Eşim aradı az önce.adanamerkezdeydi,ilçeye götürmüşler.1 tane telefon varmış,burası çok kötü dedi.morali ilk defa bu kadar bozuktu

askerlik şimdi başlıyor dedi.neden böyle söylüyorsun dedim,konuşamam diyor.benimde canım sıkıldı.
bir de hep neşeli ve güçlü gözükmekten bıktım.bugün keyfim yok,evimi özledim.kayınvalidemde kalıyoruz.1ay sonra annemlerin yanına geçicem.evimi,odamı,eşimi istiyorum...[/QUOTE
Bizde istyrz insallah bugunde bitti safak dogan gunes diycez canim biraz daha sabir gerci evli olmak hakkinda yorum yapmam dogru olmaz sanrm tabikide daha cok ozledigini tahmin etmekte zorlanmiyrm ama insallah bugun kandil ve hepimiz icin askerlerimiz icin dua ettm sizde unutmayin askerlerimizi yarenlerini..
iyi geceler kızlarrr. Çok mutluyum sizle paylaşayım dedim bugün itibariyle çeyiz alışverişime başladım.. 83 parça misafir yemak takımı 24 parça gündelik yemek takımı tencere takımı( 4 farklı boy çelik tencere) 1 seramik wok tava 3 boy teflon tava 89 parça kaşık çatal bıçak seti cezve takımı çaydanlık ne mutlu oldum ya pazartesi elimde olacak inşallah

bu arada herkesin kandil mübarek olsun inşallah ettiğiniz tüm dualar kabul olsun
Hayrli olsun canim takimlarinada baktim cok begendim gule gule kullanin sevdiklerinizle boyle guzel heycanlari paylasmanizda enerji veriyo bizlere.. İnsalalh biz daha ceyiz alisverisine baslayamadk darisi henuz baslamayanlarin basina:))
Benimde keyfim çok kötü. Kocamda konuştum canı şıkkın dı çok dua et dedı . Zor şartlarda askerlık yapıyor şartları ağır . Yorulmuş sıkılmış tabı canı sagolsun binada hamd ve şükür rabbım beterınden saklasın ama ınsan üzülüyor... Sesi keyıfsıZdı .... Kızlar beklemekte zor bende Ankara da halamlardayım . Evrimi özledım yatağımı eşyalarımı özledım... Kocamı ve çok sıkıldımmm ya beklemekten
Bazen bende boyle oluyrm siz evlsiiniz kocanizi ozluyosunuz en azindan herkes bi ozlediginiz oldugunuda biliyo aslinda simdi bizde durumlar daha farkli askerden gelince degerlendrcez dedi bizimkiler simdi heycanla askerimi bekliyrm ve olup biticek hic bi fikrim yok korku heycan uzuntu hepsini karma karisik bi anda yasiyrm ozlemide ekleyince cok garip bi sekilde bekliyrm iste

benim halimi dusunup en azindan esini beklio olmaktan yana sukret bence canim ben bazen ne hissetmem gerektigini bile kestremiyrm..