ben ilk kullanmaya başladığım günleri anlatsam gül gül ölürsün. ağlaya ağlaya öğrendim. hiç süremeyeceğim herhalde diyordum. ama şimdi o kadar rahatım ki. ilk başlarda aynaları kontrol etmek, vitese odaklanmak, gaz, fren, direksiyon kontrolü, sinyal ver, yolu takip et, devamlı aynaları kontrol et... bu anlattıklarım bir araya gelince her şey birbirine karışıyordu. sonra insan alışıyor, düşünmeden aynalara bakıyor, debriyajı düşünmüyorsun bile.
sen şanslısın profesyonel bir hocadan ders alıyorsun.ben kocamdan aldım. hatta bir gün yolu bulamadım ramazandı. tam 2,5 saat ankara'nın tüm sokaklarını gezdim. yine de evin yolunu söylemedi bana. eve geldiğimizde saat gece 2 buçuktu. ilk bir kaç sürüş zor. sonra hızla alışır iyi bir sürücü olursun.
kızlaaaar. ben geldim. bugün bizim evlilik yıl dönümümüz. kendi kendime kutlayayım bari. :123::124::118:
dimaam daha yenimi 1 yılı doldurdunuz..
canım bizde temmuzda 1 yıl olacagız....
Rabbım daha uzuunnn uzunnnn güzel huzrlu mutlu yıllar nasıp etsın...
kocalarımızla beraber torunlarımızn büyüdüğünü görelim.inşaallah
dimaam öyle mi diyorsun...Beni cok rahatlattın oyle canıms ıkldı kı aynen ayzdıgın sey allahım kontrol etmem gereken ne akdar sey var dedım aynaya bakıcam derken sagdakı boslugu ıyı ayalrdım mı kaldırıma surtmeyım derken solu unutuyorum arkayı unutuyorum dunku kazada AYNEN oyle oldu ısık sarıdan kırmızıya dondu gecmelıydımg ecebılırdım hersey nızamı olsun dıye durdum bırden ama arkayı hıc kontrol etmedım tabı arkmdakı dıbımde olunca mesafeyı ayarlayaMAYINCA duramadı ve gum! scumrtesı bu yuzden agladım alalhım dedım nasıl bu kadr seyı aklımda tutup bu kadr seyı aYNI ANDA yapıcam ben ...olur dı mı...?
Bu arada evlilik yıldönmünüz kutlu olsun canım..Eşin geldiğinde kutlarsınız güzel bir yemekle baş başa...geçen yıl ilk evlilik yıldönümümüzde bir gece erken kutladık bızde esımın ıs seyahatı vardı...ben cok guzel seker hamurundan pasta yaptım guzel bır elbıse aldım kendıme aksam yemegını esım hazırlamıstı bugun ben yapıcam dedi...Güzel bir sofraydı..Bana telefon almıstı bense pijama takımıama ona ıhtıyacı vardı
toplamda 10 saat yanı 5 gun almayı dusunuyorum yaparım dı mı ya ..Özgüveni cok yuksek bırıyım ama bu konuda hıc tesvık edılmedım sanırım bu sevkımı ve guvenımı kırıyor...:'( Dün hocam cabuk öğreniyorsun senden çokta iyi şöfr olur dedi ama bakalım ...Yalnız tezcanlısın bunu törpülemek gerek dedi ki öyleyimdir de bu yüzdend ar sokakalra dönuste gırıste ay da kavsak dıonuslerınde gaza basıveıryorum :S
dimaam daha yenimi 1 yılı doldurdunuz..
canım bizde temmuzda 1 yıl olacagız....
Rabbım daha uzuunnn uzunnnn güzel huzrlu mutlu yıllar nasıp etsın...
