349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Ben geldim arkadaşlar çok güzel geçirdigimin haftanın sonunda istanbuldayım malesef safranbolu aldı yarimi yine :43: Çok garip terminalde mutluluktan agladıktan sonra mutsuzluktan aglamak tekrar:14: Kokusunu çektim bol bol içime bize iyi geldi hafta sonu nekadar çok özlemişiz :nazar:sanki askerden çıkarmış gibiydim ama tekrar vedalaşmak okadar zordu o kadar zorduki yine herşeyimi koparıp oraya bıraktım gibi :85: Allahım hepimize sabır versin yardımcımız olsun göremeyen arkadaşlarımız inşallah enkısa zamanda görürler sonrası yeniden göndermiş gibi oluyor ama... İnşallah geçiçek 4 ay 1 ayı tamamladık sayılır Allahın izniyle hepimiz askerlerimizi almaya son defa gitmiş olucaz alıp gelicez inşallah :nazar: :72:

canım benim allah tekrarını nasip etsin. yazdıklarını okurken ağladım aldı götürdü beni aynı şeyleri yaşayıp hissediyoruz birbirimizi anlıyoruz çok güzel bişey bu :) üzme kendini geçicek hepsi şubatın 7 sinde yanlış hesaplamadıysam 99 dan geri saymaya başlıycaz iki basamaklı olunca daha kolay olucak inşallah...

canım benim allah tekrarını nasip etsin. yazdıklarını okurken ağladım aldı götürdü beni aynı şeyleri yaşayıp hissediyoruz birbirimizi anlıyoruz çok güzel bişey bu :) üzme kendini geçicek hepsi şubatın 7 sinde yanlış hesaplamadıysam 99 dan geri saymaya başlıycaz iki basamaklı olunca daha kolay olucak inşallah...

Amin canım benim cümlemize inşallah :43: Okadar zorduki dönüşte okadar agladımki kendimi çok güçsüz hissediyorum şuan geçiçek inşallah bizi eniyi biz anlıyoruz aynı şeyleri paylaşıyoruz çünkü tatlım alıp gelelim artık bırakmayalım askerlerimizi :14:

bu hafta yemin törenlerinden gelenlerin paylaşacaklarını sabırsızlıkla beklioduk cnm ... çok sevindim senin adına, sanki tezkere almış gibi bi sevinç oluo dimi buluşmada:1:
ama 2.ayrılış çok daha zor oluyo her şey başa sarıyo gibi üzüntü,keder... ama sölediğin gibi canım 1ay bitti.. böle böle bitiricez ayları... sabır...

Teşekkür ederim tatlım.O ilk buluşmada mutluluktan agladım taksici amca bizi görünce oda agladı nasıl bir sevinç hasret yüzünden dökülen yaşlar okadar mutluydukki nasıl çabuk geçti tatil tadındaydı ama dönerken tutamadım daha terminale giderken başladım aglamaya :43: bitiricez inşallah 1 ay geçtiya geçiçek o 4 ayda rabbim hepimize sabırlar versin çok çaresizim şuan yeniden gönderdim sanki :43:

Ben geldim arkadaşlar çok güzel geçirdigimin haftanın sonunda istanbuldayım malesef safranbolu aldı yarimi yine :43: Çok garip terminalde mutluluktan agladıktan sonra mutsuzluktan aglamak tekrar:14: Kokusunu çektim bol bol içime bize iyi geldi hafta sonu nekadar çok özlemişiz :nazar:sanki askerden çıkarmış gibiydim ama tekrar vedalaşmak okadar zordu o kadar zorduki yine herşeyimi koparıp oraya bıraktım gibi :85: Allahım hepimize sabır versin yardımcımız olsun göremeyen arkadaşlarımız inşallah enkısa zamanda görürler sonrası yeniden göndermiş gibi oluyor ama... İnşallah geçiçek 4 ay 1 ayı tamamladık sayılır Allahın izniyle hepimiz askerlerimizi almaya son defa gitmiş olucaz alıp gelicez inşallah :nazar: :72:

ne güzel canım görmüş mutlu olmuşsun 129 lara kadar geldik geçip gidecek inşallah en geç kütahya havacılar yapacak galiba yemin törenini cuma gününü iple çekiyorum. Yazdıklarınızı okuyunca çok duygulanıyorum:5: Allah hepimizin yardımcısı olsun

