349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

kızlar şafak saymaya başlamak için acele etmeyin zaten önünüzdeki 5.5 ay saymaktan psikopata bağlicaksınız :51:

Son düzenleme:
Kızlar nasılsınız bakalım bi süredir bu topiklere uğrayamıyodum bizim şafak olduu 45 manisaa:)))
sizleri gideceği yer telaşı sarmıştır şimdii..bol bol dua edin ama doğu olmasın diye değil hayırlısı olsun diye biz neresi çıkcak diye merak ederken izmire saldırı olmuştu foçada o günü hatırlıyorum ne kadar ağladığımı ben o şekilde dua etmiştim hep.. umarım hepinizin askerlerine rahat edebilceği yerler çıkar hayırlısıyla gider gelirler sizde kavuşursunuz:)) bizim az kaldı artık yüzdükk yüzdük kuyruğuna geldik darısı başınıza kızlar 45 gün sonrada yine burda size destek oluruz:))

10 aralık gecesi sonuçlar açıklanır. genelde sayfa kitleniyor zaten bi kaç saat başında bekleyip anca öğreniyorsunuz.

Bende bu duruma çok sinir oldum ya gitmeden 1 2 gün önceden açıklıyorlar sadece çok saçma ya off :43:

kızlar aklıma geldikçe ağlıyorum:ssz: kızım baba baba dedikçe hüzün çöküyor, daha 1 yaşında kuzum.
işin güzel tarafı eşim hiç olmadığı kadar romantik:17: gidecek ya ondan:1: dönüncede çok değişiyorlarmış, eşlerine daha düşkün oluyorlarmış:52:

kızlar aklıma geldikçe ağlıyorum:ssz: kızım baba baba dedikçe hüzün çöküyor, daha 1 yaşında kuzum.
işin güzel tarafı eşim hiç olmadığı kadar romantik:17: gidecek ya ondan:1: dönüncede çok değişiyorlarmış, eşlerine daha düşkün oluyorlarmış:52:

ay kötü oldumm:(( ağustos ayına geri döndüm bian :(( biz evli değiliz tabi sizin daha zor :((

aynen öyle canım :)
beniim eşim gittiğinden beri diyor, kıymetini anladım
15 senedir yanındayım. hiç bu kadar uzak kalmadık . seni daha çok seviyorum artık diyorr
cdden çok düşüyorlar üstüne, ama yine de çabuk gelmesini tercih ederim :( eskiden de düşkündü yetiyodu bana o düşkünlükkk

Allahım yardımcısı olsun herkesin gerçekten özlem hasret çok zor evli olunca dahada zordur bize böyle zorsa düşünemiyorum :14: Arkadaşlar birşey sorucam bu asma kilitlerden nerde bulabiliriz askerlik malzeme satan yerlerde mevcutmu :97:

az önce aşkımla konuştuk yine ağladım :( canım benim beni güldürmek için neler yapıyor... bu belirsizlik can sıkıntısı aslından neden o kdar geç açıklıyorlr ki...ALLAH(C.C)'ım askerlerimize sağlık versin ayaklarını taşa değdirmesin inşaALLAH(C.C).... :72:

Allahım yardımcısı olsun herkesin gerçekten özlem hasret çok zor evli olunca dahada zordur bize böyle zorsa düşünemiyorum :14: Arkadaşlar birşey sorucam bu asma kilitlerden nerde bulabiliriz askerlik malzeme satan yerlerde mevcutmu :97:

asker malzemesi satan yerlerde var cnm ama gitmeden koctas dan nalbur trzi yerlerden de alabilirsin
evliyken yasamadiginiz icin sanslisinz gercekten
ayni yatakta ayni evde bir okunca
hele de daha 2 sene bile olmamissa
cok zor eliyor :(

ayy canım Allah yardımcın olsun.Evliyken çok daha zordur.Ben bu halde dayanamıyorum.Birde çocuk var.Umarım dediğin gibi olumlu yönde değişim olur,darısı başımıza

Back
X