bn soyleyim zaman makinesini asker yolu bekleyen bi hatun icat eder:). Aramizdn biri icat etsede bizde yararlansaaaakkkk. :-D:-D
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bn soyleyim zaman makinesini asker yolu bekleyen bi hatun icat eder:). Aramizdn biri icat etsede bizde yararlansaaaakkkk. :-D:-D
Kızlar Kıbrıs'ta Ömerli karakolunda nişanlısı, sevgilisi, eşi olan var mı?
Benimki de 39 49 4e 2 ama su an omerli karakolunda telefonu bile yok oranin. Siz de ayni sorunu yasiyo musunuz?
Gunaydinnn kizlar...safagimiz bir gun daha dustu..
Bu arada hepinize hayirli cumalarr![]()
gunaydın kızlar
bugun gunlerden KIRIKKALE 71 :)
Günaydın arkadaşlar şafak 118
Son 18
:124:Şafak sayacımdanda 4 ay kalkmış 3 ayı görüyorum artık amannn :124:
gunaydın kızlar
bugun gunlerden KIRIKKALE 71 :)
Günaydın canım ohh negüzel harita boyuyorsun sen şimdi dimi Allahım bizede nasip et o günleri inşallah![]()
Amiinn amiiinn insallah... Hayirli cumalar kizlar dua etmeyi unutmayin askerlerinizede..
tatil içinde iki tane kitap 1 tane puzzle aldım. onlarıda linkle paylaşıyım fikir olsun sizede
1000 Para Puzzle | Educa 1000 Para Puzzle Brooklyn Bridge, New York bu puzzle ım
Ye Dua Et Sev filmini izlemiştim gerçi ama.. kitap başka...
Ye Dua Et Evlen
Gunaydin canmm cok sukur once 2 basamaklilara sonra harita boyamaya vs vs bitircez bu safagi:)))
Masaallah canm seninde az kalmis az:) senin safagi bitirelim seni gonderincede bize cok az kalmis olucak 46 gun feln:) ayyy simdiden heycanlandm boyle dusununce![]()