349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

çok sağ ol canım, 2 hafta sonra tunceliye gidecek, kendisi de baya kafaya takmış, sanırım biraz ondan etkilendim :s baya kötümser düşünmeye başlamış, işte hiçbi işim rast gitmiyor vs. gibi düşünceler...

canım sana bir şey söyleyeyim mi doğudaki kısa dnmler batıdaki kısa dönemlerden daha rahat askerlik yapıyormus ve onlar operasyona fln katılmıyor.orda görev vercekler onu yapcak.hepsi sağ salim gelecek inşallah.zaten kışın da terör olmuyor şükürler olsun.iyi düşünelim iyi olsun

hadi yaa sevindim.ben arastırdıgımda cok kötü şeyler yazıyordu nette.benimki tel götürmedi.yakalanırsa 2 ay uzuyormus çünkü..neyse iyi ya içim rahatladı :)

gönlünü ferah tut canım, arkadaşım nöbet tutmasına rağmen rahattı, ama tel olayı gerçekten sakat. bugün araştırdım tekrar, kızlar tedbirli olmak lazım, çünkü komutan isterse bişey demiyormuş ama elinde 25 güne kadar hapis cezası verme yetkisi var. hem askerlik uzuyor hem de siciline işlenebilirmiş... kullanan çok ama, riskli bir durum. Allah korusun

inşallah canım, aileler zaten sorun çıkarmaya pek bi meyilli, özellikle kız aileleri, hani korumacılık hissiyle yapıyorlar ama sonuçta iki insan birbirini sevmiş, işi resmiyete dökecek kadar kararlılar... Aileme ilk defa anlatırken falan ben de çok çekinmiştim, insan onay almak istiyor. Allah bütün sevenleri kavuştursun. Nişanlılığın da, evlilik hazırlıklarının da tadını beraberce el ele çıkarırsınız inşallah canım :16:

Hayallerle avunuyrm zaten bende insallah cok guzel olcak guzel haberlerimizide vericez burdan:)) tatli telaslar yasiycaz hep ooohhhhh;))) az kaldi az bitcek insallah en zor gunlei atlattik sonuc olarakk

Telefon olayi gercekten cok riskliymis ama komutanlari iyi olsa bari benim asker henuz daha ustaya bile gecmedi telefon almasida 1 ay surer gibi:(

canım sana bir şey söyleyeyim mi doğudaki kısa dnmler batıdaki kısa dönemlerden daha rahat askerlik yapıyormus ve onlar operasyona fln katılmıyor.orda görev vercekler onu yapcak.hepsi sağ salim gelecek inşallah.zaten kışın da terör olmuyor şükürler olsun.iyi düşünelim iyi olsun

çok sağ ol canım, inşallah. işte zaman zaman karamsarlığa kapılıyoruz, neyse ki burada birbirimize destek oluyoruz, çünkü normal arkadaşıma anlatsam da, yaşamayan bilmiyor bir telefon beklemenin anlamını... istesek de ulaşamamayı... ilk zamanlar elim hep tel.a gidiyordu, mesaj atmak için, neyse ki ona alıştım :D

Hayallerle avunuyrm zaten bende insallah cok guzel olcak guzel haberlerimizide vericez burdan:)) tatli telaslar yasiycaz hep ooohhhhh;))) az kaldi az bitcek insallah en zor gunlei atlattik sonuc olarakk

hepimiz aynıyız kuzum :)) ben de sürekli kınada şunu mu yapsam, şöyle mi olsa diye hayallere dalıyorum. ya bir de ingilizce öğretmeniyim ama bu ara işsizim, boş vakit yaramıyor kızlar, sizden evde olanlar var mı :/ ya zamanı nasıl geçiriyorsunuz? önerileri olan varsa paylaşabiliriz :)

Telefon olayi gercekten cok riskliymis ama komutanlari iyi olsa bari benim asker henuz daha ustaya bile gecmedi telefon almasida 1 ay surer gibi:(

benimki de 2 hafta sonra usta birliğine geçecek canım, olsun, napalım, içimiz rahat olsun, risk almasınlar da, varsın ankesörlüden devam edelim :D usta birliğinde rahat ederler inşallah, hem bu sırada şafak da azalıyor ;)

