349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Bende 351.donem yareniyim.yazdiklarini okuyunca gozyaslarimi tutamadim.rabbim bizlere de o mutlulugu yasatsn ins.bu gunler hic gecmiyor bu kadar zaman nasil gecer diye kara kara dusunuyorum.bizlere de dua edin ins sizler gibi bizde atlatalim...hepinizin gozu aydin allah ins bana da su safak 1 i gormeyi nasip eder...

haklısın canımda işte kıyamadım hani..neyse son günü beraber onlarla

bende hala inanamıyorum.gercekten biz hakettik..ya iyikide varsınız..eger bura olmasaydı ne yapardık bilmiyorum..hepimizde aynı şeyleri yaşadığımız için anlıyoruz birbirimizi bence bu çok önemli cidden

1kişimiz bugün,çoğumuz yarın kavuşuo
beklenen günler geldi çattı,herkes kavuşma anını da paylaşıcak inşallah tek tek,kötü günümüzde hep beraber iyi günlerimizi de paylaşıcaz birbirmizleşimdi kimler cuma buluşuo sevdicekle kızlar?? gülten,pisi,zeynep,burcu ve ben mi?başka varmı?

kızlarrrrrrr bunlar da benden size gelsin
bugün ve yarın kavuşacak 349.dönemin güzel yarenlerine,uçun bakalım sevdiklerinizin yanına.Allah bir daha ayrılık yaşatmasın kimselere.

Eklentiler

• $tek.webp
    5,1 KB · Görüntüleme: 30
kızlaaar. ben geldim. işten geldim. temizliğin kalanını bitirdim. artık tamamen temiz her yer. banyo fayanslarını bile koca fırçalarla cifle temizledim. ev ev olalı böyle temizlik görmedi herhalde. ama ben de bittim. kuaförüme de gittim. kaşlarımı aldırdım. saçlarıma da seramik yaptırdım ilk defa. şimdi oturdum dizimi izliyorum. eşim 22.30 da çıkacak. gelmesine yakın giyinir süslenir beklerim.

ooh herşeyinle hazırlanmışsın canım hadi gözün aydın 5,5 aylık yalnızlığın bu gece biticek inşallah bir ömür kocacığınla mutlu olursun canım

sanırım bizden başka kimse yok canım en sona biz kalıyoruz

ne güsel ya kavuşanların yazdıklarını okuyunca ben duygulandım bizim kavuştuğumuzu hayal ettim:2: evli olanların ne çektiğini anlayamam ki onların hasreti daha çok gibi geliyo aynı yatağı evi paylaştıktan sonra ayrılmak sadece sesini duymak çok zor olsa gerek Rabbim bekleyenlere sabır versin şu yaz bitse de daha kolay zaman geçse

Son düzenleme:

ohh bitti kelebekim. artık yalnız yatmak yok. yastığa sarılıp ağlamak yok, yapayalnız, ısssız sessiz evde komşuların mutluluk seslerini duymak yok. ertelediğimiz her şeyin zamanı geliyor askerlerimizle.

aştiden de havaalanına servis var. ulustan da var. internetten bakabilirsin havaş ile gidebilirsin.

Kızlar hepinizi tebrik ederim bu arada yaptığınız yardımlar için teşekkür ederiz. size çok özendiğimiz ama yerinizde olamadığımız için çok üzülüyoruz szler adına da çok mutluyuz garip bir his...bir arkadaşımız ben çok üzülüyorum kendi adıma 349ların sayfasına bakınca bizimde şafağımız öyle olmadığı için bkmıycam bi süre yoksa ağlıyorum dedi.sizden bir arkadaş baya alınmış ne demek sayfasına bakmamak tarzında yorumlar yapıyor sölcğim şu bizim sizle kesinlikle bir sorunumuz yok zaten ne olabilirki? sadece özenip de olamadığımız için üzülüyoruz bu amaçla yazdığımız şeye alnmayın yanlış da anlamayın bizim kalitemiz falan düşükmüş öle dendi arkadaşınız tarafından şaşırdık yani...sizleri tekrar tebrik ediyorum mutluluğunuz daim olsun bu son biten ayrılık olsun.Darısı bize olsun iyi akşamlar

kim alınmış ya. :44: alınmamıştır yanlış anlaşma olmuştur. alınma sizin sayfanızda mı olmuş bizim sayfamızda mı?

ay yaaaaa o kadar yorgunum ki zıp zıp zıplayacaktım son gün. halim kalmadı.

Yanlış anlaşılma olmuştur. Sizin stresiniz bizim telaşımız sorun etmeyin olur bu tip anlaşmazlıklar. Allah sizlere de nasip etsin bu güzel kavuşmaları

kızlaaar. eşim ve oradan bu gece çıkacak askerler arabadan son ses ankara havası açıp oynamışlar askeriyenin içinde. şimdiye kadar kimse böyle bir şey yapmamış. 60 kişi çiftetelli oynamış. kilo kilo baklavalar, cipsler, kolalar... alem yapmışlar.

ohh bitti kelebekim. artık yalnız yatmak yok. yastığa sarılıp ağlamak yok, yapayalnız, ısssız sessiz evde komşuların mutluluk seslerini duymak yok. ertelediğimiz her şeyin zamanı geliyor askerlerimizle.

Canıııımmm kaçta geliyo kocan ohhh ne güzel çok mutluyum senin adına Bugün uyumazsınız artık Yarın işe gidiyormusun

Canıııımmm kaçta geliyo kocan ohhh ne güzel çok mutluyum senin adına Bugün uyumazsınız artık Yarın işe gidiyormusun

eşim bu aralar yola çıkacak. bana 22.30 dedi ama henüz aramadı. gece gelecek 3 gibi falan. benim işim öğlen başlıyor. o yüzden gideceğim. zaten haftaya izin alacağım. bir de bu hafta alıp şansımı zorlamayım dedim.

Ankarayla ilgili kocam dışında sevdiğim tek şey Ankara havaları. Eşimle bazen tatlı tartışmalarımız olurdu sabah sabah direkt Ankara havası açıyorum diye Yaşasın teskere eğlenceleri

yarenler gözünüz aydın bu zorlu süresi sonunda bitirdiniz ödülünüz de kiminizin ki yolda kiminizinki yarın gelicek ama bitti bu stresli günleriniz bundan sonra hep birlikte olun inş. böyle ayrılıklar uzak dursun sizlerden :) darısı başımıza :) askerleriniz gelince bizleri unutmayın her zaman bekleriz 351.dönem topiğine :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…