ah kızlar
o kadar öfkelıyı ve bı o kdar da aptalımkiii...haftasonları part tıme bı işte calısıyodum..alican bey yani patronm sayılcak kişi,40 yaslarında bı adam,ilk gun konsmstk nısanlı oldugumu falan soylemıstım..oda bana esıyle sorunları oldugunu anlatmıstı...normalde anımasyon yapıyoruz ve pek gıtmyrm cok sıkısmadıkca 40 lira verıyodu gunluk,bıde nısanlım ızın vermıyodu calşmıyodum..cuma gunu aradı cok skstm gel vs dedi 60 lira verıcem sana dedı,bnmde ıhtyacm vardı kabl ettım nısanlıada sylemedım 3 saat surecektı dogum gunu partısı..
ctesı gıttım pazar gtmycektm adam pazar sabah aradı lutfen gel cok sıkstm eleman yok fln dedı yıne 12de gttım 4 e kadar surdu..
bana esını sevmedgnı falan anlattıkca ben aksıne nişanlımı ne kadar sevdgmı anlattm,snra bana ruyamda snı gordum senınle evlenmstk falan dedı..kestırıp attm yuz vermedım ve gun bıttı..
bugun sabah gunaydın prenses dıye msj atmış..cevap vermedım,bıraz sonra atms yıne ruyamda ne ısın vardı dıye,eşinize sadık olsanız oyle bısey olmuycak ama ah siz erkekler yazdım..
yazmamalıymışım meğer

aradı benı,burda bı kafe var oraya geldm lutfen gel bı cay ıcelm konusalm dedı,ne konscaksınz dedım,eşimle ayrılmayı dusunuyorum dedı,banane bundan dedm,nişanlından daha ıyı bı hayat vaad edebılırım sana dedı,şok gecırdım resmen

yazık dıyıp kapattım yuzune,msj atmış şımdı gözlerin benı benden alıp götürdü vs dıye..ne aptalım ben nişanlm duysa bunları bı an bıle düşünmez terkeder benı

allahm elım ayagm tıtrıyo resmen cok aptalım cok :2: