• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

sağ ol kuzum. evet haklısın :1: ee hadi gözünüz aydın, netten görmek bile bir nimet, biz gelene kadar telefonla idare edicez :27: ne izin ne internet hiçbişicikleri yok yavrucakların :50:

ama biliyosun ben çokkkk uzun zaman önce gördüm askerimi ayrı şehirlerde de yaşayınca:14: yarın bizim için çok anlamlı olucak uyuyamıyorum yaaa o kadar söyliyim:21:

yani kavuşma sevinci olur muhakkak ama, imtihan dünyası sonuçta... en mutlu zamanlarımızın bile sorunu oluyor, nişan döneminde evlilik hazırlığında, doğumda her nimetin bir külfeti var misali :)

kesinlikle öyle ben daha çok şunu kastedmek istedim şuanda en çok istediğimiz şey onlara kavuşmak ya heyecanla beklediğimiz .. o gün gelince derdi tasayı unutuveririz anlamında:34: Rabbim hayırla kavuştursun inşallah:16:

ben yavaştan kaçıyorum kızlar, zira hastalığın terleme ve ateş safhasına geçmiş bulunmaktayım :2: ayrıca yatmaktan sıkılan moda da girmeme az kaldı :27: aman diyim iyi bakın kendinize

wuuu demek gizemliyiz :51: sağ ol canım, aynı samimiyeti bu ortamda bulmaktan kaynaklanıyordur :16: biliyor musun ben de seni merak ediyorum, ilk nickini gördüğümden beri :53: buarada benimki çaydan umudunu hepten kesti, kastamonuda kötü de olsa çay var-dı tuncelide yokmuş :50:
vayyy madem öyle bende gizemli bir hava katacağım bundan sonra :17::76:
zor valla canımm ya cidden çok zor koşullar altındalar :5:
ama biliyosun ben çokkkk uzun zaman önce gördüm askerimi ayrı şehirlerde de yaşayınca:14: yarın bizim için çok anlamlı olucak uyuyamıyorum yaaa o kadar söyliyim:21:
valla canım bizde ayrı şehirlerdeyiz de bunun zorluğu çok daha farklı katılırsın diye düşünüyorum. uyku yok valla canım sana bu gece söyleyim ben sabah kalkıp hazırlık falan yaparsın :12::16::12:
zaman çok çabuk geçiyor canım tadını çıkarmaya bak. şimdiden hazırlık yapıyosundur şunu konuşuruz bunu anlatırız diye ama pek çoğu aklına bile gelmeyecek :)

Queenia cım uğurum benim ağzından bal damlayan arkadaşım dediğin gibi oldu bugün aradı hemde sabahın 08 30 unda:21: teşekkür ederim canım :16:

Ay bak mesaj attıktan sonra gördüm topicte ki yazını :18:. Çookkk çoookkk sevindim. Bundan sonra aramadığında sen bana bi çıtlat. Gerisini bana bırak :9:

Kendimi bu topiğin gece nöbetçisi ilan ediyorum :9:
Son bi kaç haftadır gelip böle tek başıma takılıp gidiyorum. Talihsiz miyim neyim :ssz::6::76::87::86:

Kendimi bu topiğin gece nöbetçisi ilan ediyorum :9:
Son bi kaç haftadır gelip böle tek başıma takılıp gidiyorum. Talihsiz miyim neyim :ssz::6::76::87::86:
eheheh canım gerçekten hep gece tek başına topiğin başını bekliyorsun :9: yatmadan önce bi bakıyım demiştim seni gördüm iyi geceler demeden gitmeyim dedim bide kendini yalnız hissetme istedim :9::34::29:

Günaydınn hatta güpgünaydın kızlar sabahın 6sında sevdıcegımın telefonuyla uyandım bır dahada uyuyamadım tabı :) Bırazda eskı zamanlar geldı sımdı aklıma sinirlendim onaa :) Bugun bol boll askerlerınızle konusmalı gorusmelı bır gun olsun ınsallah..

aah ah canım benim bu forumu okuyan akrabalarım var askerimin ailesinden, çok isterdim hepinizle birebir tanışmayı ama kamuflaja devam etmem şart :9: zaman kötü insanlar birbirinin açığını arıyor :18: anladınız siz onu :34:

Hani tanismaktanda gectim nasil hitap etcegini bilemiyormya ondan tatlim:) face ortamnda herkes birbirini taniyo artik burda oyle bi sans olmuycak bide surekli karistiryrm kim kimdi askeri nerdeydi cunku surekli telden takip ediyrm goremiyrm kimi bekledgnizi bile karisiyo artik napalim surekli sorcaz:))

Günaydınn hatta güpgünaydın kızlar sabahın 6sında sevdıcegımın telefonuyla uyandım bır dahada uyuyamadım tabı :) Bırazda eskı zamanlar geldı sımdı aklıma sinirlendim onaa :) Bugun bol boll askerlerınızle konusmalı gorusmelı bır gun olsun ınsallah..
Gunaydin gulsahciim ohh ne guzel sesini duymusun ben dun duyamadm bi sabah bi aksam ariyodu merak ettigimi bildiginden ama aramyinca dun iyice telas yaptim sabah erkenden arar diye namazdan beridir bekliyrm ama aramadi hala:(( bakalim bugun ariyabilcekmi....

sağol canım:) kaç gün izin vermişler[/QUOTE .!.:
Bu konu da bir şey söylemedi,düşündüm de gelsin istiyorum:)

Çok sağol,sen de iyileş bir an önce.shapes for women e başladık,b-fit in aynısı.çok ağırdı ilk gün için,aletler okadar değilde,eğitmenin gösterdiği hareketler zorladı.tutulmuşum:)
cam bardağın hikayesi yanii :) kurban olurum ya yazık cidden bizim sürekli elimizin altında olduğu için anlamıyoruz :D şafağı 109 görünce bi şaşırdım kendi şafağım mı diye affallayıp bi baktım falan cidden hoş oldu yaa bir an önce 09 u da görürüz inşallahhh :D

procrastinate, pikolata ve nehirnil :D ben sizleri çok merak ediyorummm yaaa büyük bir gizem oluşturuyorsunuz ve çok samimisiniz :29: :9:

Çok sağol:) eşimde ilk tanıştığımızda gizemli olduğumu düşünüp benle ilgilenmeye başlamıştı,sonradan evlendik.insanın başına ne gelirse ya meraktan,ya meraktan:))) beni face de görmek mümkün değil,zira kıskanç bir koçişim var:)

Cevapları tam alıntı yapamamışım,cepten girince böyle oluyo:)günaydın herkese

:72:Günaydın arkadaşlar şafagımız 109 :72:
:10:Çift hanelere son 10:10:
:21:Plakalara son 28 :21:

Onlu rakamlarıda devirdik gelsin artık çift haneler :52:

Back
X