349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

ben varım canım ank guvercınlık

benm askerimin acemi birliğinin tam karşısı, hatta çok samimi arkadaşı da orada olucak usta birliğinde,dün gördüm cnm ulaşımı rahat aşti den de kızılaydan da.benm de çankaya da olucak. aynı yer yok galiba ama aynı il de bile birilerinin olması beni mutlu edio sanırım:1:

herkesde bir yılbaşı heyecanı coşkusu alışverişler falan. nekadar anlamsız geliyor herşey burda olsaydı bizde birlikte olmak için plan program yapardık ama yok işte sesini duyabilsem o bile yeticek ama yeni yerine geçtiğinden beri henüz haber alamadım inş acemideki gibi rahat olurda arar beni sık sık offff offf uyusamda mayıta uyansam öperek uyandırsa beni :((

çıkaramıyorsun ama..:) 2 ya da 3 kez evci hakkı olucak subat mart nısan dusunuyoruz bızde mayısta zaten terhıs ama kesın o evcılerde tum aıle gelır :43::43::43:

Aynen aynen çok güzel olurdu :16: ama evliykende ayrılık daha bir zorlar insanı canım sanki :17:

canım bence ortada bebek yoksa sevgili ve evli olma arasında pek fark yok gibi, tabi uzaktan bi ilişki değilse. çünkü bizim sürekli her gün görüşme imkanımız vardı o sebeple zorluk aynı zorluk sankim...:17:
evci de birliğe bağlı haklısın.. bazı birlik daha sık evciye cıkartıyo bazısı daha az şans işi tabi.. aile de oluo evci izninde ama akşamları uygun saatlerde başbaşa olabileceğiniz bi oda olucaktır muhakkak:17:

çıkaramıyorsun ama..:) 2 ya da 3 kez evci hakkı olucak subat mart nısan dusunuyoruz bızde mayısta zaten terhıs ama kesın o evcılerde tum aıle gelır :43::43::43:

bende martta bikez daha gitmek istiyorum yanına ama bukez yalnız gitmek istiyorum o şkeilde çıkartabilirmiyim acaba evciye annesinin kimlik fotokopisini falan alsam olmazmı ya? başbaşa kalmak istiyoruz

canım nasıl kargoyla içeri alabildi?

canım ordaki üst dönemlere öğrencilere ( bizimki jandarma okullarda)) falan sormuş kargo olayı nasıl oluyo denetleme falan varmı diye onlarda ne denetlemesi yaa buraya kargoyla bomba sok kimsenin ruhu duymaz demiş bizde yolladık aynen dedikleri gibi olmuş birliğin kapısına çağırmışlar gitmiş almış dokunmamışlar bile açıp bakmamışlar yani birliğine göre değişiyo canım ama usta birliğinde genelde herkes sokarmış ama

bende martta bikez daha gitmek istiyorum yanına ama bukez yalnız gitmek istiyorum o şkeilde çıkartabilirmiyim acaba evciye annesinin kimlik fotokopisini falan alsam olmazmı ya? başbaşa kalmak istiyoruz

bildiğim kadarıyla evci için aileden biri gerekiyor canım annesnn kimliğin fotokopısı olmaz bence hem fotokopı hem de sana aıt olmadıgı anlasılır sonucta sorun cıkmasın ıyıce :( kuzen aynı soyadı tasıyan bırı yok mu sana ayrdımcı olcak onunla gıt oradan bıa dres bulun oyle cıkart

kızzlaaarrrrrr yılın son günü..... 2012 nin sonu bize hasret getirdi ama 2013 temelli geri vercek bize sevdiklerimizi inşallah bundan sonraki yılbaşı günlerinde hep beraber olcaz:1:

bildiğim kadarıyla evci için aileden biri gerekiyor canım annesnn kimliğin fotokopısı olmaz bence hem fotokopı hem de sana aıt olmadıgı anlasılır sonucta sorun cıkmasın ıyıce :( kuzen aynı soyadı tasıyan bırı yok mu sana ayrdımcı olcak onunla gıt oradan bıa dres bulun oyle cıkart

