bnde takarm dıe tuttum hıc takmadm,bosuna tutmusum bıde kasa masrafı yapıorm yıllık hıc gerek yok sızın oyle bır planınız varsa daha ıyı ozamn gerek yok cnımcım planınızı bılmedgmden soyledım...bızde evlere bakıoruzda banka faız oranları aldıbasını gttı ısımıze gelmıo,200 bın ıcın 150 bın kredı cekmemız gerkeıo 10 yılda 300 bın gerı donusumlu odemıs oluyrz bız o sebeple vazgectk baska planımız var onu uygulıcaz zaten annemlern eve muteahht grdmı 5-6 daıresı arası verıo muteahhtler ordan bana bsy kalıcak bı kac sene sonra o sebeple kafamıda yormuorm malesef...
bnm maasıma da bız dokunmuyrz borc harc kalmadı kartlar kullanılmıo kaldrdık bnm maas bırıkkm de ıse basladgmdan berı esım gecndırıo evı ustune bıde o da bırıkım yapıo ama o evdekıkumbaraya atıo snra kumbarayıbazaya koyuyoruz kımblr ne kdr bırıktı ıcınde

ama bız bebek ıcın brktrıoruz nıyetmz yatrm ıcındı smdı bebek olunca ona yoneldık onakısmetmıs her seyını nakıt alıp daha cok ındrm yaptrbılmek amacımız esım saolsn o olmasa ben bırıkımden anlamam hesap karmtmı ona verdm k.kartlarm kapalı zaten bı onunkı acık onuda kullanmıyrz kendı maasım ıcın sadece yol paramı alıyorum bıde kılık kıyafet ıcın alıyrm az bsy gerısı bırıkıo bu ay tatıle gtseydk bırıkımden harcıcaktk ben kıyamaadm neysekı eylulde gtcz ozamnda bır aylıgımın yarsnıatarm yarısyla makul bı tatıl yaparm kafamda rahat olur