• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

çok uzuldu bunu soleyınce.hatta bana karsı belkı duyguların degıstı ama bunları duymak ıstemıyorum dedi..ole ama bende ınsanım burda gunlerce telefonu beklıyorum bır ara hafta da bir arıyordu bole yapa yapa sonuc bu oldu

nazlıcım seni anlıyorum çünkü bazen 5 gunde 7 günde bir aradığında endişeleniyorsun aklına olmadık lşeyler geliyor sağlığından şüphe ediyorsun su an hissettiğin şey kayıtsızlık..ama onu gördüğünde inan bana birşey kalmayacak :)

çok uzuldu bunu soleyınce.hatta bana karsı belkı duyguların degıstı ama bunları duymak ıstemıyorum dedi..ole ama bende ınsanım burda gunlerce telefonu beklıyorum bır ara hafta da bir arıyordu bole yapa yapa sonuc bu oldu

Kim bilir nasıl bi ruh halinde ben de gurbet yasadım bi ara kimsenin sesini duymak istemiyodum hasretlik yormuştu resmen. o kadar beklemişsin kendini düşünerek yıpratma az kalmış gelmesine. Görelim Mevla neyler onu da yorma. bi Arkadasımın erkek arkadası nasıl beni bekledin sabrettin deyip ona daha çok bağlanmıştı

Kim bilir nasıl bi ruh halinde ben de gurbet yasadım bi ara kimsenin sesini duymak istemiyodum hasretlik yormuştu resmen. o kadar beklemişsin kendini düşünerek yıpratma az kalmış gelmesine. Görelim Mevla neyler onu da yorma. bi Arkadasımın erkek arkadası nasıl beni bekledin sabrettin deyip ona daha çok bağlanmıştı

bızım onun aılesınden yana sorunlarımız var yanı ben aylardır belırsızlık yaşıyorum bendede tak ettı.yanı ahmet uzmanlıga gıdıcek nısanda meslek olarak devam edecek.o kdr olumsuz seyler varkı.bende kendı kendıme sormak zorunda kalıyorum hadı dıyelım aılesı ıkna oldu sorunu kaldırdı ortadan benı ıstemeye gelıcekler pekı ben doguda mutlu olabılecekmıyım.ve ben burda cok kotu oldugum halde hıc ıcımı bı nebze hafıfletmedı yanı bak nazlı tamam benım aılem suan ıstemıyor ama ben yanlarına gıdınce konusucam ıkna edıcem veya ne bılım suan aılesı ıle konusup bana guzel bırşeyler solese bu kdr yıpranmazdım :((((

bızım onun aılesınden yana sorunlarımız var yanı ben aylardır belırsızlık yaşıyorum bendede tak ettı.yanı ahmet uzmanlıga gıdıcek nısanda meslek olarak devam edecek.o kdr olumsuz seyler varkı.bende kendı kendıme sormak zorunda kalıyorum hadı dıyelım aılesı ıkna oldu sorunu kaldırdı ortadan benı ıstemeye gelıcekler pekı ben doguda mutlu olabılecekmıyım.ve ben burda cok kotu oldugum halde hıc ıcımı bı nebze hafıfletmedı yanı bak nazlı tamam benım aılem suan ıstemıyor ama ben yanlarına gıdınce konusucam ıkna edıcem veya ne bılım suan aılesı ıle konusup bana guzel bırşeyler solese bu kdr yıpranmazdım :((((

İnsanın eşi olararak düşündüğü biri için kararsızlık yasamk çok zor bende bi dönem yasadım bunu. Tek çare çok dua et. Şimdi evliyim. evlilik çok farklı bi dünya baslı basına bi sorumluluk. bu kararı verirken aile desteği görmüyosa insan çok daha zor bi karar. Erkek arkadasın şuan askerde ve sağlıklı düşünemediği için tepkisiz kalıp hata yapmamaya calışıo bence. ve akıllıcada davranıo

Ustabirliğe geçtiya canım o koğuşundan ayrıldı bu koğuşundada telefon yokmuş bunada ayrı üzüldüm :14: fırsatını bulunca arıycaktır ama biliyorum yarimi çok sabırlı bir insanım ama bu askerlik daha fazla sabır istiyor sanırım tatlım sabredicez dua edicez :43:

evet canım ekstra bir sabır gerektiriyor. allah yardımcımız olsun inşallah tez vakitte haber arar için rahatlar

