349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

ayy okuyunca bn de heyecanladım geçen haftaya döndüm resmen... resmi geçitte görebildinmi sevdiceğni?çok gururlanıp ağlamıştım ben de

Görebildim caniim görebildimm kacirirmiyimm :) benimde gözler dolu dolu sabahtan beri bi sarilsam baslicam aglamaya :) birazdan biticek konusmalara gecildi artik :)

canımm bende öle yaaa hadi bitsinde arasnı sesini duyayım die beklyrummm çokk üzülüyorum yaaa göremedm onu öle die

kızlar gidemedik die üzmeyin kendinizi.. o kalabalıkta görmek şans biraz genelde görmüyo kimse aileler falan... ben gittim ama yine yeniden ayrılmak 1.den çok koydu, gitmeseydim acaba nası olurdum die düşündüm hep.. çünkü alışmış oluosunuz her ne kdr özleseniz de, eminim elinizde olmayan sebeplerden dolayı gidemediniz,imkan olsa zaten gidecektiniz.. törenleri biterbitmez hemen size koşarlar umarım..

Görebildim caniim görebildimm kacirirmiyimm :) benimde gözler dolu dolu sabahtan beri bi sarilsam baslicam aglamaya :) birazdan biticek konusmalara gecildi artik :)

görmek o kalabalık arasında şans oluyoo, herkes aynı olunca tabi.. ben görmüştüm mesela ama ailesi göremediler..biz bu saate çoktan bitirmiştik herşeyi kavuşmuştuk bile askerlerimize.. az kaldı senın de sanki tezkereyi almışçasına bi sevinç oluo ailelerde

Kızlar renk gelsin artık şu topiğe be yaa:/ Valla birbirimizi dahada kasvetlendiriyoruz Şafak 130 larda, Geçecek bugünler elbet ama üzüldükçe dahada uzuyor saatler sanki... Allah daha büyük dert vermesin inşallah...Silkelenin artık,Görsende bir görmesende bir,Arasada aynı aramasada...

oyyy negüzel gidenler görenler için geçen hafta bizde aynı heyecanları yaşamıştık içim bir tuhaf oldu gidemeyen arkadaşlar sakın üzmeyin kendinizi dönüş veda berbat oluyor tam alışmaya başlamışken başa dönüyor insan ben kaçgün kendime gelemedim. kızlar bişey sorucam bizim yemin törenimiz geçen haftaydı yemin töreninden sonra menemene geçti dünden beri tel bekliyorum acaba bugün menemende uzun dönemler v.s. yemin töreni falan olabilirmi hala aramadı nedenini çok merak ediyorum genelde aradığı saatleri çoktan geçtik böyle bişey mümkün olabilirmi acaba?

Aşkilopumu aldim şu an ankaraya dogru yoldayız :)) tabi henüz aile ile beraberiz özlem giderme moduna geçemedik :)

Günaydin :) yemin toreninden yaziyorum kizlar telefondan okuyorum yazdiklarinizi :) cok gurur verici, askerler marşlarla geçtikce hop hop ediyo kalbim :) cook buyuk bi kalabaliik var..

harika harika haftayada ben görcem inşallah ne büyük gurur ya içim kıpır kıpır oluyo

içini ferah tut arar cnm, yemin töreni olcağını sanmıorum ama usta birliğine geçince aramalarında genel olarak azlık var sanki alışma evresi die düşünüorum, sonra geçer inş.

içini ferah tut arar cnm, yemin töreni olcağını sanmıorum ama usta birliğine geçince aramalarında genel olarak azlık var sanki alışma evresi die düşünüorum, sonra geçer inş.

aslında bende sanmıyorum canım yemin törenini ne biliyim aklıma geldi sorayım dedim saolasın cvp için sizde olmasanız napıcam bilmiyorum aslında arıyo benimki allah razı olsun yapımı bildiği için hiç habersiz bırakmıyor gittiğin beri hergün konuşuyoruz allaha şükür dün akşam 3. kez aramıştı negüzl konuşmaya başladık uzun uzun konuşuruz demişti 2 dk geçti biri seslendi subay 349. kdleri çağırıyomuş arıycam seni dedi kapattı dahada aramadı neoldu acaba çok meraktayım görev dağılımı falan geliyor aklıma sadece aslında gazinonun falan numarası var ama kızıyor aramama :)))

