Şafak yeni yılla birlikte artık 135
134 gün 23 saat diye biliyorum ben ama :)) 1 saat ne kadar önemli oldu artik.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şafak yeni yılla birlikte artık 135
eenaaam herkesin aşkitosu aramış yeni yıla birlikte girilmiş ohh ne ala ne ala benim aşkısım da dedi de ben uyu dinlen dedimdi keşge demeseymişim meğersem aşırı özendim şimdi canımı çektirdiniz![]()
aradımı canım seninki?
biz yeni yıla uyuyarak girdik en sevdiğim şeybir saat öncesine kadar mesajlaştık bugünde 4 yıldan beri ilk defa yeni yılın ilk gününde görüşücez sen üniversite yıllarında görüşeme asker ocağındayken izinli ol görüş hayat bazen tuhaf sürprizlerle güzel
bugün şıpsevdi tarifleri havasındayım ya sizde yazın haydi
aşk;.............................................![]()
ne sesini duyabildim ne de yanımdaydın..yılın son gününü sensiz gecirdm..çok sıra varmış yorgunmuş uyumuş arayamamış..insan akşam arar ya bi..şimdiden çatlak vermeye başladık..ne yıldönümümüz ne yılbaşı..artık sennle ilgili herşey öyle donukki ..sadece hüzün varlığn bende sanki
ben iş yerindeym bana pek aymadı![]()
bizde dün 22.30 gibi konustuk sıra olur o saatte arayamam arıyım dedım dedi tabi bide evde bulamayıbnca tutsmus cebımı aramış taksimde kopuyorum sanmışş
he dedim ne kopmahamıle kuzenımle otrdk cay pasta gerı bıle saymadık
Allah hayırlı mutlu güzel hzuurlu aşk dolu bir yıl nasip etsin hepimize bu son ayrılık olsunnn Sizlere de iyi senelerrr
mutlu noeller![]()
![]()
kızlar bişe soracam size ya benim nişanlım elazıglı istanbulda askerlik yapıyor hiç izin falan almadı yol izni 2 gün alırsın 15 inde terhis olursun diyorum yok diyor terhis tarihim 17 si ama birgün yol izni verebilirler diyor.ben dedim ki 800 km üstü olanlara 2 gün veriliyormuş yok diyo bana ya.bu konuda bilginiz varsa cvp verebilirmisiniz bana lütfen
Kızlarr çok kötüyümCuma günü yemin törenine gittim,ALDIM BEBEĞİMİ GELDİK eve 5 gün izin aldı.. 1 saat önceye kadar sürekli beraberdik..Ama gitti yine Ankaraya
Kokusu kaldı..Evim bomboş ellerim bomboş kaldı
Tam alışmıştım yokluğuna şimdi gene çaresizim....Bir başıma kaldımbu şehirde..
![]()
aynen canım ya benimki de kıbrısa gıttı çok kotuyum aglamaktan kosuldum ya sesını duyunca daha kotu oluyorum o zamn od rahat edemıyo ama dayanamıyorum sesim tıtrıyor napcam nasıl geccek bılmıyorum. kıbrıs çok uzak ucak yok burdan oraya 4.5 ay ya acemı bırlıgındeyken bılıyodum 17 gun sonra gorcem dıe ama sımdı saat bıle gecmıyo gozum hep saatte bunaldım daralıyorumm yaaaaa((((((((