347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

kızlarr bugunde bıttı nıhayet zor gecırdım bugunu baya ısteksızdım calısırken anneme gdip dinlencem snrada evime gecerm sizin yemegnz varmı yada ne yapıcaksnz

Ben taze fasulye ev makarnasi ve cacik yaptim canim. Seninde annecigin dokturmustur.

Benim kayınvalidem bizde bugün canım genelde kıymalı makarna yapıyor yine yapmış olabilir yapmadıysada dışardan birşey bakacağız artık. Benim canım çok mantı istiyordu aslında ama eşim hiç sevmiyor. Yıllık izinde İstanbul'da Bodrum Mantı'da yediğim çıtır mantının tadını hala unutmadım. İzmir'de yok maalesef bir şubede buraya açsalar keşke.

Ufff makarnanin her turlusune bayilirim her gun yesem bikmam heralde. Bende dun dondurucuda kalan son paket mantimi pisirdim. Hazir hazir pek iyi oluyo. Anneme gittikce yaptiriyorum

evi pencerelerine sineklik yaptirdik ama banyo camini unutmusuz 2 gundur sinek avindayiz

Bizde balkon kapilarina yaptrmadik camlara esim arkadasiyla beraber yapti. Balkon kapisini acmaya gor hazirda bekliyolar sanki hemen hepsi icerde. Bizde deminden beri 4 tane yakaladik 5. Kaciyo ama cok direnemeyecek malesef :1:

Arda'nın kırkı ramazana geldiği için bu çarşamba günü mukabele okunacak. Bugün akike kurbanı kesildi. Hani şu bebeklere mukabelede şehzade kıyafeti gibi şeyler giydiriyorlar ya, Onlardan giydirmiycem nazar değmesin diye.

Ben taze fasulye ev makarnasi ve cacik yaptim canim. Seninde annecigin dokturmustur.

Ufff makarnanin her turlusune bayilirim her gun yesem bikmam heralde. Bende dun dondurucuda kalan son paket mantimi pisirdim. Hazir hazir pek iyi oluyo. Anneme gittikce yaptiriyorum

Bizde balkon kapilarina yaptrmadik camlara esim arkadasiyla beraber yapti. Balkon kapisini acmaya gor hazirda bekliyolar sanki hemen hepsi icerde. Bizde deminden beri 4 tane yakaladik 5. Kaciyo ama cok direnemeyecek malesef :1:

Sorma duşakabine saklanmış 2 tane, dün beni, eşimi, kayınvalidemi yedi bi tanesi sabah kanımızı yerde koymadım öldürdüm:1::9:

Gunaydin kizlarrr :)
Bugun 2. Gunumuz ama yorgunlugum hala gecmedi tabi burdaki aktiviteler de cabasi. Ne zaman dinc kalkicam acaba yataktan. Bugunu gunes altinda yatarak gecirmeyi düsünüyorum :) optum hepiniziii

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Günaydın güzeller bizim evde hiç yok çok şükür. Her yer tel ama sadece balkon kapımızda yok ordanda pek giremiyorlar çok esiyor sivrisinekler rüzgarlı havayı pek sevmez. Tülümü de sonuna kadar çekince hiç giren olmuyor.

Dün english home'dan çok cici şeyler aldım yine. Mağazaların kokusundan aldım mediterranean. Tavsiye ederim buram buram english home mağazası gibi kokuyor artık oturma odam.

Bir de çok güzel çay, şeker, kahve kavonozları gelmiş. Hemen bendekileri kaldırıp kayınvalideme verdim yerine onları doldurup koydum çok şirinler. 2 küçük mumluk aldım güllü onlarda yeni gelmiş. En yakın zamanda uğrayıp bakın derim.

Son düzenleme:
Gunaydin kizlarrr :)
Bugun 2. Gunumuz ama yorgunlugum hala gecmedi tabi burdaki aktiviteler de cabasi. Ne zaman dinc kalkicam acaba yataktan. Bugunu gunes altinda yatarak gecirmeyi düsünüyorum :) optum hepiniziii

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Mercim tatilin tadını çıkarın benim içinde yan canım. Bende denizi havuzu çok özledim. Şimdi masa başı yerine tatilde olmak vardı.:31:

Günaydın güzeller bizim evde hiç yok çok şükür. Her yer tel ama sadece balkon kapımızda yok ordanda pek giremiyorlar çok esiyor sivrisinekler rüzgarlı havayı pek sevmez. Tülümü de sonuna kadar çekince hiç giren olmuyor.

Dün english home'dan çok cici şeyler aldım yine. Mağazaların kokusundan aldım mediterranean. Tavsiye ederim buram buram english home mağazası gibi kokuyor artık oturma odam.

Bir de çok güzel çay, şeker, kahve kavonozları gelmiş. Hemen bendekileri kaldırıp kayınvalideme verdim yerine onları doldurup koydum çok şirinler. 2 küçük mumluk aldım güllü onlarda yeni gelmiş. En yakın zamanda uğrayıp bakın derim.

güle güle kullan canım ben englısh home grmıorm bana para harcatmasn dıe bnde orda kenmı kaybedyrm:9:eşim hadı gel bsyler bakalım dedıkce bsye ıhtıyac yok hayatm dıe onu baska kaldırıma ıtıyorum..ama 1-2 cıft nevresm alıcam aybası esım duz renk sevıo beyaz yada kırık beyaz olcak evde desenlılerm var hosuna gtmıo onlarıyıkayıp utuleyıp anneme verıcem hepsıde enghlısh homedandı beraber almstk hep ama beyazın drusunu gorunce dıerlerını serdırtmıo anca mecburkalınca serıyorum:44:

güle güle kullan canım ben englısh home grmıorm bana para harcatmasn dıe bnde orda kenmı kaybedyrm:9:eşim hadı gel bsyler bakalım dedıkce bsye ıhtıyac yok hayatm dıe onu baska kaldırıma ıtıyorum..ama 1-2 cıft nevresm alıcam aybası esım duz renk sevıo beyaz yada kırık beyaz olcak evde desenlılerm var hosuna gtmıo onlarıyıkayıp utuleyıp anneme verıcem hepsıde enghlısh homedandı beraber almstk hep ama beyazın drusunu gorunce dıerlerını serdırtmıo anca mecburkalınca serıyorum:44:

Bende öyle canım kendimi kaybediyorum oraya girince. Benim eşim hiç karışmaz nevresim işine ben ne istersem onu örterim. Farkediyor mu onu bile bilmiyorum.:1: Ama karışsında istemezdim şahsen. Beyaz serilecek dese ters düşeriz herhalde. Kadın işine bu kadar karışılmaz diye.:6:

Bende öyle canım kendimi kaybediyorum oraya girince. Benim eşim hiç karışmaz nevresim işine ben ne istersem onu örterim. Farkediyor mu onu bile bilmiyorum.:1: Ama karışsında istemezdim şahsen. Beyaz serilecek dese ters düşeriz herhalde. Kadın işine bu kadar karışılmaz diye.:6:

esımın fıkırlerı bnm ıcın onemlı o nasıl kendını mutlu edıyorsa oyle olsun ben evımı bastan asagı kendım duzdum sadece koltuk tk modelını o belırlemstı gerı hersey bana aıttı hıc bsye karısmaz sadece beyazn daha guzel durdgnu daha mutlu uyudgnu soyledı tmm alırız dedım bende... aslnda ters dusucek bsy yokkı fıkırlermızı bırbırımıze soylemelıyız... he bana derkı vay efendım ben bu salından sıkıldım baska renk bulamadn mı veya ne bıleym sunun soyle olması gerekrdı gbı emrıvakı yapıp kırıcı tarz da soyle s eozamn kavga ederm o fıkrını dıle getrdı bende yaparız pasacım dedım ne dıyım hayatnda ılk defa bsy rıca etti kıramam ki ben onu:16::16::16::16:

Yapamıyoruz artık canım free takılıyoruz ben yapıyorum.:9:

Olabilir kuzum zaten bizim hiç kavgamız gürültümüz olmuyor çok şükür. Dün bilgisayarda uzun kaldı diye kızdım yattım zaten çok yorgundum bütün gün temizlikle uğraştım o da eve gelince ben yerine bilgisayarı tercih edince sinir oldum. Dün küstüm sözde sabah uyandım seviyordum. Sonra hatırladım dün akşamdan kızgın olduğumu. Aa dün akşam küsmüştüm ben sana dedim. Bizimkide koptu. Hep böyle oluyor ya akşam kızıyorum sabah unutuyorum.:1:

bana da aynısı oluyor akşam kızdım mı sabah bi bakıyorum sarmaş dolaş uyanmışım elim de yanağını sakallarını seviyor elimi çekiyorum ben sana küsmüştüm diye aynı sizin gibi :1::1::1:

allah kabul etsn gizzz namaznızı lovelylı enıstennde namazı kabul olsn hümm zaten sizde namazdasnz allah kabul etsn biz kocişle iyice yoldan cıktık valla hiç okumuoz etmıoz valla 2 senedr nıyetm var 5 avkıt namazada onu becereblckmıyım emın dılım o yuzden baslayamıorm esım arada bır cumaya gder ama hep dıl aılesı kapalı mapalı ama bbzmkı nn alakası yok... oyle ıcmesı yoktr arada babamla bira keyfı yaparlar dun rakıyı denedı begenmedı falan fılan hele ben sopalıgım bılmedgm sey yok ama uygulamıyrm babanemd e bana kızıo okadr ogrettm cabalarm bosa gttı dıe cok ıhmalkarım valla cok ıannclıyım duamı hep edermde namaz falan yok malesef smdı sız soyleynce yıne kafam da ısıkyandı dur aksam kocıse soylım bakım namaza baslayalm dıe onunda hosuna gtcek emınım ama yapablrmyz... bide kızlar calısıosnz oglen vaktnız nasıl kılıosn kaza namazımı kılınıo noluo bnm ıs yernde oyle bı ımkanım yokta

iş yerinde mescit yok mu???? istersen yaparsın canım benim

Nena benim kardeşimde aslan hiç benzemiyoruz. Odasının kapısı açılmıyor dağınıklıktan. Dolabını açınca içindekiler üstümüze dökülüyor şaka değil yeminle.:1: Başıma geldi de abla arkasına otur çabuk çabuk dedi.:53: Yastık yorgan ne bulsa tepiyor içine deli kız. Babam utancından temizlikçi almıyor eve ama o öyle rahat ediyormuş.

Nişanlıydık daha babamlardayız o zaman kardeşim ben, eşim film izliyoruz. Ben oturduğum yerden kalkıp hop yastık düzeltiyorum sonra gene yerleşiyorum yerime hop sehpayı çekiyorum. Eşimde kardeşimde senle bir şey izlenmez ya diyip kapattılar filmi.:1: Bende böyleyim herşey düzgün olsun sonra ben keyif yapayım.

:1::1::1::1::1::1: perdeler kaymayacak halılar aynı düzende olacak ben zaten simetri hastasıyım aynıyız... eşim de diyor senin odayı düzenlemenden bişey izleyemedik gel şuraya bi otur yaw :13::13::13::13::13:

Arda'nın kırkı ramazana geldiği için bu çarşamba günü mukabele okunacak. Bugün akike kurbanı kesildi. Hani şu bebeklere mukabelede şehzade kıyafeti gibi şeyler giydiriyorlar ya, Onlardan giydirmiycem nazar değmesin diye.

Allah kabul etsin canım benim yok ya güzel bi takı giydir yeter ne gerek var şehzade kıyafetine

:1::1::1::1::1: erkek ne karışırmıs amannn simsiyah sersem umrunda olmaz

Back
X