349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Kızlar nereler çıktı sizin kadar bende merak ettim valla gerçi biçoğunuz gece 3ten önce öğrenemezsiniz ama :/ bize antalya çıkmıştı 4 ay önce bu zamanlar:)

2 den 3 den aşağı öğrenilmiycek bu belli oldu daha sayfa açılmıyor tcyle onayı görünsün okadar bekledik bikaç saat daha bekleticekler sabrımızı ölçüyorlar zaten yeterince sabrımızı ölcücekler nedir bu aceleleri ki :14:

2 den 3 den aşağı öğrenilmiycek bu belli oldu daha sayfa açılmıyor tcyle onayı görünsün okadar bekledik bikaç saat daha bekleticekler sabrımızı ölçüyorlar zaten yeterince sabrımızı ölcücekler nedir bu aceleleri ki :14:

canım ben ancak 4te öğrenmiştim umarım siz o kadar beklemezsiniz

Toplam 38 kullanıcı konuyu okuyor. (23 üye ve 15 ziyaretçi)
Grimsi_, incicicegi35, pinkcat87, elifs5, kpsshayali+, seymaaa, oraletlipasta+, carpathia, destinyeda, midwinter, MUCUKSS, dimple14, nehirnil111+, caglasam_mi, perimasalininperisi, hmy_, ilkilknurnur, betulyakup, symmr, Ershd, neva_23_01, TheScientist

iyi geceler hoş geldin :)
valla saat kaça kadar olursa beklicem bende, sabahta uyumadan yanına giderim zaten. son gün ne de olsa uyku sorun değil diye düşünüyorum yeter ki açıklansın :(

Back
X