canım iyi ki varız, birbirmizden güç alıoruz evt tören değil de görev dağıtımı olabilir, bizimkilerle komutan(az olduklarından) tek tek ilk bi kaç gün konuşmuş,tanışmışlar bölümü işi falan sormuş, sonra da görev dağıtımı olmuş, askerim pazartesi geçti usta birliğine acemilikten daha az arıo, alışma evresi bi kaç hafta böle olcak dedi. senin de öledir cnm fırsatını buldugu ilk anda arıcaktır

seninkinin görevi usta birliğine geçtikten nekadar sonra belli oldu? bide işi neydi görevi neoldu? :)) nekadar meraklıyım dimi biran önce belli olsada bizimkide rahatlasam

seninkinin görevi usta birliğine geçtikten nekadar sonra belli oldu? bide işi neydi görevi neoldu? :)) nekadar meraklıyım dimi biran önce belli olsada bizimkide rahatlasam

pazartesi usatbirliğine teslim oldu, çarşamba bölümü belli oldu,yazıcı olarak kaldı cnm. yazıcı ve revirci olması en iyisiymiş diye duyduk ama oraya gittiğinde ordakilerle dialoğuda önemli yazıcı olmak isterse hemen 347. dönemdeki yazıcı ile kaynaşabilir bence. iş elektrik müh. ama onunla bi ilgisi oldugunu sanmıorum. nerde ustabirliği? çok kalabalıklarmı acaba?

izmir menemende benimkisi. 160 kişi falanlarmış henüz belli olmamıştı görevi halada aramadı bence bugün belli olmuştur ama bana haber veremedi kuzucum.

izmir menemende benimkisi. 160 kişi falanlarmış henüz belli olmamıştı görevi halada aramadı bence bugün belli olmuştur ama bana haber veremedi kuzucum.

az kişilermiş cnm bizim de öle 150 kişi varmış toplamda. sevdiceğim az olması daha avantajlı dedi ama bakalım görücezz bgn yrn belli olur görevi, 1-2 haftada da düzen oturur içini ferah tut, ne güzel yerde öyle.. izmirin her yerine her ilçesine kurban olurum ben

ewt canım allahtan güzel yerde ama koğuş biraz karışıkmış daha öncede söz etmiştim yaşları küçük olanlar aykırı tipler varmış madde kullanıolarmış ama oyle yada böyle geçicek. geçen hafta izmirdeydim ilk kez gittim izmire havasına ve insanına bayıldım doğrusu yaşanası biryermiş. evli olsaydık yerleşirdim yarim askerken oralara geliverirdi h.sonları yanıma (

izmir yaşamak için harika bi yer.. hayalimde hep orada yaşamak isterim.. benm de aynı cnm düşüncem diorum hep keşke evli olsaydık her hafta evci çıkarırdım diorum
evt yaşlar hep küçük komutanlar bile benden küçük dio askerim 8kişi kısa dönemmiş sadece onların bölükte dierleri uzun dönem 20li yaşlar tabi...deli çağlar:44:

askerlerimizinde bizimde işimiz çok zor be canım allah yardımcımız olsun allah kazası belasız biranönce kavuştursun sevdiceklerimize :)

canımm bende öle yaaa hadi bitsinde arasnı sesini duyayım die beklyrummm çokk üzülüyorum yaaa göremedm onu öle die

Ayy canim yemin toreninden sonra hemen arandim kargo gondermistim o gitmemis ilk olarak onun icin aradi daha sonrada cafeye gitti int. Cafe ordan gorustuk ve gunum super gecti sanki yanimda gibiydi cok mutlu oldum sanrm yarin yine izinli olcaklar felan bakalim nasil gececek:)

askerlerimizinde bizimde işimiz çok zor be canım allah yardımcımız olsun allah kazası belasız biranönce kavuştursun sevdiceklerimize :)

Ayni sknti bizdede var hepsi kucuk ve herseye muhalefetlermis sorun cikarmak icin ugrasiolarmis kisa donemler sessiz sakin devam ediomus:) bakalim neler beklio bizi daha yemin toreni yeni oldu 2 hafta sonra ustaya geciceklermis sonrada yerleri belli olcak felan derken sanrm ocagin sonunu gorcez biz acemilikte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…