347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

simit iyi geliyor bastırıyor beyaz leblebi :56: düşünün tatlı canavarı olan ben Hüm baklavadan tiksindim bayıla bayıla yediğimi yiyemedim

ekşi ekşi elmalar istiyo canım

simit iyi gelır evet ama susamlı oldgu ıcın yagları bıraz mıdenı yakablr onunyerıne peynır ekmek yesen dahamı bastırır en azndan bende oyleydı beyaz leblebı super fıkr mantıklı yemek yıemıosn en azndan bır kase yogurda 1 dılım ekmek dogra onu ye kalsıyum alms olursn hatta ıcıne salatalıkta ekle hıc agır olmuo hem doyuosn hem tok tutuo... bıde meyveyemeye ozen goster dırencın artsn

eee her gittğimiz de temizlik yaptık :1: salon geldi yerleşti çıkarken temizlik yatak odası geldi yine çıkarken temizlik evler kaç kez temizlendi acep :9::9::9::9::9::9:

Benim anlatmak istediğim temizlik değilde böyle mobilya kokusu gibi yeni ev yeni bina yeni eşyalar yeni yeni yeni herşey ve harika bir koku. Evlimiyiz biz şimdi diyorduk.

Gunaydinnn

Sabah erkencikten herkes toplanmis topicik nasil hareketlenmis boyle. Bende esim gittikten sonra biraz uyuyayim dedim sicakta zor olsada 1 saat daha uyumusum. Gece dusa girip oyle yatmistim serinlik olsun die saclarimida kurutmadim ustumude ortmedim sirtim belim her yanim agrimis bogazimda yaniyo hafiften

Gunaydinnn

Sabah erkencikten herkes toplanmis topicik nasil hareketlenmis boyle. Bende esim gittikten sonra biraz uyuyayim dedim sicakta zor olsada 1 saat daha uyumusum. Gece dusa girip oyle yatmistim serinlik olsun die saclarimida kurutmadim ustumude ortmedim sirtim belim her yanim agrimis bogazimda yaniyo hafiften

gecmıs olsun cnm bnde saclarm ıslak yatnca oyle oluyrm aslnda cok tehlıkelı ama sıcaklarda da yatılmıo baska turlu dıkkat et bol su ıc bogazn yumusasn

Gunaydinnn

Günaydın İnciçiçeğim naber?

Ben eve gelince hemen bir duş alıyorum akşam yatana kadar kuruyor. Geç saatte duş almamaya çalışın allah korusun kireçlenme, boyun fıtığı hep ondan oluyor.

Sagol canlarim. Vendr gec vakit dusa girmeyi pek sevmem yaz kis sacimi da kuruturum ama dun sicaktan bunalinca sonuclarini bildigim halde yaptim valla.

Lovelym iyiyim canim yuvarlnip gidiyoruz sen nasilsin? Merakla sendn gelecek haberleri bekliyorum.

Kalkip nevresimleri degistrmem eskileri makinaya atmam balknonu yikamam kocacika oglen kahvaltisi hazirlamam gerek ama benim kolumu kaldiracak halim yok.

Dun gece 12 den sonra butun dolaplari bazanin altini doktum beyaz pikemi aradim. Yer yarildi icine girdi sanki yok. Kafamada takildi. Esim delimisin yat uyu sabah bakarsin dio. Yok destim her yeri bulamadim nereye koyduysam artik

Sagol canlarim. Vendr gec vakit dusa girmeyi pek sevmem yaz kis sacimi da kuruturum ama dun sicaktan bunalinca sonuclarini bildigim halde yaptim valla.

Lovelym iyiyim canim yuvarlnip gidiyoruz sen nasilsin? Merakla sendn gelecek haberleri bekliyorum.

Kalkip nevresimleri degistrmem eskileri makinaya atmam balknonu yikamam kocacika oglen kahvaltisi hazirlamam gerek ama benim kolumu kaldiracak halim yok.

Dun gece 12 den sonra butun dolaplari bazanin altini doktum beyaz pikemi aradim. Yer yarildi icine girdi sanki yok. Kafamada takildi. Esim delimisin yat uyu sabah bakarsin dio. Yok destim her yeri bulamadim nereye koyduysam artik

Kuzum hayırlı haberler ile gelirim inş. Gönlümden geçen bu ay değil ya neyse bakalım. Herşeyin hayırlısı.

Geçenlerde bende öyle ayakkabılarımı aradım yer yarıldı içine girdi sanki ayakkabılarım. Neyseki annemde çıktı, rahatladım.

