349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Kızlarrr şimdi çıkıp erkeğimin yanına gidiyorum 2013ü birlikte karşılıycaz. biliorm bu yıl kötü baslıycak ayrılıklarla başlıycak ama haziran olmadan sevgililerimiz nişanlılarımız kocalarımız yanımızda olucak. Bu yıl bize onları bidaha ayrılmamak üzere geri getiricek. Şimdiden nice mutlu yıllar diliyorum size :7:.

Kızlarrr şimdi çıkıp erkeğimin yanına gidiyorum 2013ü birlikte karşılıycaz. biliorm bu yıl kötü baslıycak ayrılıklarla başlıycak ama haziran olmadan sevgililerimiz nişanlılarımız kocalarımız yanımızda olucak. Bu yıl bize onları bidaha ayrılmamak üzere geri getiricek. Şimdiden nice mutlu yıllar diliyorum size :7:.

İnşallah canım 2013 bize askerlerimizi getiricek inşallah :nazar: Mutlu yıllar tatlım :16:

safak takvımı yaptım bana pdrdenız ayrdımcı oldu sagolsun bende sana olabılırım istersen...Kargo sıkıntı olabılır ustada nasıl olur bılmıyorumda acemıde elıme gecmez gonderme demıstı esım gondermemıstım

yaramaz pisi nasıl yapılıyor bu şafak takvimi bana yardımcı olabilir misin?:26:

Arkadaşlar herkese şimdiden mutlu yıllar diliyorum.Yeni yıl bizlere sağlık,huzur,mutluluk getirsin Ailelerimiz ve sevdigimiz ile beraber nice güzel mutlu senelere inşallah... :124: 2012 sonlarında hasret getirdi 2013 Bana askerimi getirsin inşallah hepimiz için hepimiz askerimize kavuşalım :72: :132: :127: :123:

kızlar exceli acıyorsunuz A nın yanında 1 in üzerinde bir kare var ktuuck onu tıklayın tüm ekran mavi olcak yani seçilmiş olacak

Sonra orada harflerin yanındaki çizgilerden sürükleyrek kareler elde edeceksiniz küçülteceksiniz kaydırarak o dıkdortgenleri

küçük kareler elde ettikten sonra iş isminiz ve eşinizin ismini 155 e bölmekte...

ıkınızın ismi 13 harften olusuyor dıyelım 155 yani şafak / 13 diceksiniz 11.9 gibi bisey cıkıyo yanı ortalama bır kareye 11 harf tekabul etmeli...

ornegın selin abdullah baslayın b3 ten 155 enterla ının alta 154 153 yanı karelere sayıları bolceksınız ısmınızı yazarak

alt alta yazın ısımlerınızı ...sonra sayfa yapısında onızleme dıyerek sayfa yapısına ulasabılırsınız/sayfa yapısından üst bilgi/alt bilgiden özel üst bilgiyi seçeceksiniz

uc kutucuk cıkacak ortaya tıklayacaksınız ve yukarıda resım ekleden en sagdan ıkıncıyı secıp resmı ekleyeceksınız boylelıkle resmın uzerıne gelecek ısmınız

sayafayı da ısmınızı yazdıktan sonra secın tabı yatay ya da dıkey neyı terxcıh edersenız ...(onuda sayfa yaopısından gorebılırısnız)

ekledıkten sonra tmm deyın resım eklenmemıs gıbı gorunecek acnak onızleme dedıgınızde goreceksınız eklendıgını

sonra sayfayı bı sayfaya sıgdrdıgınzıdn emınsenız ısımler resmın uzerınden tasmamıssa basımını alın renklı yazıcıdan

ve sayıların uzerını cızın safak kac olduysa

:119:
Yeni yılda;
hayatı tutabilmek,
sevgiyi kaçırmamak,
keşke dememek için düşlerini ikiyle çarp bu kez.
Ve onları gerçekleştirecek zamanı ayır kendine...
Mutlu yıllar hepimize...:16:
2013 çok farklı olucak...:123:

kızlar exceli acıyorsunuz A nın yanında 1 in üzerinde bir kare var ktuuck onu tıklayın tüm ekran mavi olcak yani seçilmiş olacak

Sonra orada harflerin yanındaki çizgilerden sürükleyrek kareler elde edeceksiniz küçülteceksiniz kaydırarak o dıkdortgenleri

küçük kareler elde ettikten sonra iş isminiz ve eşinizin ismini 155 e bölmekte...

