Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlarrr şimdi çıkıp erkeğimin yanına gidiyorum 2013ü birlikte karşılıycaz. biliorm bu yıl kötü baslıycak ayrılıklarla başlıycak ama haziran olmadan sevgililerimiz nişanlılarımız kocalarımız yanımızda olucak. Bu yıl bize onları bidaha ayrılmamak üzere geri getiricek. Şimdiden nice mutlu yıllar diliyorum size.
Askim hic aramadi bugün...
merhaba arkadaşlar,
yeni yılınız şimdiden kutlu olsun. seneye bu seneden daha farklı olacakkk, sevdiklerimiz yanımızda olacak :) askeri bu saatlerde arayan oldu mu?
herkesler yılbaşını çılgınca kutlamaya gitmişşşbende kendim eğlerim kendimi
![]()
merhaba arkadaşlar,
yeni yılınız şimdiden kutlu olsun. seneye bu seneden daha farklı olacakkk, sevdiklerimiz yanımızda olacak :) askeri bu saatlerde arayan oldu mu?
üzülmeyin en umutsuz olduğunuz anda telefon çalıyo gerçekten.. inşallah uğurlu gelirim ve böyle olur:)
safak takvımı yaptım bana pdrdenız ayrdımcı oldu sagolsun bende sana olabılırım istersen...Kargo sıkıntı olabılır ustada nasıl olur bılmıyorumda acemıde elıme gecmez gonderme demıstı esım gondermemıstım
Yaramzpisi canim cok teskkr edrm suan diardayim eve gectiimde hemen deniycem yine yapamazsam yardim isterimUğurlu geldin uzunca konuşabildik :)))
Uğurlu geldin uzunca konuşabildik :)))
Herkese mutlu yıllar arkadaşlar hayırlara vesile olsun inşallah herkesin gönlüne göre versin Allahım![]()