- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
bende geldim canlarım gözlerim şişti resmen ağlamaktan..her ayrılış daha zor geliyor..dün gittim karakolun yanında bekliyordum saat 8 gibi bi gördüm askerim kapıdan çıkıyor koşa koşa gittim yanına bi sarıldım boynuna sonra gözyaşlarını tutabilene aşk olsun zaten:2:
bol bol gezdik sohbet ettik birlikte kokusunu çekebildiğim kadar çektim içine çok güzel vakit geçirdik ama normalde bitmeyen gün o kadar kısa geldi ki bana saat 5e geliverdi o an bi daha nefret ettim zamandan..askerime yazdığım defteri götürdüm devamını da o yazacağını söyledi..şaşırdım hiç yazacağını düşünmezdimaldığım hediyeleri de yiyecekleri de çok beğendi
ve geldi çattı ayrılık vakti gözlerin de ilk gittiği günkü acıyı gördüm kahroldum döndü döndü tekrar sarıldı giremedi içeri..
onu orada bıraktım Allahım nasıl bırakabildim ve bütün yol boyu ağlamam hiç kesilmedi çok zor geldi çok :2:
ben arkamı döndüğüm anda özlüyorum onu Allahım geçsin bugünler çabucak Nisan da kısmetse tekrar gitcem..
inşallah sizlere de nasip olur gidip gelmek canlarım
çok teşekkür ederim kuzum
ah kuzuum en derinimde hissediyorum şuan içinin nasıl yandığını..çok sevindim gidip görmene inşallah bir daha nasip olur da gidersin görürsün sevdiğini..evci çıkarman da süper olmuş canım![]()
Kuzum bende senin acını enderinde hissediyorum şuan hepimiz anlıyoruz birbirimizin halinden o ayrılık acısı yokmu otogardan uzaklaşana kadar telefon elimizde konuşuyoruz cama aglayarak yapıştım resmen el sallamaktan okadar zorki off