Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah sabır versin canım ama dik durmak zorundasın şafak sizin sevginizden korksunsizin yarın şafak kıbrıs benim askerim ise kıbrıs'ta ve şafak karanlık :/
Çok sağ ol canım, daha güzelleri sizlerin olsun inşallahAnca cevap yazabiliyorumbu aralar bebişim çok yaramaz,peşinde koşturmaktan nete girmeye halim kalmıyor.saatin çok güzel ve fiyatı çok uygun, çok benzeri görümcemde var,hatta aynısı olabilir.her kıyafetiyle takıyor,hem klasik hem spor bir model.bu arada hangi sitelere bakıyorsun alışveriş için,ben de takılayım
ama kredi kartım yok. Benim sporda haftada 3 güne düştü,sizin kaç gün,nasıl gidiyor?
canım benim de hiç tecrübem yok ama havlu kenarı yapmaya çalışıyorum, yani hazır kenarları dikmeye çalışıyorum ki elim alışsın, kötü bile olsa napalım yani, amaç pratik yapmakkızlar aranızda dikişten anlayan var mı? Benim bir şeyler üretmem lazımnormalde yağlı boya yaparım böyle heves gelince ama malzemelerim yanımda değil.madem boyalar yok, iğne iplik var
kızımın kotundan kalıp çıkarıp pantolon dikeceğim.bu arada söküğümü dikmişliğim yoktur
evlendiğimizden beri bir tane düğme dikmedim.hoş baba evinde de dikmezdim
Altından kalkabilir miyim? Özgüvenim tam ama tecrübe kısmı aklımı karıştırıyor:)
iyi akşamlar kızlar bnde işten gldim yemek yedim askermle mesajlaşıyorum nöbeti varmış bu akşaam :)) hasta olmuş bebeğim yahu:26:evet yarın plakalara geciyooz![]()
cok sukur allah bıze bugunlerıde gosterdı gızemım senın safak bızden daha yakın haftaya ordasın kuzum
kızlar ya plakalara az kaldı ama ben çook sıkıldım ve zaman geçmiyor sankii![]()
:82:Günaydın arkadaşlar şafağımız 82
:82:
:124Lakalardayız :124:
Eki Görüntüle 640039
Eki Görüntüle 640040
Yavru vatan kıbrısımız hoşgeldinKIBRISımıza selam yola devam
KIBRISIMIZIN NEYİ MEŞHURMUŞ
1. Zeytini
2. Turunçgilleri
3. Üniversiteleri
4. Kumar merkezleri
5. Hellim peyniri
6. Karpaz eşekleri
7. Şeftali kebabı
8. Maraş Bölgesi
9. BM Kararları
10. Gahvesi
11.Rakısı
![]()
Günaydın tatlım ohh başladık valla daha eglenceli olucak inşallah artık bilgide ögrenicez anıları olanlar paylaşıcakGunaydiiinn tatlim yaaa ohhhh artik hergun yeni bilgiyle illerimizide ogrenerek basladkkk super olmus hergun ayri bi heycanla acicam sayfayi insaaallah:) zaten resimleri ayarladm dediginde sevinmistim simdi baslayinca daha bi sevindim:))
Kızlar plakalara mı düştünüz bakıyım siz? Çok sevindim hepinizin adına bundan sonrası 30'lara kadar kolay geçecek. Bugünlerin kıymetini bilin 30'dan aşağısı zorluyor.
:82:Günaydın arkadaşlar şafağımız 82
:82:
:124Lakalardayız :124:
Eki Görüntüle 640039
Eki Görüntüle 640040
Yavru vatan kıbrısımız hoşgeldinKIBRISımıza selam yola devam
KIBRISIMIZIN NEYİ MEŞHURMUŞ
1. Zeytini
2. Turunçgilleri
3. Üniversiteleri
4. Kumar merkezleri
5. Hellim peyniri