347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Dedmkk dogan bey dun ed...nin dogumunu yaptnz adam direk gulmeye basladi vayyy arkdsnmiydi da evet bu sabah tabrcu ettikte dur ben sana anlatim dedi :)bnde dinliyrm ben dedi boyle bsy gormedm normalde stankinn muayene gunu ultrasndan bakiyrm bebegn kafa asagida anlamdm dr ben seni mueyene edim demis ondan kasti heralde alttan bakma ben oyle anladm snra demski 5cm acilma olmus hissetmednmi stanki yok falan demis o araa stankinn annesi daha gunu var falan dems dr var ama acilma oldu gbi muhanbet gecmis stankinn annesi cok zor dogum yapmis jadn cok endiselymis dr annesnn haline uzulmus ama stanki 1saate dogrmus ikiside gayet saglikliyms kizlar dr cok guldu ama ya ben boyle hasta gormedm acilmasi var nerdeyse olda dogurck hissetmemis dddi bana :) karsilikli gulustuk az once daha uzun yazmstm ama suan yazamadm bu arada lovelyli yazdklarni eni gordm stankinn sadeece adni vermem yetti adam direk gulmeye basladi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kızlar bebegımı cok sevıyorum yaaa okadr ozledmkı kokusunu merak edıyrm kıme benzıcek merak edıyrm allahın lutfu resmen yaaaa esım ve ben okadr heyecanlıyz kı bazen cok şapşallaşıyoruz ıkımızde bugun kalp atısını duydum duygulandm radyolojıde testm yapılrken bır ara uzaktan dısardn bebek sesı geldı artk kendmı ana ekrana ne kdr kaptrmssam aaa dedm bebegm aglıo dr da guldu annesı o ses dısardan gelıo dıe gulustuk ne tuhaf seyler hssedıyorum onu cok sevıyrm cokkkkk saglıklı olması ıcın tanrıya yalvarıorm bugun bır kız bebegı gordm 7 aylık sarısın bembeyaz mavı gözlü doya doya ona baktm bzde sarısın renkılı gozlu dogduk ıns bnm kuzumda oyle sapsarı bsy olsn:52::emir_bebek::nazar:

lovelylm görüntü istemştn bnden bak bakalım tetası :9: maşallah diyin nazar degmesın anasının kuzusuna yerm ben onu yerımmmmmmmmmm

Eklentiler

• $20140604_163807[1].webp
    $20140604_163807[1].webp
    20,5 KB · Görüntüleme: 48
Nenacım inşallah allah gönlündekini versin. Benimde arkadaşım bugün test sonucunu aldı çok şükür ki temiz çıkmış havalara uçuyordu tabi bende acayip mutlu oldum. Doktor birşeyciğin yok kaybol demiş. Folikasiti de yazmış. Bizimki aradı beni sen beni gaza getirdin doktora götürttün gel biz denemelere temmuzda başlayalım dedi. Kızım dedim ben uçak yolculuğu yapıcam şubatta olmaz hem şubat erkek gösteriyor dedim. Arkadaşımın cevap şu kapat kapat hadi. Erkeği duydu kapattı tak diye kız ya.

iPhone'dan Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi.

lovelylm görüntü istemştn bnden bak bakalım tetası :9: maşallah diyin nazar degmesın anasının kuzusuna yerm ben onu yerımmmmmmmmmm

Nena çok iyi anlayamadım ilk kıza benzetmiştim ama sonra kafası nere vücuuutuuu nere çözdüm erkek gibi geldi bana. Pipisi var sankim. Doktor bir tahmin söylemedi mi?

Nenacım inşallah allah gönlündekini versin. Benimde arkadaşım bugün test sonucunu aldı çok şükür ki temiz çıkmış havalara uçuyordu tabi bende acayip mutlu oldum. Doktor birşeyciğin yok kaybol demiş. Folikasiti de yazmış. Bizimki aradı beni sen beni gaza getirdin doktora götürttün gel biz denemelere temmuzda başlayalım dedi. Kızım dedim ben uçak yolculuğu yapıcam şubatta olmaz hem şubat erkek gösteriyor dedim. Arkadaşımın cevap şu kapat kapat hadi. Erkeği duydu kapattı tak diye kız ya.

teşekkür ederm canım amin inş. herkesn gönlündeki olsun inşallah ...arkdsn adınada sevındım

Nena çok iyi anlayamadım ilk kıza benzetmiştim ama sonra kafası nere vücuuutuuu nere çözdüm erkek gibi geldi bana. Pipisi var sankim. Doktor bir tahmin söylemedi mi?