En dogrusunu yapiosun tatlim merak etme bizimde aramizda nisan soz olmadigi halde surekli kardesiyle konusyrm annesiyle istemeye geldklerinde tanistik onunla konusmam olmuyo suan ama gercekten bende konusmak isterdim benim askerimde 4.5 gun aramadigi oluyo ailesini normalde huyu boyle aramayi pek sevmez ama beni aramaya nasil alistiysan ailenide ara hadi diyrm ikna ediyrm onlarda cok merak ediyolar ve benim iyiymis konustum dememle olmuyoki sesini merak ediolar.. Ayy cok ozledm ben yaa:)
Ben annesiyle konuştugumda öyle herşeyi söylemiyorum söyleyemiyorum zaten fazla konuşamıyoruz yogun diyorum çünkü diycekki beni neden aramıyorda hep onu arar diye düşünür üzülür kadın o yüzden sadece nasıl oldugunu ufakça geçen gün konuştuk şöyleymiş durum gibi konuşuyorum oysa hergün duyuyorum sesini çaktırmamak lazım(ne hayırlı gelin olucam böyle :21:) :9: kıyamam bende çok özledim burnumda tütüyor ya :14:
Haklısın, beni de ihmal etmiyo çok şükür ama kıskandığım için kendime çok kızıyorum. Aile bağları çok sıkı ayrı şehirlerde oldugumuz halde ailesi salonum da gibiydi bu durum sıktı artık belki o yüzden böyle hissediyorum. dAha kaç aylık evliyiz günde en az 3 kere arıyolar bu arıyo sürekli çağırıolar. Askere gidiceksin biraz birlikte olalım diorum ailemi kıramam diyo.

Canım benim çok iyi anlıyorum seni artık bizde bir aile olduk bunun farklına varsın eşinde aileside bunu istiyorsun biliyorum bunlar zamanla halledilecek şeyler daha çok yeni evlisiniz maşallah bir ömür sürsün :nazar: zamanla aileside anlıycaktır artık oğullarının bir aile oldugunu ve rahat bırakmaları gerektigini eşinde zamanla bırakıcak bukadar aramaları ama ailesini kıramıyordur kıyamıyordur işte bu durumlara pek birşey diyemiyorum tatlım yaşamayan bilemez dışardan söylemek kolayda yaşayınca zor olabilir :18:

İnsanın eşi olararak düşündüğü biri için kararsızlık yasamk çok zor bende bi dönem yasadım bunu. Tek çare çok dua et. Şimdi evliyim. evlilik çok farklı bi dünya baslı basına bi sorumluluk. bu kararı verirken aile desteği görmüyosa insan çok daha zor bi karar. Erkek arkadasın şuan askerde ve sağlıklı düşünemediği için tepkisiz kalıp hata yapmamaya calışıo bence. ve akıllıcada davranıo

ben ara verelım dedım ama ıcım gene huzursuz bu nasıl bırşey anlamadım gıttı.sımdıde arasa sesını duysam dıyorum.belkıde kızdıgı ıcın aramıcak...

Ben annesiyle konuştugumda öyle herşeyi söylemiyorum söyleyemiyorum zaten fazla konuşamıyoruz yogun diyorum çünkü diycekki beni neden aramıyorda hep onu arar diye düşünür üzülür kadın o yüzden sadece nasıl oldugunu ufakça geçen gün konuştuk şöyleymiş durum gibi konuşuyorum oysa hergün duyuyorum sesini çaktırmamak lazım(ne hayırlı gelin olucam böyle :21:) :9: kıyamam bende çok özledim burnumda tütüyor ya :14:

Canım benim çok iyi anlıyorum seni artık bizde bir aile olduk bunun farklına varsın eşinde aileside bunu istiyorsun biliyorum bunlar zamanla halledilecek şeyler daha çok yeni evlisiniz maşallah bir ömür sürsün :nazar: zamanla aileside anlıycaktır artık oğullarının bir aile oldugunu ve rahat bırakmaları gerektigini eşinde zamanla bırakıcak bukadar aramaları ama ailesini kıramıyordur kıyamıyordur işte bu durumlara pek birşey diyemiyorum tatlım yaşamayan bilemez dışardan söylemek kolayda yaşayınca zor olabilir :18:

evlilik çok sabır istiyo insanlar hep severek evlensin inş. yoksa ağır bi yük olur insana. nehirnil ilgin için çok tesekkür ederim. Umarım sende mutlu bi yuva kurarsın.

benım esım dun aradı ama sesı ıyı degıldı bana karsıda sıcak konusmadı gıbı geldı ya da ben hassasım ben ona guzel seyler söylüyorum insan karsılk verır eder sureklı bebekten bahsetti tamam bebek bende ıstıyorum dondugunde ama kıskanıyorum bak falan dıyorum once sen koca bebekle ılgılen dıyorum yıne lafı ona getıryo benı dun uzdu bıraz ben ondan gelıcek bı ıkı guzel cumle bekledım sıkılmıs bellı gecmıyor falan dıyo sonra dedım kendıme onun bana kur yapıcak halı mı var sıkılmıs haklı 40 gun odlu nerdeyse snra dısardaydım ona d abozudlu ehrlde bıraz laf soktu çaktırmadan..starbucksta kahve ıcıyodum arkmdakı cocuk gerınıyordu sanırım elı basıma carptı dondu cok ozur dıleım afedrsınız dedı tam da kulagımda telefon olan kısma dogru esım ordan sınırlı bagırıyo kım o ya sendne ozur dıleynn dıye ...anlamaya calısıyorum onu ama bazen seytan durtuyo anladık dogası bır kız gıbı guzel seyler soylemeye cok musyt degıl ask boceklıgı yapabılıcek adam degıl ama bazen ıstedıgım yanıtı alamayınca bozluluyorum

