günaydın kızlar, nasılsınız? dün akşam döndüm sevdiğimin yanından cuma sabahından beri birlikteyiz kızlar çok fena oluyor kendinizi hazırlayın benim o sert sevgilim otobüsten indiğimizi görünce ağlamaya başladı hiçbirimiz tutamadık kendimizi son güne kadar sarmaş dolaş geçirdik mutfakta bile yanımdan ayrılmadı ben bişeyler hazırlarken oda bana yardım etti sadece beraber geçsin zamanımız diye çok ağladık ilk gece müzik dinlemeyi özlemiş sevgilim müzik dinledik içtik canımı tek yakan senin yokluğun dedi. onu böyle görmeye hiç alışkın değilim bende ağladım tutamadım kendimi zaten son günü ssatlerimiz kaldı stresiyle geçiriyosun bi bakıyosun akşam oluveriyor
(( zaman burda durmuşken onun yanında nasılda su gibi aktı gitti anlamadım. veda anımız bitirdi beni en başa döndüm şimdi bir ruh gibi geziniyorum ortada. çok fenayım kızlar çokkk.
yemin töreni gerçekten harika birşey gurur onur onca güzel duyguyu birlikte yaşıyorsun ve sevdiğimizde o onurun bir parçası olduğunu bilmek başka bir okşuyor gururumuzu.
henüz cümlelerimi toparlıyacak gücüm yok kızlar allah hepimizin yardımcısı olsun. bunca duygu seline hazırlıklı olun gidicek olan arkadaşlar...

yemin töreni gerçekten harika birşey gurur onur onca güzel duyguyu birlikte yaşıyorsun ve sevdiğimizde o onurun bir parçası olduğunu bilmek başka bir okşuyor gururumuzu.
henüz cümlelerimi toparlıyacak gücüm yok kızlar allah hepimizin yardımcısı olsun. bunca duygu seline hazırlıklı olun gidicek olan arkadaşlar...