15 ay işte uzun donem.50 günü falan gtti sayılır
12 ay yapmıcak mı askerliğini?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
12 ay yapmıcak mı askerliğini?
15 ay işte uzun donem.50 günü falan gtti sayılır
aaa özür dilerim ben 12 ay sandım![]()
Evet canım hep hayırlısını istedik hayırlısı oldu inşallahKeşke keşke enfazla 3 saat olsaydı aramızda her hafta sonu giderdik şimdi hesaplıyorum çıkamıyorum işin içinden otobüsle bakalım evdekiler sorun olmasa gecede yola çıkarım ben ama babama ne söylerim
![]()
12 ay yok kı zaten. uzun donem 15 ay kısa donemde 6 ay falan işte.Genede uzun yani ha 12 ha 15.Para bırıktrme olayını hala anlamadım ben ama![]()
selam kızlarooohhh miss gibi bir haftasonuydu
canımın içisiyle çok güzel zaman geçirdik
sinemaya falan gittik ortalıkta hep asker traşlı kafalar çok komikti
1 ay sonra tekrar giderim inşallah
darısı görüşemeyenlerin başına
![]()
merhaba canım. muhabbetinize ortak oldum yedek subay sınavına girip uzun dönem çıkan askerlerimiz subay olrak yaptıkları için askerliklerini devlet aylık 2,500 tl civarında bir maaş ödemesi yapıyor tutardan emin değilim ama iyi bir maaş aldıklarını biliyorum bu parayı harcayacakları bir ortam olmadığından 15 ay boyunca çok iyi bir meblağ para biriktirebiliyorlar.
aaa ilk defa duyuyorum bnu.ne zaman giriliyo bu sınava ki ? saol bilgi için :)
aaa ilk defa duyuyorum bnu.ne zaman giriliyo bu sınava ki ? saol bilgi için :)
bizim askerlerimiz aralık1-2-3 de sınava girdiler 4 yıllık üni mezunu olman gerekiyor bütün bunlara hak kazanmak için ya kısa dönem askerlik yapıyorsun bunun sonucu olarak yada 15 ay maaşlı subay oluyorsun. senin askerin nezaman gitti sınava girmedimi 4 yıllık üni bitirmedimi?
ben göremedim askımısesini duydum o da yeter ne yapalımm tek sağ salim gelsinde yemin töreni buruk geçti onun içinde
ama evci çıkabildi şükür akrabası yoluyla bizde bol bol konuştuk hayatımla ...bulunduğu yerde bi asker intihar etmiş kız arkadaşı yüzünden o gün telde ağladı morali çok kötydü bu iki gün çok iyi geldi ... aman kızlar sevdikleriniz ne derse alttan alın asker psikolojisi çok farklı oluyo
hayır önlisans okuyodu bitirmedi askere gtti.Üniversite terk yazıo o yuzden.Ondandır :) bende dıyorum neden bılmıyorum.Baya ıyımıs yanı ne guzel :)
biz şunu anladıkki o gittiğinden beri bir erkeğin askerlik görevi için 4 yıllık bitirmesi şart yoksa zor. allah sabırlar versin canım
ben göremedim askımısesini duydum o da yeter ne yapalımm tek sağ salim gelsinde yemin töreni buruk geçti onun içinde
ama evci çıkabildi şükür akrabası yoluyla bizde bol bol konuştuk hayatımla ...bulunduğu yerde bi asker intihar etmiş kız arkadaşı yüzünden o gün telde ağladı morali çok kötydü bu iki gün çok iyi geldi ... aman kızlar sevdikleriniz ne derse alttan alın asker psikolojisi çok farklı oluyo
ben bir hafta çarşı izninde ole bir süpriz yapmayı düşünüyorum ona :)) küt diye beni buluvericek karşısında uçak avantajını kullanıcam nasip olursa.
babana bize geldiğini soylersin :)))
selam kızlarooohhh miss gibi bir haftasonuydu
canımın içisiyle çok güzel zaman geçirdik
sinemaya falan gittik ortalıkta hep asker traşlı kafalar çok komikti
1 ay sonra tekrar giderim inşallah
darısı görüşemeyenlerin başına
![]()
Bizde gittik sinemaya cem yılmazamı canım sadece seansımız tutmamıştır sizinle ama evet herkes traşlı hep koguş arkadaşlarıyla karşılaştık senin eşinide tanıyordu sanırım![]()
Askerim sebebiyle onca yıldır okadar yalan söyledimki artık yemiyor sanırım askerden öncede söylemeyelim gelince tanışsınlar dedim ama keşke gitmeden yapsaydık sözü diyorum şimdi tatlım![]()