349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

ayy kızlaarrrrr sevıncıme az ortak oluunnn :32:
evımızı ayarladmmm..bi gece bırlkte kalıcazz 120 lıra bayıldm ama olsn deger askımaa :1:
smdıı,giderken bkac pogaca borek yapayım dıyorumm..kuru dolmasını severr,kuru bıberden patlıcandan dolma yapıcam..pogaca dusundmm..baska soyle guzell leziz kolay bkaç tarf versenızdee yapsam askerımee :6:

İyiymis ohh herkes askerine kavusuyo bence boyle bozulmuycak kucuk kucuk atismalik seyler yap havuclu toplar olabilir bence cokta eglenceli :))

ayy kızlaarrrrr sevıncıme az ortak oluunnn :32:
evımızı ayarladmmm..bi gece bırlkte kalıcazz 120 lıra bayıldm ama olsn deger askımaa :1:
smdıı,giderken bkac pogaca borek yapayım dıyorumm..kuru dolmasını severr,kuru bıberden patlıcandan dolma yapıcam..pogaca dusundmm..baska soyle guzell leziz kolay bkaç tarf versenızdee yapsam askerımee :6:

Sen zaten herşeyi yapıcakmışsın canım daha tariflik ne kaldı :)

İyiymis ohh herkes askerine kavusuyo bence boyle bozulmuycak kucuk kucuk atismalik seyler yap havuclu toplar olabilir bence cokta eglenceli :))

şöyle doyurmalık bıseyler olsn demstmm..mesela patates salatası falan dusundm ama gıtmez ta oralara o dedı annem :9:

kız sadece poğaçayla dolma yetermı aa :D
ayarla gonder sende canm

İstanbulda taaaaaaaaaaaaaa Erzurumaa göndericem bozulmıcak şeyler düşünüyorum bende
kıyamam yaa askeriyede yemek çıkmıyomuş dogru düzgün ilk defada böyle bişey duyuyorum
aç bırakmayınnnnnnnnnnn askerlerimiziiiiiiiiiiiii !!!!! :(

Sonucta bi anda topluca o kadar para verme, ucuz seyler degil ki, e bizde paşa kizlari degiliz :) yavas yavas al oyle topluca para gitmesin, bi ay yemek takimi al diger ay kahvalti takimi mesela.. Sonrada ufak malzemeleri topluca aliverirsin :)

aynen canım ondan başladım bakalım bende :):)

Ershd caniiimmm tebrik ederim Allah tamamina erdirsin darisi isteyenlerin basına.. Kızlar pasabahcede indirim var haberiniz olsun ben bugün derin salata kasesi ve altı tane geniş agız kısmı dalgalı bardak aldım 20 tl ödedim bernardoda kahvaltı ve gunluk yemek takımında indrim yapmıs ama pek bişe bulamadım bideee madam coco indirimde ohh

Ershd caniiimmm tebrik ederim Allah tamamina erdirsin darisi isteyenlerin basına.. Kızlar pasabahcede indirim var haberiniz olsun ben bugün derin salata kasesi ve altı tane geniş agız kısmı dalgalı bardak aldım 20 tl ödedim bernardoda kahvaltı ve gunluk yemek takımında indrim yapmıs ama pek bişe bulamadım bideee madam coco indirimde ohh

aa paşabahçe iyiymiş bende bakayım 20tl çok iyiymiş, bu aylarda çok indirim oluyomuş gerçektenn

Kızlar istanbuldan erzuruma kaç günde gider bilgisi olan varmı bide kargolar yicek gönderiyolarmıydı ..?

Canım iki gün sürer ama askeriyeye kargo alıyorlar mı bilmiyorum ptt ile gönderirsen beş günü gözden çıkar.. Bana müşterilerim limon elma portakal filan gonderiyorlardı iyice kutula akmayacak seyler gonder

Back
X