Ershd canım tebrik ederimm..Allah tamamına erdirsin inşallah:)
Teşekkür ederiimm darisi başinizaa :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ershd canım tebrik ederimm..Allah tamamına erdirsin inşallah:)
Daha guzelleri sizin olsuun caniim :) cok telasliyim ama cok anii oldu aklimin ucuna bile gelmiyodukii.
Daha guzelleri sizin olsuun caniim :) cok telasliyim ama cok anii oldu aklimin ucuna bile gelmiyodukii.
olsunnn bak daha dün konuşuyodukk :):) ee çeyiz hazırlıkları hızlansıın ozaman Eki Görüntüle 593910
olsunnn bak daha dün konuşuyodukk :):) ee çeyiz hazırlıkları hızlansıın ozaman Eki Görüntüle 593910
Yaa bende adi konsun diye cok istedim ama benim ailem istemediisimdi ceyiz hazrliklari bile yapamiyrm sozlu degilim nisanli degilim
hemde ozluyrm artik gelsin bizde bi sonuca baglayalim istyrm
Yaa bende adi konsun diye cok istedim ama benim ailem istemediisimdi ceyiz hazrliklari bile yapamiyrm sozlu degilim nisanli degilim
hemde ozluyrm artik gelsin bizde bi sonuca baglayalim istyrm
Ayy bide o vaaar iflas edicem bu gidişle, o gelene kadar hallederim ins hepsini.. Onun ailesi pek sevmez oyalanmayi herseyi 1 sene icinde yapiyolar genelde.. Hala inanasim gelmiyo kardesine 10 kez sordum ciddimisin diye..
doğrudur canım bende esseden çıkamıyorum, çok seviyorum onları. e şimdi günlerin tatlı telaşla geçer canım daha iyi, en azından günlerin nerde ne varı düşünmekle bakmakla geçer
valla canım bende aynı durumdayım, bi tek babam askerlik ve iş olmadan razı değil, ama olsun ben yavaş yavaş beğendikçe alıyorum en azından birikir. o geldikten sonrada iş olayını halleder zaman kaybetmeyiz diye düşünüyorum :) ikimizde çalışınca hızlıcana hallederiz diye düşündük
Gene açıldı çeyiz konusu heveslendim:26:Nişanlı bir hatun olarak 0 çeyizle rekora koşuyorum![]()
kızlar yatılı il dışında kalacağınız zaman öğretmenevleri, devlet kara yolları-demir yolları misafirhanesi, devlet su işleri misafirhanesi gibi bazı yerler var.hem merkezi yerde olurlar genelde hem de güvenli olur sizin açınızdan.düşünün derim.
Ayy canim sende mi bnim durumdasin yaa boyle oluncada kotu oluyo yaa ne olcagini bilemiosun tadini cikararak uzulemiosun bile kendi icinde yasiosun bazi seyleri ve gelince ceyiz hemen kolayda isi gucude hemen halledip sozu takabilirsek![]()
Gene açıldı çeyiz konusu heveslendim:26:Nişanlı bir hatun olarak 0 çeyizle rekora koşuyorum![]()
Eki Görüntüle 593916 valla bende söz yok nişan yok ama geldiğinde inşallah, o gelene kadar da eğlenerek üç beş bişi koyup kenara biriktiriyorum kendimce işte :):) ama insanın iiçi gidiyor ya ne tatlı şeyler var öyleee
Hiiic dusunme soz nişan falan askerden gelince muhakkak olucak seyler bunlar, o kadar yil bosuna degil heralde :) benimki bitirmeyi bile beklemedi, o gün ziyarettede hafif caktirmisti ama dalgaya vurdum cok bekletirsen seni terkederim demistim o da yok 2 sene icinde aliyorum seni demisti :) 2 gunmus o megerr :)
çok doğru diyosun canım valla askerlik bitiminde benimde o süreç başlayabilir artık engel kalmıyor çünkü, ama ne tatlı bi telaş o valla bi an önce gelsin şu MAYIS ayıııııııı
aynen canım bak bende senin gibi düşünüyordum, kendim alıp annaneme koyuyorum çeyizlerimi. askerim yokken iş aramaya başladım şimdi o da geldiğinde biraz dinlendikten sonra iş arıcak oda bulduktan sonra zaten çeyizide yarılamış olursam geri kalanı kazandıklarımızla daha da rahat olur zaten diye içimi rahatlatıyorum, kendini hiç üzmee herşey hallolurrr Eki Görüntüle 593918