çok sağ ol canım, inşallah. işte zaman zaman karamsarlığa kapılıyoruz, neyse ki burada birbirimize destek oluyoruz, çünkü normal arkadaşıma anlatsam da, yaşamayan bilmiyor bir telefon beklemenin anlamını... istesek de ulaşamamayı... ilk zamanlar elim hep tel.a gidiyordu, mesaj atmak için, neyse ki ona alıştım :D

aynen canım dışarda kimse anlamıyor.o tel hep elimin altında banyoda tuvalette okulda her yerde yanımda.o arayınca acamam diye ödüm kopuyor.1 dk sesini duyunca tüm keyfim yerine geliyor.ama tabii ki yaşamayan anlayamaz bu duyguyu.inşallah sağ salim dönecek askerlerimiz ve her şey cok güzel olacak.Allah bu süreçte askerlerimize yardım etsin.rahat olsunlar hepsi.bize de sabır versin ve su 131 gün su gibi akıp gecsin

347. dönemde gitti ağustosta ama yedek subay olarak çıktı bize o yüzden benim şafak uzun

hımm anladım canım..onlar daha cok memur gibi oluyorlarmıs sanırım.akşam eve gidebiliyorlarmıs.tel de tasıyorlarmıs.her şeyde bir hayır vardır.tez zamanda gecer inşallah

aynen canım dışarda kimse anlamıyor.o tel hep elimin altında banyoda tuvalette okulda her yerde yanımda.o arayınca acamam diye ödüm kopuyor.1 dk sesini duyunca tüm keyfim yerine geliyor.ama tabii ki yaşamayan anlayamaz bu duyguyu.inşallah sağ salim dönecek askerlerimiz ve her şey cok güzel olacak.Allah bu süreçte askerlerimize yardım etsin.rahat olsunlar hepsi.bize de sabır versin ve su 131 gün su gibi akıp gecsin

yazdığın her kelimeye katılıyorum, amin inşallah. aynen ben de o aramasını kaçırsam sanki dünya başıma yıkılıyor, bir yönden şanslıyız aslında, vefalı hatunlarız, yerimiz ayrı. okulu bitmiş, işi bulmuş, askere gitmiş gelmiş kişilerle evlenenler de var, bizimki eski zamanların aşkları gibi, beklemek, özlemek, mektup yazmak (göndersek de, gelince okusalar da)... ayrı ayrı anılar.

hımm anladım canım..onlar daha cok memur gibi oluyorlarmıs sanırım.akşam eve gidebiliyorlarmıs.tel de tasıyorlarmıs.her şeyde bir hayır vardır.tez zamanda gecer inşallah

aslında memur gibi mesai saatlerinde çalışıyorlar, dışarıdan ev falan tutabiliyor yedek subay olanlar ama nişanlım doğuda olduğu için bizde bunlar yok, askeriyede misafirhanede kalıyor, çarşı izinlerimizde kısıtlı sürekli dışarı çıkamıyor. allahtan telefon ve internetimiz var çok şükür.
sağol canım amin

aslında memur gibi mesai saatlerinde çalışıyorlar, dışarıdan ev falan tutabiliyor yedek subay olanlar ama nişanlım doğuda olduğu için bizde bunlar yok, askeriyede misafirhanede kalıyor, çarşı izinlerimizde kısıtlı sürekli dışarı çıkamıyor. allahtan telefon ve internetimiz var çok şükür.
sağol canım amin

şimdi okudum, zaten söylemişsin canım, benimki de usta birliğini tuncelide yapacak, onların da çarşı izni yok. ne güzel, tel ve net olması, görüşürsünüz güzelce

yazdığın her kelimeye katılıyorum, amin inşallah. aynen ben de o aramasını kaçırsam sanki dünya başıma yıkılıyor, bir yönden şanslıyız aslında, vefalı hatunlarız, yerimiz ayrı. okulu bitmiş, işi bulmuş, askere gitmiş gelmiş kişilerle evlenenler de var, bizimki eski zamanların aşkları gibi, beklemek, özlemek, mektup yazmak (göndersek de, gelince okusalar da)... ayrı ayrı anılar.

evet ve insan ayrı bir bagla baglanıyor.ne kadar zorluk cekersen kavusmak adına o kdr degerli oluyor.ve sunu anlayamıyorm cogu kız askerde terkediyor sevdigini.bu kadar acımasızlık olabilir mi yaa

Back
X