• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

sen hala bitirmenin şaşkınlığını yaşıyorsun tatlım o yüzden hiçbirşey hissetmiyorsun gibi geliyordur geleceği saatlr iyice yaklaşsın o zamna farkına varıp heyecanın dibine vurursun :))ayrıca yeşil saçlarına ve tenine çok yakısır eminim:nazar:

şaşkınlıkmıdır nedır bu ustumdekı anlamadım.

yeşili evet herkes yakıstırıyorda bu su yesılı ya bılmıyorum artık ılkkez bu tonu kullanıcam:27:

günaydın kızlar, en sevdiğim konulara girmişsiniz neyse bitmeden yakaladım bende çok meraklıyım ama uygulamaya gelince yapamıyorum hiçbirini özellikle saç için çok dökülüyor azcık kaldı evde var güzel bir karışım ama yapan kim bu aralarda yüzümdeki izlere taktım sivilce izlerime onlarla ilgilenmeye karar verdim. diyet spor ve sivilcelerden kurtulma ilk üç hedef bunlar soanrasına bakıcaz artık :34::34::34:

Merhaba kızlar okudum tüm konuştuklarınızı tek tek şu ay bi bitse artık çok daraldım
askerim az kalsın tutanak yiyordu vazgeçirmeyi başardı komutanını çok sinirim bozuk ne geçiyor ellerine böyle yapınca :2:
Nazlım saçların çok yakışmış hiç canını sıkma renk oturdukça sende alışırsın ve tabiki makyaj şart bu tonlarda :16:
Burcucum sana üzülme diyemiyorum bunu yapmak imkansız çünkü benim nişanlımda bana kızdığında kendini müthiş bir şekilde tutuyor ve aramıyor doğrusu hayranım bu özelliklerine keşke birazcık bizde başarabilsek:14: ama sen kriz dönemlerini atlatabilceksin birisin ben buna eminim azcık daha sabır kuzum gelince bunların acılarını tek tek çıkarıcaz onlardan özellikle hamilelikte :1:

canım benim güldürdün beni allahta seni güldürsün. çok sevindim askerinin tutanaktan yırtmasına şu sayılı günde canını sıkardı oyle bir durum bunuda atlattınız neyseki :34::34:

bende çok şaşırıyorum kendilerine bu denli hakim olmalarına ama anotomi farkı herhalde :1::1::1: biz hemen konuşalım halledelim isteriz onalrdan zaman geçsin diye beklerler adama kafayı yedirirler böylelikle :27::27::27:
neyse geçti gitti artık yapıcak bişey yok h.sonu desteğin için tekrar teşekkür ederim kuzum :54::54:

Sanırım bizim şafak sayma olayımız bitti pazartesi günü ameliyata giriyor ve sonrası da muhtemelen rapor ile geçecek üzülsem mi sevinsem mi bu ne yaa :31:

canım ilk gun kahverengı pantolon ustune krem ıncı yaka trıko.ikinci gunde su yesılı trıko ve kotpantlon gıyıcem:108:

Canım heyecandan iyi görünmek istediginden şaşırıyorsun normaldir heyecan yok diyorsun ama bu yaptıkların hep heyecan:12: triko derken düz modellermi tatlım ben genelde triko giymiyorum pek kışın kazaklarımda falan kullanıyorum kazakta çok giymem sıcak insanım( sorunlu tip ):27:birtek şifon tül yada işlemeli gömlekler tercih ediyorum ceketin varsa ceket olabilir kot pantolon demişsin yeni moda zayıfsında gördügüm kadarıyla alt paçaları bol model tercih edebilirsin üzerinede gömlek çok güzel olur ama spor işlemeli falan gömlek tarzı sevmiyorsan çekette olmaz diyorsan hafif model trikolarda mevcut:24: özel bir günse yada direk elbise ama ben elbise hastasıyım ondan herkes aynı olmak zorunda değil yani :21:

Sanırım bizim şafak sayma olayımız bitti pazartesi günü ameliyata giriyor ve sonrası da muhtemelen rapor ile geçecek üzülsem mi sevinsem mi bu ne yaa :31:

canım gecmıs olsun.:50: vardır her ıste bır hayır. sen dıyordun dugunu erteleyecek ama bızım burda bırı oldu dızden cabuk toparlandı.

Geçmiş olsun canım inşallah askerin kısa sürede toparlanır çok çabuk atlatır içini ferah tut dularımız sizinle canım benim vardır bundada bir hayır her şer görünende vardır bir hayır askerligi bak bitirmiş oluyorsunuz o psikoloji olmuycak rahatsızlıkta ayrı bir psikoloji ama askerlikten daha çabuk atlatılacagına eminim :16:

