Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günnnnn ayyyyyyyyyyyyyyyyyyy dııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn bugun enerjm tavan kızlarrrrrr izinli olsam full gezerdm sanırım hamıleıkten berı ılk defa boyle oluyorummmmmmmmmmm![]()
günnnnn ayyyyyyyyyyyyyyyyyyy dııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn bugun enerjm tavan kızlarrrrrr izinli olsam full gezerdm sanırım hamıleıkten berı ılk defa boyle oluyorummmmmmmmmmm![]()
Gunaydinn
Takipteyim sizi ama yazamiyorum annemler bende birde dugunden dugune gezmekten dersleri aksattim toparlamam lazim bir an once
maşallah![]()
Maşallah Nenacım.![]()
Günaydınlar akşam sayfa hiç ilerlememiş hayırdır kızlar? Stanki yazmamış hiç merak ettim şimdi ardacık yaramazlık yapmamıştır inş.
canim dun kasilmalarim vardi biraz gezeledim sonra yarim saat balkonda oturduk sonra uyuduk bugun ise geldim idare ediyoruz
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canim dun kasilmalarim vardi biraz gezeledim sonra yarim saat balkonda oturduk sonra uyuduk bugun ise geldim idare ediyoruz
maşallah![]()
Maşallah Nenacım.![]()
Az kaldı stankim yarın son iş günün sonra bol bol dinlen evde.
Gizin de keyfi yerinde heralde bol bol gezi resimleri paylaşıyo bugun :)
Ayy bende görsem artık o günleriii. Nişanlım bugun bakmış otel havalimanına 35km ymis diyo. Ee napalim yanimiza yolluk mu alalim dedim :) tatil moduna girmeye başladık artık 😆😎😎
Az kaldı stankim yarın son iş günün sonra bol bol dinlen evde.
Gizin de keyfi yerinde heralde bol bol gezi resimleri paylaşıyo bugun :)
Ayy bende görsem artık o günleriii. Nişanlım bugun bakmış otel havalimanına 35km ymis diyo. Ee napalim yanimiza yolluk mu alalim dedim :) tatil moduna girmeye başladık artık 😆😎😎
Mercikom valla en güzel dönemde gideceksiniz ben 3 gün olmasından ve havanın serin olmasından ötürü pek bir şey anlamamıştım. Güneş havuzu ısıtmıyordu havuzda çok büyüktü soğuk oluyordu.
Ben balık burcu da olmamdam dolayi deniz ve havuz hastasıyım o yüzden hic sudan cikmam tatilde. Allahtan nisanlim da oyle o konuda iyi anlasiyoruz :) gerekirse hicbisey yapmam yine havuzuma girerim ben :)))))
Hümüşüm doktor randevun nasıl geçti? Bende yarın ilk adımı atıp önce ağdaya gidiyorum.:18: