• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

cnm bu konuda 1,5 yıl evlilik ve daha öncesi 6 yıllık flört dönemini yaşamış biri olarak tecrübelerimi paylaşayım.
öncelikle erkekler değişmekten hoşlanmazlar, onlar hep haklıdır, hep mükemmeldir.sorun hep bayanlardadır. bayan her türlü zorluğu çeker...erkeğin başı ağrısa sanırsın ki kıyamet kopacak...küçücük olayları büyütürde büyütürler. inan ben doğum yaptım, hiç nazlanmadım. eşim bir grip olsa sanırsın ki bir kaç güne ölecek:9::9::9: fıtrat olarak böyleler. biz de fedakalrlık edip edip sonunda karşılığını göremeyince sinir oluyoruz.senelerce alttan aldım aldım...şikayetlerimi söyledim durdum. dinlemedi...neden? anlatmaya başlayınca gene dır dıra başladın diyor, direk kapılarını kapatıyor. ben de artık pek üzerine düşmüyorum. valla dır dırda yok artık. en son askere gitmeden önce kavga ettik ve ben de ipler koptu. gidince soğuk konuştum. yani öyle şen şakrak aşkımlı cicimli konuşmadım. gayet saygılı ve mesafeli...o da anladı, ne oldu diye sordu. yooo bir şey iyiyim vs...dedim. hiç üstelemedim çünkü içimden böyle davranmak geliyordu. yemin törenine gidince de çok cıvıl cıvıl değildim. ne olduğunu sordu ben de kırgın olduğumu ve düzelemediğimi anlattım. gayet saygılı ve sakin bir şekilde. şimdi kuzu gibi...görsen bana şiirler, mektuplar...erkeklere çok yüz vermemek gerekli.
bir de tavsiye...telefonda çok neşeli olmayın. bizim burada çok eğlendiğimizi düşünebilirler, erkekler sadece yansıttıklarımızı algılar, ayrıntıyı düşünemezler:1::1::1:ben kocama şöyle söylüyorum: senin çok zorlandığını biliyorum, kızını çok özlediğini biliyorum, evet günler zor geçiyor,...haklısın askerlik zor...ama bir şeklide geçecek, sağlığına dikkat et ve günleri geçirmene bak...başka şsansımız yok...bugün ağladım, ben de çok zorlanıyorum vs...gerçekçi oluyorum ve inanın çok rahatlıyor. önemli olan anladığımızı hissetmeleri.

vallahı cook haklısınnnn... mutlu konusuncada onları anlamdıgımızı ve burda cok mutlu oldugumuzu sanıyorlra bnede aynens enın gıbıı mevcut durumu anlatyrmmmm.... senın gıbı konusuyrm hattaa bir gün telefonu suratına kapadım... :D:D:D:D tekrar aradı acmadım.. :D dusun askerdekı adama yaptım bunuu :P ertesı gunu actım....
ama hak etmiştii :) benden öncee baskalarını aradıııı (for example mother)

:1::1:se bir de evlenince gör:1::1:koca adamlara bir bakıyorsun küçücük bebek...geçen eşime "kıyamam annem" demişim:1::1:
cnm sen bfit e devam ediyor musun? uff ben başlayamıyorum.bebeişim bensiz durmuyor. psikolojisi çok bozuldu, akşama kadar baba diye geziyor bir de ben bırakıp gitmeyim. evde yatmadan önce yapayım diyorum, pek halim kalmıyor o zamana da. sence spora başlasam ne kadar sürede sıkılaşırım. doğum kilolarını verdim ama sıkılaşmam lazım.

benim bugün ikinci kez ölçümlerimi yaptılar canım ebru şallıyla pilatesi yaparsın sen de :34: kesin sıkılaşırsın, zaten sporda da aynı pilates hareketlerini veriyor. hepsiburada.comda güzel kampanyalı pilates setleri oluyor. plates bandı almanı öneririm, kolları bacakları sıkılaştırmak için birebir.

mesela bu yaklaşık 9lira ve kargosu bedava bi daha ona para vermicen (kargo vermek bana zor geliyor da :1:)
Delta Pilates Bant 3

istersen netten izleyip yapabilirsin ebruyla Ebrusallistore.com - Ebru Şallı Tan Resmi Alışveriş Sitesi

kızını bırakma tabi canım, imkanlar dahilinde yaparsın, hem maşallah kiloları vermene hayran kaldım bu çok güzel, kadınların en büyük dertlerinden biri olan şeyi savmışsın bile :nazar::nazar::nazar:
platesle de gayet güzel sıkılaşırsın, bence küçük toplardan da alsan kızınla bile yaparsınız, o topla oynar sen egzersiz yaparsın :D oyun oynadığı zamanlarda yapma imkanı olmaz mı canım?
buarada spor salonu bizim sokakta olmasa ben de hayatta evden çıkmam :1: kötü bir huy ama biraz üşengecim :17:

2013 türkiyesinde millet 1 tuşla dünyanın öbür ucuyla konuşurken ben sevdiceğime tam 1 hafta önce bi mektup gönderdim hala eline geçmemiş yuh diyorum ya yuh:20::20:

vallahı cook haklısınnnn... mutlu konusuncada onları anlamdıgımızı ve burda cok mutlu oldugumuzu sanıyorlra bnede aynens enın gıbıı mevcut durumu anlatyrmmmm.... senın gıbı konusuyrm hattaa bir gün telefonu suratına kapadım... :D:D:D:D tekrar aradı acmadım.. :D dusun askerdekı adama yaptım bunuu :P ertesı gunu actım....
ama hak etmiştii :) benden öncee baskalarını aradıııı (for example mother)

wuuu canım çok hoşsun :1::1: ben de senin gibiyim mother konusunda :1: bir de hep ben ona destek olmaya çalışırdım, bugün ovacık krizinden sonra ordayken ilk defa 2 kere arayıp o beni teselli etti, lütfen üzülme diye :48:yani onlar da orada diye illa her saniyeleri kötü geçmiyo ki...

guzel fıkır aslında bendede ılk yıllarımızda onun bana verdıgı bı not defterı vardı ben orayı ılk 2 sene yazdım sonrasında bı ayrıldık tabı ayrıldıgımız zaman o defterde sayfa kalmadı:) guzel anılarımız var bazen kızdıgımda yazdıgım seyler var boyle bısı yapabıılrım ıyı fıkır cunku resım falan kesınlıkle gonderme dıyo normal bısı alıp gonderemem gondersemde carsısı yok bısıyı yok calınıyo cogu sey orda en mantıklısı yıne mektup tarzı.. Ayy bıde ne merak edıyorum varya bıgun oncede benım dogumgunum duygularını cok bellı eden bırı degıl mektup atacak ne yazacak bıldıgın safagı unuttum dogumgunumu sayıyorum :)))

benim de geçti doğum günüm hatta ben hatırlattımm bak unutma diye askerliğe verdim ben :D keşke yırtmasaydın ya çok güzel olurdu orada başka bir duygusal oluyorlar ne kadar odun olsalarda :D

benim de geçti doğum günüm hatta ben hatırlattımm bak unutma diye askerliğe verdim ben :D keşke yırtmasaydın ya çok güzel olurdu orada başka bir duygusal oluyorlar ne kadar odun olsalarda :D

bu romantıklıgını bıle caktırmıyo onun sevdıgı bı parfumum vardı mektubu azıcık ondan sıktım ama kagıdı koklamasa almaz kokuyu o derece az sıktım aramıs dıyokı ya bı mektuppta parfumun kokuyo bılerekmı sıktın bilmeyerek nasıl sıkabilirsem :) ahh erkkekler cok tuhafff coook :D

