aa paşabahçe iyiymiş bende bakayım 20tl çok iyiymiş, bu aylarda çok indirim oluyomuş gerçektenn
Evet canım mudo dada indirim var bazı sevis ürünleri çok güzel pasabahcede salata kaseleri filan on oniki lira hemse cok güzel
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aa paşabahçe iyiymiş bende bakayım 20tl çok iyiymiş, bu aylarda çok indirim oluyomuş gerçektenn
Canım iki gün sürer ama askeriyeye kargo alıyorlar mı bilmiyorum ptt ile gönderirsen beş günü gözden çıkar.. Bana müşterilerim limon elma portakal filan gonderiyorlardı iyice kutula akmayacak seyler gonder
Kızlar istanbuldan erzuruma kaç günde gider bilgisi olan varmı bide kargolar yicek gönderiyolarmıydı ..?
Yok cnım askeriyeye göndermicem zaten kargonun erzurum şubesine gitse yeter ordan çarşıya çıktıgında alır
şimdi internetten baktımta uçak kargoları varmş 1 günde gidiyomuş inş dogrudur süper olur ozaman :)
oohh süperrrtamam canmm cıkolataı kekıde eklıyorum menume
canım benim askerim şırnak a gidecek, 21 inde, oraya ben bakmıştım ptt istanbuldan 3 gün diyor aps ile. yaklaşık erzurumda doğuda olduğu için yinede 4 5 gün sürer sanırım. ptt ye gidersen orada listede yazıyor nereye ne kadar sürede gider diye bi bak istersen canım
Evet bernardo %50 indirimde ama onlari cok begenemedim ben ya aşiri cici şeyler var çok karışık geldi bana mama seti gibiii :)) hemmen pasabahceye ugramaliyimm :)
Mng kargo ucakla gonderiyor ama merkez subeye gitmesi ordan ilçelere dagıtılması biraz sürebilir erzurum soguktur pekmez filan gönderebilsen keşke
Evet canım mudo dada indirim var bazı sevis ürünleri çok güzel pasabahcede salata kaseleri filan on oniki lira hemse cok güzel
Tşkler canım ptt var hemen yakında yarın bi bakıyım Allah kavuştursun bu arada bizimkiler doğuya düşmüş şansımız
Yok cnım askeriyeye göndermicem zaten kargonun erzurum şubesine gitse yeter ordan çarşıya çıktıgında alır
şimdi internetten baktımta uçak kargoları varmş 1 günde gidiyomuş inş dogrudur süper olur ozaman :)
kızlar bgn daha hiç aranmadım bu usta birliği üzücek galiba beni:18:![]()
Saol güzelimBenimki de cumartesi akşam İstanbula gelcek,pazar günü öğlen Kocaeliye bırakıcam.
Zamanımız kısıtlı, her anın tadını çıkarmaya bak tatlım![]()
canım hiç üzme kendini usta birliğine geçenler 1-2 hafta ortamın oturması birbirlerini ve etrtaflarını tanıma süreçleri birde görev dağılımları falan olucakmış ondan sonra daha rahat eerler inşallah benimkide acemideki kadar çok arıyamıyor komutanlar falan hep başımızdalar dedi arayamazsam merak etme dedi ilk haftalar böyle geçicekmiş ondan sonra artık onlarında bir ağırlığı olur herhalde gittikleri yerde :))
Denizim ilk 10 gün gene eğitimlari varmış sonra görev verilince rahatlıyorlarmış diye duydumİnşallah güzel görev alırlar:26:şÖYLE YZICI REVİRCİ FALAN OLUNCA DIŞARI ÇIKMIOLARMIŞ ÇOK SICAK SICAK OTURSUNLAR
![]()
evet tanıma alışma süreci diorum ben de.inşallah bir an önce alışsınlar da rahata ersek hepimiz. görevi de bgn belli olmuş yazıcı olarak kalmış,hayırlısı inş. rahat eder.:26:
Hoşgeldin aramızaa :) benim şırnak ama çıkan usta birliği listesi bu konunun ilk başında var ordan bakabilirsin canım
Canım hoşgeldin aramıza Allahım kısa zamanda kavuştursun askerine inşallahTunceli yok diye biliyorum bildigim kadarıyla duymadım canım belki bilmedigim vardır.
canıım aradım onlarıı..
fıyatı falanda uygun ama sıstemlerı soyeymış,
3 yada 4 kişilik odalar var sen gidiyosun bı yatak tutuyosun yanındakı 2 bayan yabancı oluyo..
ben dedmkı nısanlımla kalıcam aynı odayı verın 3 kişilik para vereyım yıne dedm 35 lıraydı kısı bası..evlılık cuzdanı olmadan olmuyo malesef dedı![]()