349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Ben geldiimmm :) yeni eve girdim yarin icin hazirliga koyuldum :)
Anlatiyorum :)
Sabah 8 bucuk gibi ordaydık. 9 bucuk gibi başladi tören, tabi geçitte aşkimi gorcem diye bir o yana bir bu yana savruldum. Azmimle gördüm tabi, boş bulunup adama öpücük attım törenin ortasında, o da bakip göz kirpabildi sadece. 12 bucuğa doğru işlemleri halletmek üzere bölük masasinda toplastik. Benimkini gorur gormez 5-6 askeri itekleyerek atladim boynuna, sonra arkami bi dondum kii annesi kafayi dikmis gozumun icine icine bakiyo, cok azicik utandim tabi :D sonra herseyi hallettik arabaya bindik dönüşe koyulduk, ankaraya geldik disarda ailesi ile bi yemek yedik, onlari eve biraktik kactik ozlem giderdik paşamla :) vaktin nasil gectigini bile anlamadim, simdide evlere dagildik iste yarina hazirlik icin :)
Cook guzeldiii coookk.

Super cok sevindim adina hadi tatlim simdi soz hazrliklari baslasiiinnn:))) Allah yardimcin olsun cok guzel gecicek insallah guzel guzel haberlerini bekliycez burda:)) bugunde guzel gecmis zaten masallah bende nette gorstum ancak o bile yetti inan cok mutluydum gun boyu:)))

Kızlar aşkımı gördüm ve geldim... Çakı gibi asker olmuştu.. Annesi babası ben ve 2 arkadaşımız gittik.. harika bir yolculuk geçirdiktikten sonra.. sabah 5 te ordaydık. erken gittimiz için komutanlar gelmemişti aşkım geldi bizim yanımıza.. annesinin babasının yanında doya doya sarıldık.. sonra yemin töreni oldu ve aşkımıda aldık geldik hiç bi sorun çıkmadı yolda da.. herşey çok güzeldi...

Gozun aydin canim:) simdi yemin torenine gidenlerin hepsi 2 gun askerini aliyomu yani izinlimi sayiliyolar ozman normal cikismi oluyo? Benim askerimde yemin torenine gtmedik carsidaydi torenden sonra netten gorusebildk

Super cok sevindim adina hadi tatlim simdi soz hazrliklari baslasiiinnn:))) Allah yardimcin olsun cok guzel gecicek insallah guzel guzel haberlerini bekliycez burda:)) bugunde guzel gecmis zaten masallah bende nette gorstum ancak o bile yetti inan cok mutluydum gun boyu:)))

Canim benim :) mutlu olunmaz mi ya 1 dk konusabilmek icin telefonla yapisik geziyoduk gorusmek icin neler yapmiyoruz ki. Tüm gun bere takti sacima bakma sacima bakma diye en son arabadan inerken beresini cektim kafasindan hicte bisey yokmuss :)

o balıkesirde. kısa dönem. ben izmirdeyim. şanslı sayılırız :D acemiliği de bitti. ama ailesiyle tanışmadığım için yemin törenine gidemedim. pazar gunu görmeye gideceğim,ilk çarşı iznimiz :D

Biz pek sansli degiliz ama olsun artik carsi izinlerinde uzaktan gorcez birbirimizi.. Canakkale kisa donem benim askerimde cnm bakalim nasil gececek 131 gun kaldi insalalh tez zamanda biter hemence gecmis olur mayisa geliverirz:))

Canim benim :) mutlu olunmaz mi ya 1 dk konusabilmek icin telefonla yapisik geziyoduk gorusmek icin neler yapmiyoruz ki. Tüm gun bere takti sacima bakma sacima bakma diye en son arabadan inerken beresini cektim kafasindan hicte bisey yokmuss :)

Aynen yaa kameranin karsisinda sacini saklio benden bende sinirlendm:) uff yeter dedim ama cok sevimliydi ben cok begendim yaa cok ozlemisim... Sen simdi bizi bosver hadi hazrlan yarin kac gibi gelcekler?

Biz pek sansli degiliz ama olsun artik carsi izinlerinde uzaktan gorcez birbirimizi.. Canakkale kisa donem benim askerimde cnm bakalim nasil gececek 131 gun kaldi insalalh tez zamanda biter hemence gecmis olur mayisa geliverirz:))

ay niden uzaktan? :( çok mu uzak çanakkale sana :( hayatımda ilk defa mayıs benim için bu kadar önemli. bildiğin işkence bize bu yapılan. normalde beraber yaptığımız şeyleri şimdi tekbaşıma yapmak zorunda olmak çok zor. :(

Kızlar aşkımı gördüm ve geldim... Çakı gibi asker olmuştu.. Annesi babası ben ve 2 arkadaşımız gittik.. harika bir yolculuk geçirdiktikten sonra.. sabah 5 te ordaydık. erken gittimiz için komutanlar gelmemişti aşkım geldi bizim yanımıza.. annesinin babasının yanında doya doya sarıldık.. sonra yemin töreni oldu ve aşkımıda aldık geldik hiç bi sorun çıkmadı yolda da.. herşey çok güzeldi...

seninkide balıkesirde demi cnm?

Gozun aydin canim:) simdi yemin torenine gidenlerin hepsi 2 gun askerini aliyomu yani izinlimi sayiliyolar ozman normal cikismi oluyo? Benim askerimde yemin torenine gtmedik carsidaydi torenden sonra netten gorusebildk[/QUOTE

Çok tşk ederim cnmmm... Darısı diğer göremeyen arkadaşların başına.. inşallah onlarda bi fırsat bulup görüşürler.. Askeriyenin onlara tanıdığı bir hak bu yemin törenininden sonra o haftasonunu aileleriyle il dışına çıkmadan geçirebiliyorlar.. ama biz askerimizi getirdin pazar sabahı dönecek...

balıkesiri hiç bilmemki ben. bakım okulunda ama onu biliyorum. acemilik de ustalık da aynı yer.

Benimkide Bakuesire çıktı acemilikte ustalıkta.. ama merkezde tutmuyolar ilçelere dağıtım yapıyolarmış.. Sonra ivrindiye gönderdiler... bakalım yemin törenide oldu 18 ocakta usta birliğinin hangi ilçeye çıkacağı belli olcak...

Benimkide Bakuesire çıktı acemilikte ustalıkta.. ama merkezde tutmuyolar ilçelere dağıtım yapıyolarmış.. Sonra ivrindiye gönderdiler... bakalım yemin törenide oldu 18 ocakta usta birliğinin hangi ilçeye çıkacağı belli olcak...

inşallah rahat biyere denk gelir,inşallah komutanı iyi bir insan olur,zaten gerisi cok da önemli değil.

Back
X