349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

toplamda 10 saat yanı 5 gun almayı dusunuyorum yaparım dı mı ya ..Özgüveni cok yuksek bırıyım ama bu konuda hıc tesvık edılmedım sanırım bu sevkımı ve guvenımı kırıyor...:'( Dün hocam cabuk öğreniyorsun senden çokta iyi şöfr olur dedi ama bakalım ...Yalnız tezcanlısın bunu törpülemek gerek dedi ki öyleyimdir de bu yüzdend ar sokakalra dönuste gırıste ay da kavsak dıonuslerınde gaza basıveıryorum :S

kızlaaaar. ben geldim. bugün bizim evlilik yıl dönümümüz. kendi kendime kutlayayım bari. :123::124::118:

dimaam daha yenimi 1 yılı doldurdunuz..
canım bizde temmuzda 1 yıl olacagız....
Rabbım daha uzuunnn uzunnnn güzel huzrlu mutlu yıllar nasıp etsın...
kocalarımızla beraber torunlarımızn büyüdüğünü görelim.inşaallah

ben de elbise aldım sonra kutlarız ama önce memlekete gidip gelmemiz lazım.

özellikler ara sokaklarda çok dikkatli olmak gerekiyor. hep yavaşlamak lazım. ben de vites değiştirmeyi sevmiyordum, ara sokaklarda yavaşlamak vites düşürmek benim en büyük sıkıntımdı. bir keresinde kadın bir şoförden azar yedim ilk başlardaydı, kendime yediremedim, çok ağlamıştım sinirden. ama o sinirle daha da iyi oldum. hırs yaptım.

ufak tefek hatalar oluyor. insan alışamıyor. alıştıktan sonra gözlerin ayna, elin vites ayağın o pedallar oluyor. sanki araba senden bir parçaymış gibi rahat rahat sürüyorsun. hele ki çabuk öğrenen biriysen çok kısa sürede alışırsın. ben trafik görünce ödüm patlardı, şimdi uzun yolda sıkılıyorum, trafik olsa, sağa sola dönme olsa böyle çok sıkıcı oluyor diyorum. ilk başladığında çok zor oluyor ama sonrasında çok rahatlarsın. kadının araba sürmesi, her zaman birilerine muhtaç olmaması çok iyi oluyor gerçekten. bak gör yazarsın buraya iki ay sonra, başka öğreneceklere yol gösterirsin

amin canım... evet bugün doldurduk. rabbim hepimize uzun mutlu huzurlu yıllar nasip etsin inşallah.

saol süheylacım iiyiyim çok şükür mutluyum sevdiğime kavuşmaya ramak kaldı
tatlı telaşlar başladı sen nasılsın canım görüşemedik
iyim kuzumm çok şükür şafağı gördükçe daha da iyi oluyorumm :)))

yaa canımmmm feysten istek yollayan senmisinnnnnn :26: bende hergün bakıyorum isim tanıdık ama kim diye çok çok çok özür dileriiiiiiiiiimmmmm

bunla geçmiş olsunnnn ama öyle bir yazmışsın ki yaramazpisim okurken baya güldüm
kızlaaaar. ben geldim. bugün bizim evlilik yıl dönümümüz. kendi kendime kutlayayım bari. :123::124::118:
hoşgeldinnn dimaaammmm umarım bu son olur. böyle tüm evlilik yıldönümlerinizi çoluk çocuk torun torba hep beraber geçirirsiniz

Ne güzel cümleler bunlar...İnşallah dimaam ya valla bıktım metrobüsten otobüsten çile yani..

cumartesi günü kadıköy'den karşıya tam 2,5 saatte geçtik. belki daha fazla sürdü. sisten dolayı vapur seferleri iptal edilmişti. kaç vasıtaya bindik bilmiyorum. aklım başımdan gitti. sis de benim geleceğim günü beklemiş.