adresimiz var herşey var ama yalnız kalmak istiyoruz istanbuldan birini götürsek izmire mecburen beraber olucaz. bakalım artık nasıl olur bilmem belki bir yolunu bulur kendisi

canım bence ortada bebek yoksa sevgili ve evli olma arasında pek fark yok gibi, tabi uzaktan bi ilişki değilse. çünkü bizim sürekli her gün görüşme imkanımız vardı o sebeple zorluk aynı zorluk sankim...:17:
evci de birliğe bağlı haklısın.. bazı birlik daha sık evciye cıkartıyo bazısı daha az şans işi tabi.. aile de oluo evci izninde ama akşamları uygun saatlerde başbaşa olabileceğiniz bi oda olucaktır muhakkak:17:

Bizimde sürekli görüşme şeklinde hep oldu hergün 2günde bir :17: yanımda olmadıgındada telefondaydı daha zor gerçekten canım :43:

yemin törenine gidip gelenler ne güzel şeyler yazmışsınız çok duygulandım :5: bi yandan çok gurur verici bi yandan ne zor yeniden ayrılmak yeniden başa dönmek Rabbim sabır versin hepimize bakalım 11 ocakta bende gidiyorum nasıl ruh hallerine bürünüp döncem:26:

herkesde bir yılbaşı heyecanı coşkusu alışverişler falan. nekadar anlamsız geliyor herşey burda olsaydı bizde birlikte olmak için plan program yapardık ama yok işte sesini duyabilsem o bile yeticek ama yeni yerine geçtiğinden beri henüz haber alamadım inş acemideki gibi rahat olurda arar beni sık sık offff offf uyusamda mayıta uyansam öperek uyandırsa beni :((

ben de öyleyim cnm. 2013 bizlerin yılı olur inşallahhh:17: yanımda olsa mutlaka güzel bi aktivite bulurduk yapıcak.bu yıl arkadaşlarım çağırdı onların yanına gidicem 2 çift ve evliler:5: evde yannız kalıp bunalıma girmemdense iyidir dierek gidicem yanlarına.. herkes 12 de birbirini öperken uzaklara dalarım artık ben de... gelecek yılın hayallerini kurarım :5:

ben de öyleyim cnm. 2013 bizlerin yılı olur inşallahhh:17: yanımda olsa mutlaka güzel bi aktivite bulurduk yapıcak.bu yıl arkadaşlarım çağırdı onların yanına gidicem 2 çift ve evliler:5: evde yannız kalıp bunalıma girmemdense iyidir dierek gidicem yanlarına.. herkes 12 de birbirini öperken uzaklara dalarım artık ben de... gelecek yılın hayallerini kurarım :5:

hayal kurmaktan başka yapıcak bişeyimiz yokki :(( ben yalnızlığı tercih ettim fotolarımıza bakıp müzik dinlemeyi planlıyorum

Kizlar yardima ihtiyacim var benim askerime kargo gondercem ben resim felan ama baska seyler gondersem alabilirmi iceri? Yada ne biliyim supriz olarak ne yapabilirim su safak takvimi yaptik diyenler vardi resimlerimizle felan demislerdi onu bi anlatin yada baska ne olabilir?

Kizlar yardima ihtiyacim var benim askerime kargo gondercem ben resim felan ama baska seyler gondersem alabilirmi iceri? Yada ne biliyim supriz olarak ne yapabilirim su safak takvimi yaptik diyenler vardi resimlerimizle felan demislerdi onu bi anlatin yada baska ne olabilir?

safak takvımı yaptım bana pdrdenız ayrdımcı oldu sagolsun bende sana olabılırım istersen...Kargo sıkıntı olabılır ustada nasıl olur bılmıyorumda acemıde elıme gecmez gonderme demıstı esım gondermemıstım

Atarsa 15 daha da yok varsa da biz yokuz.:32:

Kızlar hepinize mutlu seneler. Askerlerimizsiz geçireceğimiz son yılbaşımız olsun bu yılbaşı.

Back
X