Bu akşam bende temizliğe girişebilirim. Bugün ve yarın işten gelince anca biter zaten. Evi geçtiğimiz haftasonundan beri hiç ellemedim ilk defa rekordayım.

Degistirdim pike takimini attim makinaya. Balkonu yikamama gerek kalmadi yagmur basladi iceri asarim artik bu isten yirttim :1:

Allahim gonlunden gecenin hayirlisini versin canim benim

simit iyi gelır evet ama susamlı oldgu ıcın yagları bıraz mıdenı yakablr onunyerıne peynır ekmek yesen dahamı bastırır en azndan bende oyleydı beyaz leblebı super fıkr mantıklı yemek yıemıosn en azndan bır kase yogurda 1 dılım ekmek dogra onu ye kalsıyum alms olursn hatta ıcıne salatalıkta ekle hıc agır olmuo hem doyuosn hem tok tutuo... bıde meyveyemeye ozen goster dırencın artsn

meyve süt yumurta yoğurt peynir bunları hiç ihmal etmiyorum

ama mesela tavuk :50:

et:50:

Evet kan yenilemeyi kime yaptıysam tuttu valla.

Gerçi bu iş yumurtlama gününden önceyse kız yumurtlama günü erkek. Bilimsel açıklaması bu.

yumurtlama günümüzü bilmiyorsak :9::9::9::9::9: geç döllenme oldu sonuçta bilemem 9 nisan son adet 20 ve 29unda birlikte olduk acaba ne zaman yumurtladım

Gunaydinnn

hasta olmazsın inşallah :5::5::5::5::5::5:

Ben eve gelince hemen bir duş alıyorum akşam yatana kadar kuruyor. Geç saatte duş almamaya çalışın allah korusun kireçlenme, boyun fıtığı hep ondan oluyor.

1 ay önce babamlarda bi pot kırdım zaten sorma :9::9::9::9::9:

Babamın 3 kızı var gece geç duş alınca bize kızar eve gelin hemen yıkanın yatana kadar kuruyun derdi bende öyle alışmışım ya
Annemlerdeydik kalkalım dedim daha hamile falan değildim annem oturun dedi banyo falan yapacam anne geçe kalmasın babam kızar dedim ay koptummmmm :9::9::9::9::9:

annem kaş göz işareti yaptı :9::9::9::9:

yumurtlama günümüzü bilmiyorsak :9::9::9::9::9: geç döllenme oldu sonuçta bilemem 9 nisan son adet 20 ve 29unda birlikte olduk acaba ne zaman yumurtladım

20'si yumurtladıysan işte benim gibi 11. günü buldun. Canım benimde son adet 4 haziran biz 15'inin gecesi işte.:17: Zaten genelde 11-14 günleri arasında yumurtlanıyor.

1 ay önce babamlarda bi pot kırdım zaten sorma :9::9::9::9::9:

Babamın 3 kızı var gece geç duş alınca bize kızar eve gelin hemen yıkanın yatana kadar kuruyun derdi bende öyle alışmışım ya
Annemlerdeydik kalkalım dedim daha hamile falan değildim annem oturun dedi banyo falan yapacam anne geçe kalmasın babam kızar dedim ay koptummmmm :9::9::9::9::9:

annem kaş göz işareti yaptı :9::9::9::9:

Hahaha canım ilahi çok komiksin. Bende öyle alışmışım ama.

Oo hareketli bugün buralar :) bende nisanlimi bekliyorum bavullari eve tasicaz sonra da nikah sekerlerimizi almaya gidicez gun icinde ugrayamazsam aksam ugricam.
Sizce manikur pedikur ve ojeleri cmt aksamindan yaptirsam daha mi rahat olur ? Pazar günü bozuldu derdim olmaz o yuzden öyle yapmayi dusunuyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

oo hareketli bugün buralar :) bende nisanlimi bekliyorum bavullari eve tasicaz sonra da nikah sekerlerimizi almaya gidicez gun icinde ugrayamazsam aksam ugricam.
Sizce manikur pedikur ve ojeleri cmt aksamindan yaptirsam daha mi rahat olur ? Pazar günü bozuldu derdim olmaz o yuzden öyle yapmayi dusunuyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bugun yaptr bnce yarına bsy bırakma derm yarn tum gun dınlenrsn kafan bır yerde kalmamıs olur bu aksam yaptr ıkı gnde bozulmaz zaten

Back
X