Amin canım benim cümlemize inşallah :43: Okadar zorduki dönüşte okadar agladımki kendimi çok güçsüz hissediyorum şuan geçiçek inşallah bizi eniyi biz anlıyoruz aynı şeyleri paylaşıyoruz çünkü tatlım alıp gelelim artık bırakmayalım askerlerimizi :14:

inşallah canım ogünleride yaşıycaz. alışacağımız yerde hergeçen gün biraz daha ağırlaşıyor onsuz olmak gözlerim doluyor herşeyde saatlerce ağlıyasım var bağıra bağıra çok özledim çok. aynen senin gibi öyle mutsuz öyle çaresiz hissediyorumki bende kendimi :(( geçmiyor bu duygu bir türlü.

kızlar hepimiz kendimizi iyice bıraktık aklıma bir fikir geldi bilmiyorum sizler nasıl bakarsınız ama. bir buluşmaya ne dersiniz ben istanbuldayım ve ancak isatnbulda organize edebilirim istanbuldaki arkadaşlarım eğer olumlu sıcak bakarlarsa böyle bir h.sonu kahvaltısına yada kahveye gidebiliriz toplanıp?????

kızlar hepimiz kendimizi iyice bıraktık aklıma bir fikir geldi bilmiyorum sizler nasıl bakarsınız ama. bir buluşmaya ne dersiniz ben istanbuldayım ve ancak isatnbulda organize edebilirim istanbuldaki arkadaşlarım eğer olumlu sıcak bakarlarsa böyle bir h.sonu kahvaltısına yada kahveye gidebiliriz toplanıp?????

ya bu süper olur aslında. Ama bende şöyle bi sorun var sınavlarım başlıyo bu hafta ve bi sonraki hafta :14:.Uzun zamanlı bi plan yaparsan ben varım

Günaydın bu arada Kızlar. Askerimin sesiyle başladım yine bugüne. İstanbul'da kar da başladı malum. Ama içim bi garip oldu KTBK ana birlikten başka bi yere gönderilme ihtimali hala var :14:. İçim darlanıyo ya inşallah gitmez...

ne güzel canım görmüş mutlu olmuşsun 129 lara kadar geldik geçip gidecek inşallah en geç kütahya havacılar yapacak galiba yemin törenini cuma gününü iple çekiyorum. Yazdıklarınızı okuyunca çok duygulanıyorum:5: Allah hepimizin yardımcısı olsun

Çok mutlu oldum ama geri dönüncede bir okadar mutsuz canımcım:14: inşallah sende görürsün askerini çok güzel geçsin tatlım hasret giderin sabırlar diliyorum canım:43:

inşallah canım ogünleride yaşıycaz. alışacağımız yerde hergeçen gün biraz daha ağırlaşıyor onsuz olmak gözlerim doluyor herşeyde saatlerce ağlıyasım var bağıra bağıra çok özledim çok. aynen senin gibi öyle mutsuz öyle çaresiz hissediyorumki bende kendimi :(( geçmiyor bu duygu bir türlü.

İnşallah canımcım inşallah görecegiz Allahın izniyle çabuk gelsin gerçekten herhalde gördük diye oldu 1 haftada bunun alışma süreci var iyide ben ayda bir gitmeyi düşünüyorum ama böyle olursa ben ayda bir toparlanırsam ee mayısa kadar hep hüzün yandım ozaman :43:

kızlarrr günaydın hepinizee :):) birçok kişi kavuşmuş askerine haftasonu, inşallah 129ları da karartıcaz bitirip alıcaz askerlerimizi asker ocağından, sonrada hiç ama hiiiç bırakmıcazzz ,ben yemin törenine gidemedim ama kameradan konuşabilme fırsatım oldu. aşkım baya kızdı iyice kilo vermişsin diye ve derslerine çalışmamışsın diye. dün geceden beri hepten kendimi toparladım şimdide erkenden kalkıp dersin başına oturdum. Eki Görüntüle 597584 Eki Görüntüle 597586

