- 14 Ocak 2013
- 3.034
- 2.980
- 373
günaydın demeye bile dilim varmıyor ama yine de günaydın diyeyim. hoş saat bir olmuş. ancak geldim ben eve. şimdi işe gideceğim canım hiç istemiyor. Ankara kapalı, yağmurlu. Moralim de bozuk. Havalardan herhalde. Oturup ağlayacaktım ona bile halim yok. 

misilaa neredeki havuza gidiyorsun? altınpark mı?
tam da yapmak istediğim işte bu benim de. :84::84::84::84::84:
sonu hayır olsun da canım o uğurda çekilen sıkıntılara katlanacağız artık yapacak bir şey yok.
Artik 1 ay yazisi olmuycak safagimizda cok mutluyum skstrmayi felan bosverin kizlar bunun mutlulugunu bi yasayalim askerim 5 kez daha bulask yikiycam diye hesapliyo artik hafta hafta böldük o ilk gunleri hatrlamak dahi istemyrm unutalim gtsin:) biraz daha heycanli gecirelim bu gunleri nisanlancaklar evlencekler telaslanin iyice ben spora yuklendim bu aralar yuzmek heleki cok iyi geldi bana 3kilo daha vermem gerek askerimin gelmesine kadar insallah hedefime ulasrm:) gelincede hemen nisan dusunuyrz insallah hepimiz icin hersey gonlumuzce olurmoralleri bozmayalim yuzduk yuzduk kuyruguna geldik:)))
misilaa neredeki havuza gidiyorsun? altınpark mı?
günaydın yarenlerim, nasılsınız ?
son 31 artıkgelmelerine çok az kaldı, hayırlısı ile şu dönem bir bitseydi..dün gece telefon bekleyerek uyudum, ararım demişti müsait olamadı sanırım..böyle telefon beklemek artık öyle sinirimi bozuyor ki..gittiği günden beri askerimi görmedim..rüyalarım da her gece onunla buluştuğumuz anı görüyorum..
![]()
bende dersi bıraktım, sınavlara girmiycem..evden dışarı da çıkmıyorum..sanırım depresyona girdim iyice..
ayy çok sinir bir günnnn :84:
tam da yapmak istediğim işte bu benim de. :84::84::84::84::84:
kızz sıvıle alısmasımı kaldı gece eve 4-5-6 gıbı elıyor sabah en gec 9 da cıkıyorlar gene.farkında ama elınden bırsey gelmıyor sabret dıyıp duuyor.buda sınırımı bozuyor.belki anlayıssızım gozum de ama elımde degıl artık sabredemıyorum.gece msj atmıs 12de bende uyuyordum 2.5 gordum gec gordum dedım oda sonunda goruyorsun ya o bana yeter dedi.amann ne bılım bole ıste kızlar
sonu hayır olsun da canım o uğurda çekilen sıkıntılara katlanacağız artık yapacak bir şey yok.