ıkınızın ismi 13 harften olusuyor dıyelım 155 yani şafak / 13 diceksiniz 11.9 gibi bisey cıkıyo yanı ortalama bır kareye 11 harf tekabul etmeli...

ornegın selin abdullah baslayın b3 ten 155 enterla ının alta 154 153 yanı karelere sayıları bolceksınız ısmınızı yazarak

alt alta yazın ısımlerınızı ...sonra sayfa yapısında onızleme dıyerek sayfa yapısına ulasabılırsınız/sayfa yapısından üst bilgi/alt bilgiden özel üst bilgiyi seçeceksiniz

uc kutucuk cıkacak ortaya tıklayacaksınız ve yukarıda resım ekleden en sagdan ıkıncıyı secıp resmı ekleyeceksınız boylelıkle resmın uzerıne gelecek ısmınız

sayafayı da ısmınızı yazdıktan sonra secın tabı yatay ya da dıkey neyı terxcıh edersenız ...(onuda sayfa yaopısından gorebılırısnız)

ekledıkten sonra tmm deyın resım eklenmemıs gıbı gorunecek acnak onızleme dedıgınızde goreceksınız eklendıgını

sonra sayfayı bı sayfaya sıgdrdıgınzıdn emınsenız ısımler resmın uzerınden tasmamıssa basımını alın renklı yazıcıdan

yaa kafam çorba oldu sadece sayfayı küçük karelere bölebildim :17:

Candan ERÇETİN-SENSİZLİK - YouTube

bugün çok duygusalım onsuz yeni yıla giricem :( görünce daha fena oluyosun gerçekten dun yattım ellerini tuttum kocamn bugun sımdı nerdeyım yıne uzagında dıye üzüldm Allah saglık versn baska dert vermesn ama özlüyosun :(

Bende oyle, daha dün ellerini tutuyodum öpüyodum, bugün asık suratla dolaniyorum etrafta. Sürekli ağlamaklıyım.. Cuma gününede o gelicek, asıl veda o zaman olucak.. Şimdi yine her hafta görmüş oldum.. Sonra 4 ay yok..

Bende oyle, daha dün ellerini tutuyodum öpüyodum, bugün asık suratla dolaniyorum etrafta. Sürekli ağlamaklıyım.. Cuma gününede o gelicek, asıl veda o zaman olucak.. Şimdi yine her hafta görmüş oldum.. Sonra 4 ay yok..

Neyse Allah baska dert vermesin en buyuk ve son ayrılıgımız bu olsun ıns

Yakubumm her şeyim seni çok özledim sevgilim :48: Meleğim gel artık... Sen olmadığın zaman bu şehire küsüyorum :19: Seni çok seviyorum :16: Şafağımız kısmetse 135 :72: :72: ALLAH(C.C)'ım yar ve yardımcımız ol inşaALLAH(C.C)... aminnn...

Herkese iyi seneler kızlarrrr mutlu,huzurlu,başarılı,sağlıklı AŞK dolu yıllarrr:54::54::16:Eki Görüntüle 592529
Aşkım aradı az önce, akşam aramaya fırsat olmayabilir diye şimdiden aramak istemiş zuzum:48:
Cumartesi günü İstanbula geliyomuşş:46::46::46:Pazar günü birliğine ellerimle teslim edicemmm:23:

tatlım ya çok özendim lakin bişi yapamadım anlayamadım :44:
excell im iyi diye bilirdim fos çıktı :30:

canım ordaki üst dönemlere öğrencilere ( bizimki jandarma okullarda)) falan sormuş kargo olayı nasıl oluyo denetleme falan varmı diye onlarda ne denetlemesi yaa buraya kargoyla bomba sok kimsenin ruhu duymaz demiş bizde yolladık aynen dedikleri gibi olmuş birliğin kapısına çağırmışlar gitmiş almış dokunmamışlar bile açıp bakmamışlar yani birliğine göre değişiyo canım ama usta birliğinde genelde herkes sokarmış ama

çok iyimiş canım sevindim senin adına:) umarım bizimkide öyledir. konuştuğumuzda sorayım ben bu konuyu :28:

Canım benimki de dün gece gitti sabah 9 da aradı hastanedelermiş tam olarak neresi oldugunu bilmiyorum dedi sadece merkeze 10 dk sürdünü söyledi lojistik destek komutanlıgı olması gerekiyo arayabilirse yine net ögrenicem çok sogukmuş erzurum bilgin olsun :( ankesörlüde yokmuş gittigi yerde çokkkk moralim bozuk

Soguk oldugunu tahmin ediyoruz canimda bu telefon isi canimi sıktı benimde:/ benimki zirhli tugay komutanliginda..mimar sinan diye geciyormus adi

Back
X