Canım heyecandan iyi görünmek istediginden şaşırıyorsun normaldir heyecan yok diyorsun ama bu yaptıkların hep heyecan:12: triko derken düz modellermi tatlım ben genelde triko giymiyorum pek kışın kazaklarımda falan kullanıyorum kazakta çok giymem sıcak insanım( sorunlu tip ):27:birtek şifon tül yada işlemeli gömlekler tercih ediyorum ceketin varsa ceket olabilir kot pantolon demişsin yeni moda zayıfsında gördügüm kadarıyla alt paçaları bol model tercih edebilirsin üzerinede gömlek çok güzel olur ama spor işlemeli falan gömlek tarzı sevmiyorsan çekette olmaz diyorsan hafif model trikolarda mevcut:24: özel bir günse yada direk elbise ama ben elbise hastasıyım ondan herkes aynı olmak zorunda değil yani :21:

elbıse gıymeye alısık degılım canım.gomlek bende gıyıyorum ama havaların ayarı bı tutmadıkı.trıkolar nasıl su yeılımın kolları fakır kol hafıf sırt dekoltelı.kollarında ıncıler var.
bak buda krem gıyecegım trıkoya benzıyor ınternetten buldum.
. $2309000158659_1_org_thumb.webp

canım gecmıs olsun.:50: vardır her ıste bır hayır. sen dıyordun dugunu erteleyecek ama bızım burda bırı oldu dızden cabuk toparlandı.

teşekkür ederim canım inşallah cabuk toparlar bundan sonrası zamana kaldı gelişmeleri bildiririm bekleyip göreceğiz

Geçmiş olsun canım inşallah askerin kısa sürede toparlanır çok çabuk atlatır içini ferah tut dularımız sizinle canım benim vardır bundada bir hayır her şer görünende vardır bir hayır askerligi bak bitirmiş oluyorsunuz o psikoloji olmuycak rahatsızlıkta ayrı bir psikoloji ama askerlikten daha çabuk atlatılacagına eminim :16:

evet bende askerlik bittiği için sevinme moduna girecem napam kendimi üzmek bişi değiştirmez vardır bir hayır diyeceğiz

elbıse gıymeye alısık degılım canım.gomlek bende gıyıyorum ama havaların ayarı bı tutmadıkı.trıkolar nasıl su yeılımın kolları fakır kol hafıf sırt dekoltelı.kollarında ıncıler var.
bak buda krem gıyecegım trıkoya benzıyor ınternetten buldum.
.Eki Görüntüle 668183

Yaka kısmı hareketliyse böyle canım güzel böyle kalın kolye tarzları falan kullanılıyorya onlara benziyor dantel işlemelimi güzelmiş model çokta düz degil tatlım yakışır sana :12::16:

Gece konusurken sevdigim oyle bir laf etti ki mahvolmus durumdayim. Dediki biz nobete giderken tetigin yanina korucu takiyorlar oyle olunca silahi kendine ceviremiyorsun.simdi neden o koruyucuyu taktiklarini cok iyi anliyormus insan burada herseyi yapabilir diyot kizlar kafayi yedim ben nasil davranirim ben simdi ona o nobetteyken nasil rahat oturabilirim. Hic boyle bir insan degildir sok icindeyim boyle birseyi nasil dusunebilir ne yapacagimi ne dusunecegimi sasirdim

Gece konusurken sevdigim oyle bir laf etti ki mahvolmus durumdayim. Dediki biz nobete giderken tetigin yanina korucu takiyorlar oyle olunca silahi kendine ceviremiyorsun.simdi neden o koruyucuyu taktiklarini cok iyi anliyormus insan burada herseyi yapabilir diyot kizlar kafayi yedim ben nasil davranirim ben simdi ona o nobetteyken nasil rahat oturabilirim. Hic boyle bir insan degildir sok icindeyim boyle birseyi nasil dusunebilir ne yapacagimi ne dusunecegimi sasirdim

nerede asker canım?

ala ala ya vala cok sasırdım ama yapmaz ole bırşey dımı sen daha ıyı tanıyorsun onu.canım uzulme morelını bozma dua et Rabbıme bızde senınle bırlıkte

selam kızlarrr
şu 50ler bitsin ya.....
Biticek canım son 2 :23:

Canım sakin ol o anlık söylemiştir askerin hiç öyle şeyler düşünürmü askerin bir durummu oldu bilmedigin acaba arada söylerler öyle bunaldılarya yani böyle psikolojisi bozuk olan insanlardan bahsetmiştir örnek vermediginden tedirgin oldun biliyorum rabbim askerlerimize güç versin sabır versin korusun tüm askerlerimizi :nazar:

kuzum panikleme tabikide oyle bişey yapmaz hepsi aklı başında insanlar gittikleri yol karanlık değil okumuş etmiş ne yaptığını bilen insanlar evet anlık duygular karamsarlıklar yaşıyorlar tuhaflaşıyorlar ve aşırı ilgi bekliyorlar şuanda inan bana onca yaşanmışlığa rağmen üstün bir mücadele verip yine ben alttan aldım çünkü inan normal değiller çığrından çıktılar sen üstesinden gelirsin bu durumun onuda kendine getirirsin inanıyorum ben.

cidden bu ay hepimiz çok zor şeyler yaşıyoruz ama kızlar üstümüzdeki yük gerçekten fazla allah güç versin hepimize

Canım öncelikle sakin ol psikolojisi bozulmuştur biraz, birde ben intihar edicem diye birşey çıkartmadım o cümlesinden sadece açıklamış

Allahim sen koru yarabbi tabiki oyle bir sey yapmaz sadece bunu dusunebiliyor dillendirebiliyor ve soyledikleri cok agir seyler aklina bu geliyor hemde boyle bir adamin. Hani benim tanidigim kisi boyle birseyi dusunecek konusacak biri degil cidden taniyamiyorum sevgilimi

Back
X