349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Kastamonu güzelleri bizimkiler 100-500 metre koşup 200 metreden atış yapmışlar çok yorgunlarmış şu an haberinizz olsun..
Her ananın oğlu asker olur ama her kızın sevdiği jandarma olamazz :1::1:

Ya bende uçak fobisi var illa yanımda biri olucak. Elini tutcam çok tırsarsam tırmalıcam ellerini falan. Ben bunu yenmeyi göze almışım erkeğim için. Uçakta yanıma düşen yandı walla :9::78:

oooooww ask icin fobiyi yenmeye göze almisin senin önünde hangi dag durabilir ki :34:

ama cok korkuyorsan vapurla git gerci biraz zahmetli ama korkmazsin ve hihihi yaninda oturan kiside zarar görmez :1::34:

oooooww ask icin fobiyi yenmeye göze almisin senin önünde hangi dag durabilir ki :34:

ama cok korkuyorsan vapurla git gerci biraz zahmetli ama korkmazsin ve hihihi yaninda oturan kiside zarar görmez :1::34:

ay yok burdan mersin yada hatay yapmam lazım anca öle vapura ulaşırım o yoluda ben çekemem hiç yanımdaki düşünsün :33:

Tünaydınn kızlarrrr:16: Ben de dün aşkımı gönderdikten sonra sanki herşeye baştan başlıyoruz gibi
hissettim ama şafak tablosuna bi baktım nerdeyse 1 ayı devirmişiz.Daha çok gün var elbet ama
karamsarlık yokk sıkıntı yokk:20: Dün aldığım gazla hemen bi diyet ve spor listesi hazırladım:1:
Bakalım ne kadar sürecek bu defa:37:

kar 2-3 sürer canım ben bu önümüzdeki 2 haftasonu müsait olurum birazdaha kalabalıklaşalım biyer belirleriz hepimize göre :) olmadı biz beraber yaparız bişeyler dediğin gibi yakınız zaten birer karanfil takar yakalarımıza biyerlerde buluşuruz :)))

Ben de İstanbuldayımmm süper olur buluşmaa:46::46::46: İşsizim zaten bu aralar bana her gün uyar:21:

Tünaydınn kızlarrrr:16: Ben de dün aşkımı gönderdikten sonra sanki herşeye baştan başlıyoruz gibi
hissettim ama şafak tablosuna bi baktım nerdeyse 1 ayı devirmişiz.Daha çok gün var elbet ama
karamsarlık yokk sıkıntı yokk:20: Dün aldığım gazla hemen bi diyet ve spor listesi hazırladım:1:
Bakalım ne kadar sürecek bu defa:37:

Ben de İstanbuldayımmm süper olur buluşmaa:46::46::46: İşsizim zaten bu aralar bana her gün uyar:21:

birgün kararlaştırıcaz canım hepimize uyuacak seninde haberin olur mutlaka

Kızlar benimkine falımı yazdım şimdi mesaj olarak ; Alacak yakında TEZKERE, bitecek sonunda bu badire, senle aşk evliliği ister, mantığı kalbine amade
Fala inanma falsızda kalma aşkım nedir bu şimdi acaba kafayı yemiş olabilir mi :1:

tüh be yaa .izmir gaziemirde askeri olan yok .nasil bi yer ki acep bu gaziemir.yani carsi bakimindan soruyorum askeriye beni pek ilgilendirmiyor:1:

hala aramadı.Bi arasada bölüğünü öğrensem en azından.sonra kendim ararım.Sinirlerim bozuldu :(

benim askerimde kıbrısta günlerce birliğin numarasını aradım internet bilinmeyen numaralar servisi kıbrısta bi arkadaştan rica ettim falan o da bulamadı süpriz yapıp arıcaktım onlar arayabiliyo bizi malesef öyle söyledi.. telefon götürdü ama içeri almadı henüz duruma göre ilerleyen zamanlarda bakıcak alabilirse kıbrısın hattından alıp öyle görüşcez inş. msjlaşmayı özledim diyo yazık:))

tüh be yaa .izmir gaziemirde askeri olan yok .nasil bi yer ki acep bu gaziemir.yani carsi bakimindan soruyorum askeriye beni pek ilgilendirmiyor:1:

Canım napcan sen çarşıyı falan içini rahat tut heryerde var okullar kızlar :1: hafta sonu baktım safranboluda bile üniversite var heryerde kız bende diyorum burda çok kız var askerimde gülüyor :9:

Back
X