ama öyleydi hoca dıyor kı sana bısey oldu carpmadan sonra..dedim içimdeki uyuyan şoför uyandı

kızlar sevdigim bugün cankaya ya teslim olacak
destek komutanlıgına
edok tan mış girişleri , çankaya balgat olarak geciyormus kızılaydan yürüme mesafesindeymiş varmı burayı bilen ?
nasıldır ki ortamları acaba

fatımacım inşallah canım gelmelerine şurda ne kaldı ki yapıcak sürpriz çok ben şuan sımsıkı sarılmak istiyorum varlığını hissetmek çünkü şuanda rüya da gibiyim gelince uyanıcam biliyorum yaramaz pisim hiç moralini bozma canım aşama aşama değil mi herşey usta bir şöför olmak için bunlar şart dimammmm evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım daha nice mutlu huzurlu ve bebişli senelere gültenimmm aynı moddayım canım bugün sporda o kadar zıpladım ki aerobik yaparken herkes şey diyo 2 gr yağın var nolur zıplama helak oldun bilmiyolar ki sevinçten yerimde duramıyorum ayyyy kavuşuyomuyuz ki şimdi biz:81::92::119:

çok tezcanlıyım napıyım

Canıımm bu böyle oldu ama bundan sonraki evlilik yıldönümleriniz hep birlikte olsun. Nice mutlu senelere

yaaa ben niye ilk evlilik yıl dönümümü böyle romantik bir şekilde kutlamadım acaba içimizde bir odun taşıyoruz sanırım karı koca

kızlarrrr şafaklarr ne güzell görünüyoo öyleeee

eveeettt bitiyor işte bitmez dedik ama bitecekkkk

herkese güzel dilekleri için teşekkür ediyorum. normalde gün kutlamayla aram yoktur ama evlilik yıl dönümünde yalnız kalmak kötü oluyormuş.

geçen sene şu saatlerde evimize yeni gelmiştik. kayınpederim, kayınvalidem evimiz çok kalabalıktı, yemek yiyecektik. eşim ve arkadaşları sokakta ankara havası oynuyordu ben de balkondan insanları rahatsız etmeyin diye çırpınıyordum. ve çok açtım. hatırladığım bunlar. hep mi açım neyim bilemedim. şu an da açım. :44: birkaç aydır yemek yemiyorum onların acısı çıkıyor galiba.

üzülme canım son uzun ayrılığınız olsun inşallah dimammm askerin gelsin bundan sonra bol iştahlı günler sizi bekler ehh ne de olsa artık yanlız değilsin san eşlik edicek biri olucak sofrada

kızlar duydunuzmu askerlik süresi kısalıyormuş.bence geç kalınmış bi karar. inşallah kısalırda yol bekleyenlere büyük bir müjde olur.yalnız bizdeki şansa bakın ya valla bizimkiler yeedi bitirdi askerliği adamlar açıklama yaptı askerliği kısaltacaz diye.bre mübarekler şunu ocak ayında yapsaydınızda bizde rahat etseydik ya şimdiye yanımızda olsalardı ya

üzülme canım son uzun ayrılığınız olsun inşallah dimammm askerin gelsin bundan sonra bol iştahlı günler sizi bekler ehh ne de olsa artık yanlız değilsin san eşlik edicek biri olucak sofrada

inşallah canım. hepimizin sevdiklerimizle son uzun ayrılığı olur inşallah.

bugün eşimin sesi kötü geliyordu. çok sıkılmış artık. sadece buradan çıkmak istiyorum diyor. bir de bugün yanımda olamadığı için çok üzülmüş. aslında günlerin önemi yok. bir hafta sonra yanımda olacak inşallah ama o kötü olunca ben de kötü oluyorum. neyse ki az kaldı. hala hayal gibi...

öyle yorgunum ki bu istanbul beni fena sarstı. aşağıda gitarla şarkı söyleyen 24 numaralı ikona çarptı gözüm. ne tatlıymış dedim kendi kendime. keşke bugün şafak 24 olsaydı onu paylaşırdım dedim. sonra da düşündüğüm şey için dehşete kapıldım. fena yorulmuşum. kafam gidik. resmen sıyırmışım. 24 ne yaaa... ne düşündüm ben şimdi böyle. :44::44: yatacağım kızlar. safın önde gideni olmuşum şu an ancak uyku beni kendime getirir. iyi geceler herkese.

allah korusun 24 lerden de 14 lerden de... sabrım kalmadı.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…