- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Günaydın canım belki akşam çıkamıyordur sabah çıkarıcaklar diyemi öyle söylüyor acaba bizimde 18de çıkıcak sabah onuda sayıyor olabilir yedek subayların sitesinden bakıyorum ben hatta onlarda 111 gün 22 saat gibi birşeybu arada benim askerim bugün 112 değil 113 gün var dedi :s
Günaydın canım inşallah böyle bird durum olmaz benim askerimde yeminden sonra evci çıkmıştı dahhada çıkmadı çarşıya salı günü çıkıcak ilk defa inşallahGunaydinlarrr kizlarrrozlem diyince dun sevdigim anlatti. Gazinoda hirsizlik olmus komutan hirsiz ortaya cikmazsa 1ay carsi izni yok demis. Moral olsun diye gozunuzu korkutmuslardir verirler falan dedim ama bende korkuyorum bi yandan. Kuzum benim 12araliktan beri hic disari cikmadi yemin toreninden sonra bile :-(
ya nehircim dün sen olmasan ben onu da anlamak yerine daha da büyütcektim belki sorunu..çok teşekkürler .
Canım benim çok iyi yapmışsın bak biz ekstra sabır ve anlayış gösterince farkımız hep bu olucak onların istediği tek bizim anlayışımız ve onlara moral vermemiz bak askerim telefon sokucak içeri ben diyorum kendini benim için tehlikeye atma senden herdakika haber almak tabiki isterim ama konuşaamadık diye niye böyle davrandın gibi sorunlardan ne sevgim azalır ne kızarım ne sogurum sevgim buna izin vermez çünkü