kocalarımızla beraber torunlarımızn büyüdüğünü görelim.inşaallah
iyim kuzumm çok şükür şafağı gördükçe daha da iyi oluyorumm :)))saol süheylacım iiyiyim çok şükür mutluyum sevdiğime kavuşmaya ramak kaldı
tatlı telaşlar başladısen nasılsın canım görüşemedik
Gunaydın özlemim:) bitmeye yaklaştıkca zorlanıyrm sanki ama bitmesinin verdiği mutluluk midemde kelebekler uçuşuyo anlatamamsen nasılsın tatlım? Bekleyiş nasıl gidiyo ılk gun planları hakkında bilgimi alsakki birbirimizden:))
Günaydın kızlarrr haftasonu aldım dıreksyon dersımı...İlk dersi aldığım yerden memnun kalmadım hatta direksiyonda ağladım cok gerıldımsonra dedım kızım sen yaparsın hoca da bence problem..ertesı gun ıcın baska bır kursla görüştüm ve dünkü dersim çok şükür çok güzzeldi ders almak isteyen olursa istnbul avruypa yakası o hocayı onerebılırım ...Bu aksam yıne sahalardayım dua edın bana...Sağ salim bitireyim bu işi..Dün kaza yaptım ama suc benım değil ışık sarıdan kırmızıya dondugu an durdum ben arkadakı duramadı ve güm!!!!!! sonra ındı gecmıs olsun napalım tutanak falan tutalım mı dedı baktık bısı yok onunda plakası yamulmus bırazcık tamam sıze de gecmsı olsun sorun yok dedık devm ettık hoca dıyokı yaramazpısı sen arabayı carpınca daha ıyı kullanmaya basladın
hoşgeldinnn dimaaammmm umarım bu son olur. böyle tüm evlilik yıldönümlerinizi çoluk çocuk torun torba hep beraber geçirirsinizkızlaaaar. ben geldim. bugün bizim evlilik yıl dönümümüz. kendi kendime kutlayayım bari. :123::124::118:
Ne güzel cümleler bunlar...İnşallah dimaam ya valla bıktım metrobüsten otobüsten çile yani..
iyim kuzumm çok şükür şafağı gördükçe daha da iyi oluyorumm :)))
yaa canımmmm feysten istek yollayan senmisinnnnnn :26:bende hergün bakıyorum isim tanıdık ama kim diye çok çok çok özür dileriiiiiiiiiimmmmm
bunla geçmiş olsunnnn ama öyle bir yazmışsın ki yaramazpisim okurken baya güldüm
hoşgeldinnn dimaaammmm umarım bu son olur. böyle tüm evlilik yıldönümlerinizi çoluk çocuk torun torba hep beraber geçirirsiniz
fatımacım inşallah canım gelmelerine şurda ne kaldı ki yapıcak sürpriz çok ben şuan sımsıkı sarılmak istiyorum varlığını hissetmek çünkü şuanda rüya da gibiyim gelince uyanıcam biliyorumyaramaz pisim hiç moralini bozma canım aşama aşama değil mi herşey usta bir şöför olmak için bunlar şart dimammmm evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım daha nice mutlu huzurlu ve bebişli senelere gültenimmm aynı moddayım canım bugün sporda o kadar zıpladım ki aerobik yaparken herkes şey diyo 2 gr yağın var nolur zıplama helak oldun bilmiyolar ki sevinçten yerimde duramıyorum ayyyy kavuşuyomuyuz ki şimdi biz:81::92::119:
kızlaaaar. ben geldim. bugün bizim evlilik yıl dönümümüz. kendi kendime kutlayayım bari. :123::124::118:
Bu arada evlilik yıldönmünüz kutlu olsun canım..Eşin geldiğinde kutlarsınız güzel bir yemekle baş başa...geçen yıl ilk evlilik yıldönümümüzde bir gece erken kutladık bızde esımın ıs seyahatı vardı...ben cok guzel seker hamurundan pasta yaptım guzel bır elbıse aldım kendıme aksam yemegını esım hazırlamıstı bugun ben yapıcam dedi...Güzel bir sofraydı..Bana telefon almıstı bense pijama takımıama ona ıhtıyacı vardı
kızlarrrr şafaklarr ne güzell görünüyoo öyleeee
herkese güzel dilekleri için teşekkür ediyorum. normalde gün kutlamayla aram yoktur ama evlilik yıl dönümünde yalnız kalmak kötü oluyormuş.
geçen sene şu saatlerde evimize yeni gelmiştik. kayınpederim, kayınvalidem evimiz çok kalabalıktı, yemek yiyecektik. eşim ve arkadaşları sokakta ankara havası oynuyordu ben de balkondan insanları rahatsız etmeyin diye çırpınıyordum. ve çok açtım. hatırladığım bunlar. hep mi açım neyim bilemedim.şu an da açım. :44: birkaç aydır yemek yemiyorum onların acısı çıkıyor galiba.
üzülme canım son uzun ayrılığınız olsun inşallahdimammm askerin gelsin bundan sonra bol iştahlı günler sizi bekler ehh ne de olsa artık yanlız değilsin san eşlik edicek biri olucak sofrada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?