349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Banada Umut gösterdi burayı bak böyle bir yer varmış diye... Burdan muhabbet eder hatta buluşursun falan diye.. Valla ne güzel olur.. dertlerimiz aynı nasıl olsa.. bizi bizden başkası anlamazda.. :)

nasil yani tam anlayamadim .erkek arkadasin mi gösterdi forumu sana.vallahi iyimis ...
ben sevduucegumla konusunca hic forumdan bahsetmiyorum :D hatta netten askerlikle alakali bazi seyler ögrendigim zaman soruyor .nerden biliosun bu kadar cok seyi ben daha yeni ögrendim diyo haha:)

nasil yani tam anlayamadim .erkek arkadasin mi gösterdi forumu sana.vallahi iyimis ...
ben sevduucegumla konusunca hic forumdan bahsetmiyorum :D hatta netten askerlikle alakali bazi seyler ögrendigim zaman soruyor .nerden biliosun bu kadar cok seyi ben daha yeni ögrendim diyo haha:)

Evet o gösterdi... :) o kendinden çok beni düşündü naparım nasıl ederim diye... Çünkü biz birlikte yaşıyoruz... işimizde birlikte çok boşluk yaşayacamı biliyodu.. bişeylere sarmam gerekiyodu.. Bi gün kısa dönem askerlikle ilgili bişeyler ararken nette burayı görmüş... bana gösterdi.. iyikide göstermiş.. Bende burdan biçok şey ögreniyorum ona söylüyorum.. sizin forum baya hızlı falan diyo.. :)

Evet o gösterdi... :) o kendinden çok beni düşündü naparım nasıl ederim diye... Çünkü biz birlikte yaşıyoruz... işimizde birlikte çok boşluk yaşayacamı biliyodu.. bişeylere sarmam gerekiyodu.. Bi gün kısa dönem askerlikle ilgili bişeyler ararken nette burayı görmüş... bana gösterdi.. iyikide göstermiş.. Bende burdan biçok şey ögreniyorum ona söylüyorum.. sizin forum baya hızlı falan diyo.. :)

aiii ne güzel .nazar degmesin .biliorsun her erkek böyle diil .en azindan benim sevducegum bana netten bisi bulsa göstermes vallahi nazar degmesin.imrendim:nazar::nazar:

ay çok merak ediyorum nasıl bir yer.formu hep takip ediyorum ben de görmedim zonguldak ta olan ama sormak istedim yine de:D

tabikide soracaksin;9 sora sora insan neler neler ögrenio:34:

ereglide askerlik nasil bilmem ama eregli kücük bi yer bende yari orali sayilirim :D carsi izinlerinde büyük ihtimal senle olur telde olsun netten olsun ;)

tabikide soracaksin;9 sora sora insan neler neler ögrenio:34:

ereglide askerlik nasil bilmem ama eregli kücük bi yer bende yari orali sayilirim :D carsi izinlerinde büyük ihtimal senle olur telde olsun netten olsun ;)

:Dinşallah canım ben de çarşı izinlerini bekliyorum sabırsızlıkla.zaman bir an önce geçsin artık yaaa:D:D

kızlar buluşmaya ben de katılmayı çok isterim ama izmitteyim belki gelebilirim siz netleştirin de..
biz daha sevgiliyiz ne isteme oldu ne söz, ama sizin yazdıklarınızı okuyunca ben de heyecanlanıorum.. kısmetse asker dönüşü bişiler düşünüyoruz bizde..
Ershd, cnm Allah tamamına erdirsin, ne güzel haberler bunlar, mayısa kadar hazırlıkları tamamlama derken hızlı geçicek zaman senin için..
bizim için de hayallerimizi kurarken hızlı geçsin inşallah zaman..

bekleriz canım çok uzak sayılmazsın memnun oluruz

kızlar günaydın.aranıza yeni katıldım.askeri zonguldak ereğlide olan var mı aranız da??

Canım hoşgeldin aramıza Allahım kısa zamanda kavuştursun zonguldak yoktu sanırsam seninle olmuş oldu :72: güzel yer sen nerdesin bilmiyorum ama inşallah yakındır sana tatlım :16:

hoşbuldum canım :)ben izmirdeyim biraz uzak oldu bana .inş bir an önce kavuşalım hepimiz askerlerimize:D

Amin canım inşallah :72: olsun zonguldakta sıkıntı çekmez diye düşünüyorum imkanların elverdigince gider gelirsin inşallah geçiçek 4 ayımız kaldı :16:

inşallah canım herkes sorunsuz bişekilde atlatsın gelsın şu askerliği:Dsenin nerdeydi cnm

Ben istanbuldayım canım askerimde safranbolu/KARABÜKTE bizimde 6buçuk saat yol var uçakta yok otobüs sadece :18: arada günü birlik gidicem yollarda geçiçek ömrüm napalım 1 dakika görmeye bile razı olabiliyor insan :16:

$427695_314744931971099_1278404433_n.webp

Kızlar ağzıma sakızı attım bi okuyum dedim birde ne göreyimmm :) Bu fal benden hepimizeee gelsinnn :16::16::72::kkk:

Ben istanbuldayım canım askerimde safranbolu/KARABÜKTE bizimde 6buçuk saat yol var uçakta yok otobüs sadece :18: arada günü birlik gidicem yollarda geçiçek ömrüm napalım 1 dakika görmeye bile razı olabiliyor insan :16:

aynen ole cnm .ben de direkt zonguldak a uçak bulamadım şimdiden bakıorum firmalara yok.burdan 8-9 saat suruo sanırım.bakalım artık bi şekilde gideriz görmeye

Back
X