- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Atarsa 15 daha da yok varsa da biz yokuz.
Kızlar hepinize mutlu seneler. Askerlerimizsiz geçireceğimiz son yılbaşımız olsun bu yılbaşı.
Amin canım inşallah seneye askerlerimizleyiz Allahın izniyle

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Atarsa 15 daha da yok varsa da biz yokuz.
Kızlar hepinize mutlu seneler. Askerlerimizsiz geçireceğimiz son yılbaşımız olsun bu yılbaşı.
Kızlarrr şimdi çıkıp erkeğimin yanına gidiyorum 2013ü birlikte karşılıycaz. biliorm bu yıl kötü baslıycak ayrılıklarla başlıycak ama haziran olmadan sevgililerimiz nişanlılarımız kocalarımız yanımızda olucak. Bu yıl bize onları bidaha ayrılmamak üzere geri getiricek. Şimdiden nice mutlu yıllar diliyorum size.
safak takvımı yaptım bana pdrdenız ayrdımcı oldu sagolsun bende sana olabılırım istersen...Kargo sıkıntı olabılır ustada nasıl olur bılmıyorumda acemıde elıme gecmez gonderme demıstı esım gondermemıstım
kızlar exceli acıyorsunuz A nın yanında 1 in üzerinde bir kare var ktuuck onu tıklayın tüm ekran mavi olcak yani seçilmiş olacak
Sonra orada harflerin yanındaki çizgilerden sürükleyrek kareler elde edeceksiniz küçülteceksiniz kaydırarak o dıkdortgenleri
küçük kareler elde ettikten sonra iş isminiz ve eşinizin ismini 155 e bölmekte...
ıkınızın ismi 13 harften olusuyor dıyelım 155 yani şafak / 13 diceksiniz 11.9 gibi bisey cıkıyo yanı ortalama bır kareye 11 harf tekabul etmeli...
ornegın selin abdullah baslayın b3 ten 155 enterla ının alta 154 153 yanı karelere sayıları bolceksınız ısmınızı yazarak
alt alta yazın ısımlerınızı ...sonra sayfa yapısında onızleme dıyerek sayfa yapısına ulasabılırsınız/sayfa yapısından üst bilgi/alt bilgiden özel üst bilgiyi seçeceksiniz
uc kutucuk cıkacak ortaya tıklayacaksınız ve yukarıda resım ekleden en sagdan ıkıncıyı secıp resmı ekleyeceksınız boylelıkle resmın uzerıne gelecek ısmınız
sayafayı da ısmınızı yazdıktan sonra secın tabı yatay ya da dıkey neyı terxcıh edersenız ...(onuda sayfa yaopısından gorebılırısnız)
ekledıkten sonra tmm deyın resım eklenmemıs gıbı gorunecek acnak onızleme dedıgınızde goreceksınız eklendıgını
sonra sayfayı bı sayfaya sıgdrdıgınzıdn emınsenız ısımler resmın uzerınden tasmamıssa basımını alın renklı yazıcıdan
ve sayıların uzerını cızın safak kac olduysa
arkadaşlar ustabirliğinden evine uzaklığı 800 km den fazla olanlara 2 gün yol izni verecekler ve 15 mayısta terhis olacak o kişiler:):)
Candan ERÇETİN-SENSİZLİK - YouTube
bugün çok duygusalım onsuz yeni yıla giricemgörünce daha fena oluyosun gerçekten dun yattım ellerini tuttum kocamn bugun sımdı nerdeyım yıne uzagında dıye üzüldm Allah saglık versn baska dert vermesn ama özlüyosun
![]()
Bende oyle, daha dün ellerini tutuyodum öpüyodum, bugün asık suratla dolaniyorum etrafta. Sürekli ağlamaklıyım.. Cuma gününede o gelicek, asıl veda o zaman olucak.. Şimdi yine her hafta görmüş oldum.. Sonra 4 ay yok..
kızlar exceli acıyorsunuz A nın yanında 1 in üzerinde bir kare var ktuuck onu tıklayın tüm ekran mavi olcak yani seçilmiş olacak
Sonra orada harflerin yanındaki çizgilerden sürükleyrek kareler elde edeceksiniz küçülteceksiniz kaydırarak o dıkdortgenleri
küçük kareler elde ettikten sonra iş isminiz ve eşinizin ismini 155 e bölmekte...
ıkınızın ismi 13 harften olusuyor dıyelım 155 yani şafak / 13 diceksiniz 11.9 gibi bisey cıkıyo yanı ortalama bır kareye 11 harf tekabul etmeli...
ornegın selin abdullah baslayın b3 ten 155 enterla ının alta 154 153 yanı karelere sayıları bolceksınız ısmınızı yazarak
alt alta yazın ısımlerınızı ...sonra sayfa yapısında onızleme dıyerek sayfa yapısına ulasabılırsınız/sayfa yapısından üst bilgi/alt bilgiden özel üst bilgiyi seçeceksiniz
uc kutucuk cıkacak ortaya tıklayacaksınız ve yukarıda resım ekleden en sagdan ıkıncıyı secıp resmı ekleyeceksınız boylelıkle resmın uzerıne gelecek ısmınız
sayafayı da ısmınızı yazdıktan sonra secın tabı yatay ya da dıkey neyı terxcıh edersenız ...(onuda sayfa yaopısından gorebılırısnız)
ekledıkten sonra tmm deyın resım eklenmemıs gıbı gorunecek acnak onızleme dedıgınızde goreceksınız eklendıgını
sonra sayfayı bı sayfaya sıgdrdıgınzıdn emınsenız ısımler resmın uzerınden tasmamıssa basımını alın renklı yazıcıdan
ve sayıların uzerını cızın safak kac olduysa
canım ordaki üst dönemlere öğrencilere ( bizimki jandarma okullarda)) falan sormuş kargo olayı nasıl oluyo denetleme falan varmı diye onlarda ne denetlemesi yaa buraya kargoyla bomba sok kimsenin ruhu duymaz demiş bizde yolladık aynen dedikleri gibi olmuş birliğin kapısına çağırmışlar gitmiş almış dokunmamışlar bile açıp bakmamışlar yani birliğine göre değişiyo canım ama usta birliğinde genelde herkes sokarmış ama
Canım benimki de dün gece gitti sabah 9 da aradı hastanedelermiş tam olarak neresi oldugunu bilmiyorum dedi sadece merkeze 10 dk sürdünü söyledi lojistik destek komutanlıgı olması gerekiyo arayabilirse yine net ögrenicem çok sogukmuş erzurum bilgin olsunankesörlüde yokmuş gittigi yerde çokkkk moralim bozuk
Soguk oldugunu tahmin ediyoruz canimda bu telefon isi canimi sıktı benimde:/ benimki zirhli tugay komutanliginda..mimar sinan diye geciyormus adi