- 30 Ocak 2013
- 779
- 7
- 68
günaydın kızlar baş ağrısından çatlamak üzereyim resmen kafam zor kalkıyor :2: Zeynepcim inşallah gidebilmiştir başka bi aksilik olmamıştır..
başınız sağolsun canım..tek çocuk olmak çok kötü birşey küçükken tek başınasın evde büyüyorsun derdini paylaşcak dayancak bi kardeşin yok ilerde çocuklarının teyzesi dayısı olmuycak kalabalık bi sülalesi olamıcak ve bunun gibi bir sürü eksisi var iştetek cocuk olması da bır yandan kotu olur herhal sıkılmıyormusun ben 6 kardeştik 5 kaldık.2011 de ablam vefat etti.3 abım var evlıler 1 de ablam oda evli bir ben kaldım anne baba yanında sıkılıyorum cok bole sankı hıc kardesım olmamıs hep tekmısım gıbı.benımde cok ustume tıtrerler saolsunlar.en kucuklerı oluncada bole olsa gerek.
nerlerdesin kuzum sen ya bir önceki sayfadan başladım okumaya dimaam bugün de yok diyordum ki seni gördüm depresyona girsen de gel buraya bırakmak yokgünaydın kızlar. kaç gündür giremedim. hem keyfim yoktu hem de vaktim. depresyona girmiştim galiba. bugün biraz daha iyiyim. çok az kalmış tatlım senin kavuşmanaaa... darısı başımıza. ben de 29 martı bekliyorum. sabırsızlıkla. :122: