evet beni de eşim uyandırdı bugün.
valla kızlar ben evlendim uzun uzun yıllar olmadı ama ömrümün en güzel aylarını geçirdim. ilk gün nasıl aşıksam hala öyle aşığım.

evlenirken çok eşya almadık istemedim. onun yerine çok gezdik. çok eğlendik. balayımız çok güzeldi. bir sürü şehre gittik tek yerde kalmadık. tiyatrolar, sinemalar. onunla yaptığım her şey çok güzel. bunları evli olarak yapmak ayrı güzel. akşam eve gelmesini beklemek, hazırladığım sofrayı görünce gözlerindeki mutluluğu görmek...
daha önce de yalnız yaşadığım için sorumluluk sıkıntım olmadı. hem ev işlerini hem dışarı işlerini zaten hep kendim yapıyordum. evlenince aksine sorumluluklarım azaldı. rahatladım. hayatımda bir destek var. çok güçlü bir destek. hiçbir şeyle tek başıma uğraşmak zorunda kalmıyorum. ömrümün en mutlu aylarını geçirdim ve gelmesini sabırsızlıkla bekliyorum.
evlilikte iki tarafın da niyeti karşı tarafı mutlu etmek olmalı. tabi kendimizden taviz vermeden. güçler savaşına döndürmemek lazım. siz iyi niyetle yaklaşırsanız onlar da öyle yaklaşıyor. evlenirken, ben her şeyi kolaylaştırdım onun için o da beni mutlu etmek için her şeyi yaptı.
aileler de önemli canım haklısın. karşı tarafı kendi ailemiz gibi görmemiz gerekiyor. o benim ailemi kendi ailesi gibi gördü ben de onun ailesini kendi ailem gibi gördüm. saygıda kusur etmez ben de etmem. annesi, kardeşleri vs. ile ilgili konularda kesinlikle sıkmam, karışmam, bunaltmam. gerçi ben aile yönünden de şanslıydım. iyi bir ailesi var.
herkes çok mutlu evlilikler yapar umarım. hepiniz mutlu olun.