bu romantıklıgını bıle caktırmıyo onun sevdıgı bı parfumum vardı mektubu azıcık ondan sıktım ama kagıdı koklamasa almaz kokuyu o derece az sıktım aramıs dıyokı ya bı mektuppta parfumun kokuyo bılerekmı sıktın bilmeyerek nasıl sıkabilirsem :) ahh erkkekler cok tuhafff coook :D

gerçekten çok güldüm ya:9::9: bende sıkmıştım ilk hatta sana kokulu gözyaşımı gönderiyorum diyede espiri yapmıştım :) bak senin ki patlatmış bir bomba ama farketmiş sonuçtaa:9::9:

gülşahcım geçen bi arkadaş bahsetmişti mendile isimlerinin baş harflerini işlemiş üzerine parfüm sıkmış mektubunun yanına koymuş, güzel bi fikir bence belki ben de uygularım:16:

teşekkür ederim Askerim Samsunda askerlik yapıyor bende Tuncelide askerlik yapıyorum bi nevi :)

OOOOO gerçekten mi? tuncelide mi oturuyorsun canım? benim askerim ordaaaaaaaaaaaaaaa ve ovacık'a gidecek, ne tesadüf ya :1: ben de burda krizden krize giriyorum ya nasıl bir yer? hava nasıl çok soğuk mu? güvenlik konusunda çok sorun yaşanıyor mu?

canım çok hoşsun çok güldüm ya :9::9::9::9: bu arada hediye düşünüyorsun sanırım. bizde aynı şeyi konuşuyoduk dün askere hediye bulmak oyle zorki yiycek olmaz giycek olmaz ancak manevi değeri olan bişey olur herhalde dedik. ben şimdiye kadar birkez hediye verdim oda yemin törenine gittiğimde özel bir takvim tasarlayıp karton gibi sert birşeyin üzerine bastırdım srf bizim fotolarımızdan oluşan bir takvim gidiş tarihinde ağlayan yüz var yemin töreninde kavuşmamızı gösteren bir ifade var birde mayısın 16 sında sonsuza kadar kavuşmayı gösteren minik minik işaretler var. belki bir fikir olur sana :34:

fena zorlu valla gerçi ben bu askerliği biraz sevdim sanki herşeyden şikayetçiydi askere gitmeden önce ama şimdi anladı şikayetçi olduğu şeylerin kıymetinii :( evet artık o bağa bende katıldım artık buradayım:)

OOOOO gerçekten mi? tuncelide mi oturuyorsun canım? benim askerim ordaaaaaaaaaaaaaaa ve ovacık'a gidecek, ne tesadüf ya :1: ben de burda krizden krize giriyorum ya nasıl bir yer? hava nasıl çok soğuk mu? güvenlik konusunda çok sorun yaşanıyor mu?

orada okuyorumm merkezde ama valla ovacığa kışın gitmedim ama yazın cennet gibi bir yer.oralı arkadaşım var tunceli merkezde okuyor işte oradan gelmiş babasıyla konuştuklarında yolların kapalı olduğunu ve boyumuza kadar kar var dediğini duydum yani 2 metreyi geçtiği bile oluyormuş ve bizim oraya yeni kış geldi sayılır ama güvenlik açısından bilmiyorumm vallaa

orada okuyorumm merkezde ama valla ovacığa kışın gitmedim ama yazın cennet gibi bir yer.oralı arkadaşım var tunceli merkezde okuyor işte oradan gelmiş babasıyla konuştuklarında yolların kapalı olduğunu ve boyumuza kadar kar var dediğini duydum yani 2 metreyi geçtiği bile oluyormuş ve bizim oraya yeni kış geldi sayılır ama güvenlik açısından bilmiyorumm vallaa

hmm anladım canım sağ olasın. kaçıncı sınıftasın :)

1 yılım kaldı benimde şafak olarak 2 yıldır oradayım. adım başı askerler,akrepler,helikopterler,sinyal bozucu jammerler falan tüm askeri araçları öğrendim yani o derece :) ama keşke pertek çıksaymış valla tuncelinin en güzel ilçesi kar yok hava o kadar soğuk değil :)

Back
X