- 7 Eylül 2012
- 5.687
- 6.395
- 398
evet bncede katılıyorumnenam biz iki topbak üstesinden geliriz
Gelin dövün beni hatunlar. Benim galiba buna ihtiyacım var beklemek çok can sıkıcı.
hakedıosun valla sekerım stres yapma dur olucak hemde bakk ne mınnos bsy gelıcek

uzulme yaaaa ben napım koca gttı bnde anama gıdıcem evımı bugun temzlım kapatıp annısıme gtcem kocısımıde evımıde ozlıcemmm onsuz evde durmann anlamı yokkı... sende haklsnalstn annişşine ama napacan stankim
uzulme yaaaa ben napım koca gttı bnde anama gıdıcem evımı bugun temzlım kapatıp annısıme gtcem kocısımıde evımıde ozlıcemmm onsuz evde durmann anlamı yokkı... sende haklsnalstn annişşine ama napacan stankim 

ne yapacam nasıl iş bulacam bilmiyorum başvurularıma da cevap alamıyorum
  ne yapacam nasıl iş bulacam bilmiyorum başvurularıma da cevap alamıyorum Gizzz tatlimmm fotolarndanda eglendgn farkettm   ama her guzel tatilin malesef sonu var seneye bidaha gdersn cnm bu arada nice saglikli huzurlu yaslara iyiki dogdunnn gizzzzz
       Gizzz tatlimmm fotolarndanda eglendgn farkettm   ama her guzel tatilin malesef sonu var seneye bidaha gdersn cnm bu arada nice saglikli huzurlu yaslara iyiki dogdunnn gizzzzz