Kızlar nasılsınız nasıl geçiyor pazartesi sendromu

ben bugün okula da gitmedim yanından ayrıldığımdan beri zırıl zırıl ağlıyorum halsiz düştüm artık ağrımayan yerim yok fotolara bakıyorum daha da beter ağlıyorum daha da koydu bu sefer her gidiş daha çok acıtıyor :2: :2:
güzel geçti kuzum güzel ve kısaydı..okudum şimdi olanları sıkma canını desem fayda etmez biliyorum ama şimdiden istemiyor diye düşünme Zeynebimin de dediği gibi içlerine girmeden anlayamıyorsun kimseyi..bi git tanış bakalım daha sonra da görüş ancak görüştükçe anlayabilirsin senin hakkında ne hissettiğini..ama negatif birşey hissedersen de öylece kabullen onu sonuçta Ahmet uzman olucak ve sen onlardan uzakta olucaksın..Ahmet ile arandaki huzuruna bak ve onlar ne derse desin saygını koru,sevmek zorunda değilsin ama saygıdan kesinlikle vazgeçme derim ben..
bu sıra muhabbetine gelince de onları yola getircek olan Ahmet zamana bırak biraz daha çocuk rahat bir nefes alsın ondan sonra çabalar zaten o da 5 sene filan beklemek istemez hele ki uzman olucak gidicek seni gerisinde bırakıp gitmeyı istemez..
ve son olarak kestirmeeee saçlarınıı