off offf tatlım hiç sıkma canını diycem ama insanın elinde olmuyor bizde geçen hafta bu tarz şeyler yaşadık ani çıkışlar ve tepkiler vardı bizimkindede çok gergindi konuşmak istemediğini falan düşündüm bir ara kendi kendime dünyamı karartım sonra öğrendim kavga etmiş ama herşeyi anlatmıyor bana bazılarını saklıyor dün çarşı izninde biraz çıtlattı okadar bıkmışki işleri çok zor hiç alışkın olmadığı tarzda insanlarla uğraşıyorlar orda hep alttan almmız lazım onları. sivil hayatta etrafındaki insanları kendileri seçiyorlar askerlikde öyle değil diyor birde her dk aynı adamı görmek zorundayım diye anlatıyor yaşanan olay çok germiş dışarı çıkınca çok daha farklı konuştuk içini döktü gözleri doldu resmen. o anlattıkça çok daha iyi anlıyorum.

evlilik çok sabır istiyo insanlar hep severek evlensin inş. yoksa ağır bi yük olur insana. nehirnil ilgin için çok tesekkür ederim. Umarım sende mutlu bi yuva kurarsın.

Yaşamadıgım için söylemek dediğim gibi kolay canımcım ama anlıyabiliyorum gerçekten çok fazla sabır ister aile olunuyor kolay değil artık dışarda görüşüp gezmek gibi değil sorumlulukları farklı yaşaması farklı ve belkide ayrı iki karekteri aynı evin içine koyuyorlar bu zorda olabilir okadar kolay eglencelide.Amin canım inşallah Allahım herkese huzurlu mutlu bir yuva nasip etsin kimseninde ağzının tadını bozmasın inşallah :nazar:

ben ara verelım dedım ama ıcım gene huzursuz bu nasıl bırşey anlamadım gıttı.sımdıde arasa sesını duysam dıyorum.belkıde kızdıgı ıcın aramıcak...

Keşke demeseydim felan böle düşünüp kafanı yorma inan söylenen de bi hayır vardır. Gün gelir iyi ki demiştim dersin.

Yaşamadıgım için söylemek dediğim gibi kolay canımcım ama anlıyabiliyorum gerçekten çok fazla sabır ister aile olunuyor kolay değil artık dışarda görüşüp gezmek gibi değil sorumlulukları farklı yaşaması farklı ve belkide ayrı iki karekteri aynı evin içine koyuyorlar bu zorda olabilir okadar kolay eglencelide.Amin canım inşallah Allahım herkese huzurlu mutlu bir yuva nasip etsin kimseninde ağzının tadını bozmasın inşallah :nazar:

Eğlenceli olmaz olur mu :) nasıl özledimmmm

Eğlenceli olmaz olur mu :) nasıl özledimmmm

Eşini askerde beklemek daha zordur canım kıyamam sana inşallah kısa zamanda kavuşucaz azcık kaldı çift hanelere yaklaştık iyice :10: İnsanın sevdigiyle aynı evde yaşaması güzel olmazmı hiç tabiki sevgi yetmiyor karşılıklı anlayış ve hoşgörü en önemlisi saygıda başta geliyor :16:

“Nâçâr kaldığın yerde,
Nâgâh açar ol perde,
Derman olur her derde,
Mevlâ görelim neyler,
Neylerse güzel eyler.”

nazlıcımmmm

Eşini askerde beklemek daha zordur canım kıyamam sana inşallah kısa zamanda kavuşucaz azcık kaldı çift hanelere yaklaştık iyice :10: İnsanın sevdigiyle aynı evde yaşaması güzel olmazmı hiç tabiki sevgi yetmiyor karşılıklı anlayış ve hoşgörü en önemlisi saygıda başta geliyor :16:

Çok zor aynı evde yasadıktan sonra ayrılmak eşofmanlarıyla ağlıya ağlıya uyuyodum ilk günler şimdi daha iyiyim. Bu arada senin şafak hesabın çok güzel dün eşime de bahsettim hoşuna gitti.:)

Çok zor aynı evde yasadıktan sonra ayrılmak eşofmanlarıyla ağlıya ağlıya uyuyodum ilk günler şimdi daha iyiyim. Bu arada senin şafak hesabın çok güzel dün eşime de bahsettim hoşuna gitti.:)

Teşekkür ederim canım gerçekten insanı böyle daha güzel motive ediyor :16:

Amannn 351.dönem topigide açılmış daha çift hanelere düşmeden yaklaştıgımızı hissettim şimdii :21:

Back
X