349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

aa paşabahçe iyiymiş bende bakayım 20tl çok iyiymiş, bu aylarda çok indirim oluyomuş gerçektenn

Evet bernardo %50 indirimde ama onlari cok begenemedim ben ya aşiri cici şeyler var çok karışık geldi bana mama seti gibiii :)) hemmen pasabahceye ugramaliyimm :)

Canım iki gün sürer ama askeriyeye kargo alıyorlar mı bilmiyorum ptt ile gönderirsen beş günü gözden çıkar.. Bana müşterilerim limon elma portakal filan gonderiyorlardı iyice kutula akmayacak seyler gonder

Yok cnım askeriyeye göndermicem zaten kargonun erzurum şubesine gitse yeter ordan çarşıya çıktıgında alır
şimdi internetten baktımta uçak kargoları varmş 1 günde gidiyomuş inş dogrudur süper olur ozaman :)

Kızlar istanbuldan erzuruma kaç günde gider bilgisi olan varmı bide kargolar yicek gönderiyolarmıydı ..?

canım benim askerim şırnak a gidecek, 21 inde, oraya ben bakmıştım ptt istanbuldan 3 gün diyor aps ile. yaklaşık erzurumda doğuda olduğu için yinede 4 5 gün sürer sanırım. ptt ye gidersen orada listede yazıyor nereye ne kadar sürede gider diye bi bak istersen canım

Yok cnım askeriyeye göndermicem zaten kargonun erzurum şubesine gitse yeter ordan çarşıya çıktıgında alır
şimdi internetten baktımta uçak kargoları varmş 1 günde gidiyomuş inş dogrudur süper olur ozaman :)

Mng kargo ucakla gonderiyor ama merkez subeye gitmesi ordan ilçelere dagıtılması biraz sürebilir erzurum soguktur pekmez filan gönderebilsen keşke

canım benim askerim şırnak a gidecek, 21 inde, oraya ben bakmıştım ptt istanbuldan 3 gün diyor aps ile. yaklaşık erzurumda doğuda olduğu için yinede 4 5 gün sürer sanırım. ptt ye gidersen orada listede yazıyor nereye ne kadar sürede gider diye bi bak istersen canım

Tşkler canım ptt var hemen yakında yarın bi bakıyım Allah kavuştursun bu arada bizimkiler doğuya düşmüş şansımız

Evet bernardo %50 indirimde ama onlari cok begenemedim ben ya aşiri cici şeyler var çok karışık geldi bana mama seti gibiii :)) hemmen pasabahceye ugramaliyimm :)

Evet kacırmayın kızlar ist olanlar için soyluyorum istinye parktakinde daha cok cesit var ama cabuk tukeniyor birdee karacanın online sitesine bakın ordada guzel kampanyalar oluyor ben yuz tlye 24 parca gunluk yemek takımı almıstım

Mng kargo ucakla gonderiyor ama merkez subeye gitmesi ordan ilçelere dagıtılması biraz sürebilir erzurum soguktur pekmez filan gönderebilsen keşke

Gönderebilirim zaten hasta olmuş yaa kıyamam sesi solugu zor çıkıyo iyice paket yapıp göndericem bi şekilde
zaten şubat mart gibi ziyaretine gidicem o zaman da yine götürürüm annesi olmadıgı için bütün sorumluluk bana düşüyo

Tşkler canım ptt var hemen yakında yarın bi bakıyım Allah kavuştursun bu arada bizimkiler doğuya düşmüş şansımız

doğru diyorsun canım, hepimize allah sabır versin, geçicek bugünlerimiz kavuşucaz sevdiklerimizee :) kısa dönem mi yapıyor canım seninde?

Erzurumda nerde askerin canim?benim askerimde yarin teslim olcak erzuruma:/

canım hiç üzme kendini usta birliğine geçenler 1-2 hafta ortamın oturması birbirlerini ve etrtaflarını tanıma süreçleri birde görev dağılımları falan olucakmış ondan sonra daha rahat eerler inşallah benimkide acemideki kadar çok arıyamıyor komutanlar falan hep başımızdalar dedi arayamazsam merak etme dedi ilk haftalar böyle geçicekmiş ondan sonra artık onlarında bir ağırlığı olur herhalde gittikleri yerde :))

Denizim ilk 10 gün gene eğitimlari varmış sonra görev verilince rahatlıyorlarmış diye duydum:14::14: İnşallah güzel görev alırlar:26:şÖYLE YZICI REVİRCİ FALAN OLUNCA DIŞARI ÇIKMIOLARMIŞ ÇOK SICAK SICAK OTURSUNLAR:ssz::ssz:

evet tanıma alışma süreci diorum ben de.inşallah bir an önce alışsınlar da rahata ersek hepimiz. görevi de bgn belli olmuş yazıcı olarak kalmış,hayırlısı inş. rahat eder.:26:

canıım aradım onlarıı..
fıyatı falanda uygun ama sıstemlerı soyeymış,
3 yada 4 kişilik odalar var sen gidiyosun bı yatak tutuyosun yanındakı 2 bayan yabancı oluyo..
ben dedmkı nısanlımla kalıcam aynı odayı verın 3 kişilik para vereyım yıne dedm 35 lıraydı kısı bası..evlılık cuzdanı olmadan olmuyo malesef dedı :50:

nişanlım deyince nasıl onay vermezler yaa:26: acaba kuzenim desen?! fiyatları uygun oluo evet canım en kötü ihtimalde düşün gene..

Back
X