Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dur Nena daha senin çok var.
aa sorsaydın keşke arda bebişle stankimiziEvet var daha ama zaman su gbi gecio.... bu arada yarna cektm randevunu nt olcumu yapilcak ve cinsiyetiyle ilglide bsy soyler umuduyla dr u aradm bakalm yarn oglen gdyrm :)catlicam orta yermden vallahi insallah soler solemezse uzulurumstankide dogumdan cikti heralde dr musaitti aradm hemen ulastm ayni dr ya o bakimdan :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
aa sorsaydın keşke arda bebişle stankimizi
erken değil mi kuzum cinsiyet için kaçıncı haftadasınız şimdik gerçi çok bilmiyorum bu işleri sorduğuma bakmasizinle öğreniyoz iştee
![]()
Aaa şimdi yarın senin bebişin cinsiyetiyle ilgili de az çok birşey öğrenicez yani. Bana ultrason görüntüsü atmayı unutma. Kaça verdi randevunu? Stankiyi niye sormadın ya 347. dönem yarenleri olarak kutluyoruz diyeydin de Stankiye ileteydi.![]()
Ay lovelyli stankiyi nie sormadm hic bi fikrim yok ama yarn sorarim :) yuzyuze :)oglen 12.5ta dr da olucam,bir de radyolojide nttestm olck ikili test dedikleri o ara soyler ins dr cinsiyeti soylemezse uzulrm ya deli gbi heyecanlym suan ya
Ay lovelyli stankiyi nie sormadm hic bi fikrim yok ama yarn sorarim :) yuzyuze :)oglen 12.5ta dr da olucam,bir de radyolojide nttestm olck ikili test dedikleri o ara soyler ins dr cinsiyeti soylemezse uzulrm ya deli gbi heyecanlym suan ya
söylemeyebilir canım kesinleşmiyor çünkü iş yerinde arkadaşa erkek dediler kız çıktı 2 hafta sonra
Ya kesinlesmedgni biliormda arkdsn dr u da nasl biriymis erkek deniosa %90erkektr kiz deniosa yanilma paylari daha yuksek olsn yinede bsy desn bana
derse heveslenirsin ama![]()
kizlar ardamiza kavustuk. allah herkese benimkisi gibi bir dogum nasip etsin. su an ardayla emzirme mucadelemiz var . annem yanimda esimi eve gonderdim. hastaneye cok gelen giden telefon trafigi oldu anca yazabiliyorum