- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
İyi yapmışsın işte bende diyet yapmsamda patates kızartmasın aslapilav ekmek cola bende hepsini sildim attım canım günde bir dilim ekmek yiyiyorum oda sabah kahvaltısında yetiyor zaten bu diyet olayı beyinde bitiyor cidden 20 gün sonrada spora başladımmı bitititim bu işi ben. menü olayına bende yapamamam oyüzden kendi bildiğimden şaşmam genelde kadama göre yaptım bişeyler sonuç alabildiğim sürece devam edicem bu şekilde. bikaç altın kuralı var işte mesela en sevdiğiniz yiyeceği hayatınızdan çıkartın dıyorlar ben patates kızartmasını çıkarttım ama büyük boşluk var onsuz hayatımda :))
evet canım çorba olabilir önümüzdeki hafta akşamları salatayı çıkarıp yerine laha çorbası düşünüyorum. yeşil çayı her akşam içiyorum nerdeyse birde günde 2 tane aktivia yiyiyorum bağırsak problemlerimi düzenliyor.
benimkide telefon sadece izin günlernde alıyo..ama şubattan önce kullanamam burda çok sıkı herşey dedi..
Yer ortam durumuna göre ayarlıycaklar inşallah canım iyi olsunlarda hasret çekiyoruz zaten telefonuda sabrederiz