- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
tatlim hosgeldin ...bak kendin diyorsun cok güzel gecmis veee insallah 4,5ay sonra daha nice güzel günleriniz olacak![]()
Hoşbulduk tatlım evet o kadar iyi geldiki Allahım tez zamanda kavuştursun herkesi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tatlim hosgeldin ...bak kendin diyorsun cok güzel gecmis veee insallah 4,5ay sonra daha nice güzel günleriniz olacak![]()
Ben geldim arkadaşlar çok güzel geçirdigimin haftanın sonunda istanbuldayım malesef safranbolu aldı yarimi yineÇok garip terminalde mutluluktan agladıktan sonra mutsuzluktan aglamak tekrar
Kokusunu çektim bol bol içime bize iyi geldi hafta sonu nekadar çok özlemişiz
sanki askerden çıkarmış gibiydim ama tekrar vedalaşmak okadar zordu o kadar zorduki yine herşeyimi koparıp oraya bıraktım gibi :85: Allahım hepimize sabır versin yardımcımız olsun göremeyen arkadaşlarımız inşallah enkısa zamanda görürler sonrası yeniden göndermiş gibi oluyor ama... İnşallah geçiçek 4 ay 1 ayı tamamladık sayılır Allahın izniyle hepimiz askerlerimizi almaya son defa gitmiş olucaz alıp gelicez inşallah
![]()
![]()
canım benim allah tekrarını nasip etsin. yazdıklarını okurken ağladım aldı götürdü beni aynı şeyleri yaşayıp hissediyoruz birbirimizi anlıyoruz çok güzel bişey bu :) üzme kendini geçicek hepsi şubatın 7 sinde yanlış hesaplamadıysam 99 dan geri saymaya başlıycaz iki basamaklı olunca daha kolay olucak inşallah...
bu hafta yemin törenlerinden gelenlerin paylaşacaklarını sabırsızlıkla beklioduk cnm ... çok sevindim senin adına, sanki tezkere almış gibi bi sevinç oluo dimi buluşmada![]()
ama 2.ayrılış çok daha zor oluyo her şey başa sarıyo gibi üzüntü,keder... ama sölediğin gibi canım 1ay bitti.. böle böle bitiricez ayları... sabır...
Ben geldim arkadaşlar çok güzel geçirdigimin haftanın sonunda istanbuldayım malesef safranbolu aldı yarimi yineÇok garip terminalde mutluluktan agladıktan sonra mutsuzluktan aglamak tekrar
Kokusunu çektim bol bol içime bize iyi geldi hafta sonu nekadar çok özlemişiz
sanki askerden çıkarmış gibiydim ama tekrar vedalaşmak okadar zordu o kadar zorduki yine herşeyimi koparıp oraya bıraktım gibi :85: Allahım hepimize sabır versin yardımcımız olsun göremeyen arkadaşlarımız inşallah enkısa zamanda görürler sonrası yeniden göndermiş gibi oluyor ama... İnşallah geçiçek 4 ay 1 ayı tamamladık sayılır Allahın izniyle hepimiz askerlerimizi almaya son defa gitmiş olucaz alıp gelicez inşallah
![]()
![]()
Amin canım benim cümlemize inşallahOkadar zorduki dönüşte okadar agladımki kendimi çok güçsüz hissediyorum şuan geçiçek inşallah bizi eniyi biz anlıyoruz aynı şeyleri paylaşıyoruz çünkü tatlım alıp gelelim artık bırakmayalım askerlerimizi
![]()
kızlar hepimiz kendimizi iyice bıraktık aklıma bir fikir geldi bilmiyorum sizler nasıl bakarsınız ama. bir buluşmaya ne dersiniz ben istanbuldayım ve ancak isatnbulda organize edebilirim istanbuldaki arkadaşlarım eğer olumlu sıcak bakarlarsa böyle bir h.sonu kahvaltısına yada kahveye gidebiliriz toplanıp?????
ne güzel canım görmüş mutlu olmuşsun 129 lara kadar geldik geçip gidecek inşallah en geç kütahya havacılar yapacak galiba yemin törenini cuma gününü iple çekiyorum. Yazdıklarınızı okuyunca çok duygulanıyorumAllah hepimizin yardımcısı olsun
inşallah canım ogünleride yaşıycaz. alışacağımız yerde hergeçen gün biraz daha ağırlaşıyor onsuz olmak gözlerim doluyor herşeyde saatlerce ağlıyasım var bağıra bağıra çok özledim çok. aynen senin gibi öyle mutsuz öyle çaresiz hissediyorumki bende kendimi( geçmiyor bu duygu bir türlü.
çok sağ ol canım, 2 hafta sonra tunceliye gidecek, kendisi de baya kafaya takmış, sanırım biraz ondan etkilendim :s baya kötümser düşünmeye başlamış, işte hiçbi işim rast gitmiyor vs. gibi düşünceler...
arkadas bu nedir ya,herkes ne güzel kilo vermis bende kilo aldim .bende ters tepti bu askerlik...kendimiverdim galiba
kızlar hepimiz kendimizi iyice bıraktık aklıma bir fikir geldi bilmiyorum sizler nasıl bakarsınız ama. bir buluşmaya ne dersiniz ben istanbuldayım ve ancak isatnbulda organize edebilirim istanbuldaki arkadaşlarım eğer olumlu sıcak bakarlarsa böyle bir h.sonu kahvaltısına yada kahveye gidebiliriz toplanıp?????
arkadas bu nedir ya,herkes ne güzel kilo vermis bende kilo aldim .bende ters tepti bu askerlik...kendimiverdim galiba
Güldürdün ya
. Ben 13ünde diyetisyene başladım sağlam kiloluyum :78: 96.600 çıkmıştım o gün şu anda 91.200 çıktım. Hedef 67. Bana kızamaz yani zayıflamışssın diye
. Her Sabah arayışında kaç çıktın deyip duruyo
![]()
Çok güzel olur canım İstanbulda kar başladı eger esir almazsa bizi yakın zamanda yapalım kızlar ne der bilmiyorum ama zaten seninle yakınız![]()
valla canım keşke bende öyle olsam, rahat 3 4 kilo verdim yüzüm çöktü yaiyice azar yedim. yok günde bir öğüne neredeyse talibim... hiç canım istemiyor hala da öyle söz verdim ama nasıl açılacak bu iştah bilmiyorum