:19: bsy soylemedı sordum 3 hafta sonra soylıcem dedı bende ustelemedm bu kadr beklemısım yanlıs bsy olmasn dıe 3 hafta daha dayanıcam dr un tahmını vardıama emın olamadı olsa soylerdı erkek mı dıosun ya bn anlamıyrm sonuctan ama cok cok yuksek ıhtımal kız hıssedyrm

aaa stankıiş hg canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm bugun dr la kulaklarnı cınlattıkkkkk catlada patlaaaaaaaaaaaaaaaaaa dr sana cok guldu alem kızsın vallahı

Ohh aksama anne yemekleri var demekki. Ne guzel..

Valla uyumusum yarim saatcik yetmedi ama iyi geldi :))

Kocacik gelsin kabak rendeleteyim de mucver yapicam biraz da tarhana corbam var bu aksamlik yetsin zaten aksam maca gidecekmis agir bisey yemez

Bu ara evi iyice saldim bir haftadir ellemedim yapasim gelmiyo bugun temizlicektim ama kaldi yarina kismet artik

mücver miiiii :56::56::56::56::56::56::56:

Stanki bizle yazışırken doğuracakmış az daha.

:19: bsy soylemedı sordum 3 hafta sonra soylıcem dedı bende ustelemedm bu kadr beklemısım yanlıs bsy olmasn dıe 3 hafta daha dayanıcam dr un tahmını vardıama emın olamadı olsa soylerdı erkek mı dıosun ya bn anlamıyrm sonuctan ama cok cok yuksek ıhtımal kız hıssedyrm

Canım valla ilk kız gibi geldi sonra pipi gördüm orda erkek gibi geldi. Şimdi bakıyorum acaba bacağı mı o diyorum kız gibi geliyor senin bebiş bana kafayı yedirtecek biraz daha bakarsam. :)

Canım valla ilk kız gibi geldi sonra pipi gördüm orda erkek gibi geldi. Şimdi bakıyorum acaba bacağı mı o diyorum kız gibi geliyor senin bebiş bana kafayı yedirtecek biraz daha bakarsam. :)

ahaha sakin ol teyzosu dur ben kafayı yemezsem meraktan 3 hafta snra bebeğim pipili mi kuş lu mu söylicem size
:52::52:

ahaha aynen :52::52::52: bir de onun agzndan dınlemek ıstyrm cok ıkındın mı stankı dr onla ılgılı bsy demedı:52::52:

Bence zorlanmadı hiç çünkü yazısında allah herkese benim ki kadar kolay doğum nasip etsin demiş. Bende 5-6 cm açılma olunca hastaneye gitmek istiyorum. Hemen şıp diye doğurayım.

Bence zorlanmadı hiç çünkü yazısında allah herkese benim ki kadar kolay doğum nasip etsin demiş. Bende 5-6 cm açılma olunca hastaneye gitmek istiyorum. Hemen şıp diye doğurayım.

aa öyle mi yazmış maşallah nazar degmesn ben sanırım zorlacm dr daralmayı gördü içim bi hoş oldu inşallah verdiği ilaç düzeltr o kısmı mrak edersenz onun ftosunuda yarn atım bakın bariz bellı yanı baya baya dar

aa öyle mi yazmış maşallah nazar degmesn ben sanırım zorlacm dr daralmayı gördü içim bi hoş oldu inşallah verdiği ilaç düzeltr o kısmı mrak edersenz onun ftosunuda yarn atım bakın bariz bellı yanı baya baya dar

Ay kızım bu iş çok meşakatli ya. Biraz önce ofisteki arkadaşımın bebişinin depüklerini dinledim bayağı bayağı vuruyor edepsiz. Arkadaşım 21.haftada ama 1 aydır falan tekmeleri hissediliyor.

ayyy bende hic korunmasam mi diye düşünmeye basladim bu kadar bebek görünce :)))) saka saka kızlar bugun salon aynam geldi son eksigimiz de tamamlandi cok şükür. Yarin aksama cilt bakimi randevusu aldim azicik gidip rahatliyim pazartesi günü gelinligimi teslim alicam sali gunu de lazer randevusu aldim ayy şu kosturmaca bitse artikkk yoruldumm

Buda evimin son objesi 😉

Eklentiler

• $1401892314644.webp
    $1401892314644.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 40
Back
X