci bu yazdığımdan etkilenme lütfen korkulacak bişi yok beynin de biter herşey

Şu telefonu elime almışken görün ve yazın lütfen hadi lütfen dönün

Merciiiim aynam geldi çok teşekkür ederim canım benim. Gerçekten çok güzel olmuş. Çok zevkli olmuş bayıldım ve evimin en güzel yerine koyucam şuan ofiste masamda duruyor tam karşımda kendime bakıyorum. Çantaya el aynası bile yapılabilir. Çok şık çok.:nazar:

Lovely nerdesiniz yahu dönün

Kızlar biraz özel olcak ama acil sormam lazım ilişkiyi dün yaşadık ucu girdi ve kab aktı neyse işte devam ediyor hala bugün tekrar denedik yine aktı

Şimdi tekrar denedik ve yol kat etttik ittiğe ittiğe ve Bingo eşim içime boşaldı

O değil de naısl oluyor kızlar ben dün zevk almadm bugün almaya başladım

Ayrıca iki gündür korkudan kurudum ve dün eczaneden jel aldık jeli sürdüm içime girdi bugün ise aştım kendi kendime jel olmadan sıvım geldi

Kızlar affedin beni özel oldu ama
Çok çok korkuyordum o değil evlenmedenn önce oho ben yaparım diyip duruyordum ama inanın ilk iki gün çok kötü oldum

SiZe yazdım kızmayın bana açık oldu biraz ama anlayın elin kolum bağlandı

canım yaaa valla sen yine 3. gün yapabilmişsin ben 9. ayda ancak anladım ne demek olduğunu :9:
kanaman olması kötü olmuş daha da devam ederse doktra git bence
bende öyle diyordum yaparım diye ama zor oldu
sakın denize havuza girme bugünden sonra çok etkiler

Back
X