• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Mustafa Ceceli - Bekle - YouTube

Ay çok anlatıyo bu şarkı beni :16:. Benden hepinize gelsin...
Bu arada klibin çekildiği yer Kilyos Tırmata Beach. 3 yıldır düzenli olarak sezon kartı alıyoruz oraya. Sayın Ceceli ve Sezen Aksu bizim için yazmış bu şarkıyı bize çekmiş klibi :16:

Bu arada klibin çekildiği yer Kilyos Tırmata Beach. 3 yıldır düzenli olarak sezon kartı alıyoruz oraya. Sayın Ceceli ve Sezen Aksu bizim için yazmış bu şarkıyı bize çekmiş klibi :16:

Bizde cok seviyoruz bu sarkiyi:)) belkide bize yazdi ama yaaa:D

teşekkürler canım harika bi parça gerçekten inşallah seni askerine uğurlarken bende bu şarkıyı sana armağan ederim;)):16:

:25: Ayyyy kakasını yaptı :25::9::90:

Eklentiler

• $IMG00768-20130118-2342.webp
    $IMG00768-20130118-2342.webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 27
Bugunude ask pitircigi olarak sonlandiryrm ben artik hepiniz iyi ki varsniz cok mutlu oluyrm sizinle dert ortaklarim;) hayirli geceler tatli ruyalar sevdiklerimizle insallah hepimize:)) yarin gorusmek uzereeeee mucx

Back
X