çok sağ ol canım, 2 hafta sonra tunceliye gidecek, kendisi de baya kafaya takmış, sanırım biraz ondan etkilendim :s baya kötümser düşünmeye başlamış, işte hiçbi işim rast gitmiyor vs. gibi düşünceler...

anlıyorum canım benimkide şırnak'a gidecek, bizde başta o düşüncelerdeydik. şimdi biraz onları yenmiş sonuçta emin ol okadar çok olay dinledim ki, yani bu işin yeri yurdu olmuyo, doğu diye can sıkmamak lazım. için rahat oldukça emin ol o orda rahat edecektir. şuan belli belirsiz bir ortam ya ondan dolayı kafayı çok takıyoruz bu çok doğal. ama onlar oraya gidip biraz alıştıktan sonra bizide iyiyim merak etme dedikçe bizde rahatlıcaz, bu süreçte geçecek emin olabilirsin. Allah tüm askerlerimizi korusun bizlere bağışlasın inşallah... Bu günlerimiz geride kalıcak tıpkı 129 lara nasıl geldiysekk! :) olumsuz düşünmek yok herşey güzel olacak, geldiği günü düşünüp onada hayallerinizden bahsedip moral bulmasını sağlayabilirsin canımm :)

arkadas bu nedir ya,herkes ne güzel kilo vermis bende kilo aldim .bende ters tepti bu askerlik...kendimi :56: verdim galiba

valla canım keşke bende öyle olsam, rahat 3 4 kilo verdim yüzüm çöktü ya :(:( iyice azar yedim. yok günde bir öğüne neredeyse talibim... hiç canım istemiyor hala da öyle söz verdim ama nasıl açılacak bu iştah bilmiyorum

Çok güzel olur canım İstanbulda kar başladı eger esir almazsa bizi yakın zamanda yapalım kızlar ne der bilmiyorum ama zaten seninle yakınız :1:

arkadas bu nedir ya,herkes ne güzel kilo vermis bende kilo aldim .bende ters tepti bu askerlik...kendimi :56: verdim galiba

:9:Güldürdün ya :9:. Ben 13ünde diyetisyene başladım sağlam kiloluyum :78: 96.600 çıkmıştım o gün şu anda 91.200 çıktım. Hedef 67. Bana kızamaz yani zayıflamışssın diye :9:. Her Sabah arayışında kaç çıktın deyip duruyo :9:

:9:Güldürdün ya :9:. Ben 13ünde diyetisyene başladım sağlam kiloluyum :78: 96.600 çıkmıştım o gün şu anda 91.200 çıktım. Hedef 67. Bana kızamaz yani zayıflamışssın diye :9:. Her Sabah arayışında kaç çıktın deyip duruyo :9:

hadi bakiim insallah istedigin kiloya ulasirsin canim .banada söyle bakiim ne yer ne icersin .ben bu hizla kilo almaya devam edersem askerim beni gördügünde 4,5 ay sonunda taniyamaz bile :D

Çok güzel olur canım İstanbulda kar başladı eger esir almazsa bizi yakın zamanda yapalım kızlar ne der bilmiyorum ama zaten seninle yakınız :1:

kar 2-3 sürer canım ben bu önümüzdeki 2 haftasonu müsait olurum birazdaha kalabalıklaşalım biyer belirleriz hepimize göre :) olmadı biz beraber yaparız bişeyler dediğin gibi yakınız zaten birer karanfil takar yakalarımıza biyerlerde buluşuruz :)))

valla canım keşke bende öyle olsam, rahat 3 4 kilo verdim yüzüm çöktü ya :(:( iyice azar yedim. yok günde bir öğüne neredeyse talibim... hiç canım istemiyor hala da öyle söz verdim ama nasıl açılacak bu iştah bilmiyorum

ah tatlim ya yememezlik yapma öyle bak bana kendimi buzdolabina vurdum resmen .agizim hic bos durmuyor devamli calisiyor mübarek cenem:56::56:

Back
X